ماکس نت هم خیلی بهتر از پارس آفلاین نیست.ولی حداقل نصفشه.:31:نقل قول:
برای یاهو پینگ حدود 300 میده.باید بسوزی و بسازی.پینگ ایده آل برای بازی آنلاین 100 میلی ثانیه هست.
البته اینم بگم که پارس آفلاین تا حالا رکورد دار پینگ بوده.:46:
Printable View
ماکس نت هم خیلی بهتر از پارس آفلاین نیست.ولی حداقل نصفشه.:31:نقل قول:
برای یاهو پینگ حدود 300 میده.باید بسوزی و بسازی.پینگ ایده آل برای بازی آنلاین 100 میلی ثانیه هست.
البته اینم بگم که پارس آفلاین تا حالا رکورد دار پینگ بوده.:46:
ماکسنت اولاش پینگش خدا بود اما الان دست کمی از پارس آنلاین نداره! واقعا گند زده!
حالا خوبه پارس آنلاین 2 برابر ماکسنت حداقل سرعت میده!
شما از زمان رایگان تست بزار سرعت پینگش رو ببینیم.نقل قول:
اتفاقا الان یک هفته هست که سرعت شبانه ماکسنت برای من به 10 کیلوبایت هم نمیرسه و کلا تعطیل میشه! تبریز رو نمیدونم اما اینجا کلا پکیده ماکسنت!نقل قول:
شما از زمان رایگان تست بزار سرعت پینگش رو ببینیم.
مکس نت الان 2 روزه که بام سرعت دانلودش از 115 به 70 رسیده و شبانش هم حدود 20 شده.
می خوام بدونم برای دوستان دیگه هم همین طوره یا مشکل از منه (مثلا مودم وایرلسم مشکل داره)
توی همین پست بالا گفتم که 1 هفتست برای من اینجوری شده! خوبه شما 2 روزه فقط!نقل قول:
مکس نت الان 2 روزه که بام سرعت دانلودش از 115 به 70 رسیده و شبانش هم حدود 20 شده.
می خوام بدونم برای دوستان دیگه هم همین طوره یا مشکل از منه (مثلا مودم وایرلسم مشکل داره)
اصلا معلوم نیست چرا ماکسنت اینجوری شد!؟ دقیقا از یک ماه پیش مشکلاتش شروع شد و تا الانم نتونستن حلش کنن.
بهشونم که زنگ میزنی میگن اینجا مشکلی نداریم! آخه اونجا به من چه! من اینجا توی خونه مشکل دارم!
من دیروز 2 و خورده ای زدم . جمعه هم 3 زده بودم .نقل قول:
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
والا من که مشکلی ندارم .نقل قول:
من پریشب و دیشب نتونستم 130 مگ بگیرم!نقل قول:
من دیروز 2 و خورده ای زدم . جمعه هم 3 زده بودم .
من هر شب حدود 1.7-1.8 تورنت دانلود میکردم.امشب کمتر از 1.2 بود.من فکر میکردم سرعت تورنت کمه ولی با این اوصاف اشکال از شرکته.نقل قول:
خب راستش خواستم جواب دیگران هم بدونمنقل قول:
من سرویس 128 معمولیشون رو دارم که قبلا down streram م رو برام میزد 1024 و خوب بود و شبی 2 گیگ دانلود داشتم. ولی الان زده 752 که سرعتم اومده روی 70. ولی بدترش اینه که شب ها سرعتم میاد روی 20. دیشب 600 مگ بیشتر نگرفتم
جالب اینجاست که تازه اومدم به مکس نت فقط به خاطر تعریف دوستان.
شما هم برین ببینین down stream تون رو جند زده
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
نقل قول:
شما دوستان توی تبریزین؟نقل قول:
سرویستون چیه؟ از همه مهمتر برین توی صفحه اول مودمتون ببینین down stream تون رو چند زده ؟
چون همون طور که گفتم تا پریروز down من رو میزد 1024 ولی الان شده 752 و سرعتم هم حدودای 70-80 هست.
===============================
قبلا پیش اومده که مکس نت به خاطر دانلود زیاد شبانه سرعت یه کاربر رو بیاره پایین؟ چون من تازه اومدم به شرکت
من تو تبریز نیستم . سرویسمم 128 محدوده . اگه down رو کم می زنه زنگ بزن پشتیبانی بگو مال همه 1024 هست . پس مال من چرا اینطوره ؟نقل قول:
ماکس تا حالا از این کارا نکرده .
داون استریم من همیشه 1024 بوده و سرویس 256 دارم! جالبش اینه در تبریز و بعضی از شهر ها 128 رو یک مگ میبندن اما اینجا اینجوری نیست!!!
حتی ساعت 2 به بعد هم که نگاه میکنم داون استریم تغییری نکرده اما سرعت به 20 نمیرسه! علتش هم باید مشکل پهنای باند خود شرکت باشه! نسبت به قبل هم دانلودش بد شده و هم بخصوص پینگش واقعا بد شده!!
همین الان زنگیدم شرکت گفت مشکل از خودتون هست. نویز دارین حتما. گفتم من این همه مدته از شرکت های مختلف سرویس داشتم نویز هم نداشتم تا حالا گفت من کاری از دستم بر نمیادنقل قول:
هرچقدرم التماس کردم حداقل یه خطمو ری استارت کوجولو کنه نکرد که نکرد نامرد
الان من موندم با یه خط 752 ی و شبانه ی 256 ی :13:
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
امیدوارم سریع درست بشه چون منم مشکل شما رو دارم و تازه 3 ماهه بستم باهاشوننقل قول:
طبق تاپیک زیر مقدار SNR و Attenuation خط رو بگید تا مشخص بشه راست گفتند یا خیر.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=409273
مال من که فرقی نکرده
128 حجمی
همون دانلود 115 دارم و شبی 2.3 گیگ
منم مشکلی ندارم همون 2.2 گیگ رو هر روز دان میکنم
من امشب هم مشکلی نداشتم .
ُSNR Margin من 16.9 و Line Attenuation هم 61 هست. میدونم Attenuationم بالاست. ولی موضوع اینه که قبلا و با شرکت های دیگه هم همین عدد بوده. یه شبه نشده. ولی dwonstream م یه شبه اومده پاییننقل قول:
از اون صفحه یک عکس بگیرید و آپلود کنید.نقل قول:
Attenuation شما خیلی بالاست و 1 مگ رو به زور جواب میده.
Attenuation خیلی زیاده و به طور عمده به فاصله شما از مرکز مخابراتی مربوطه.فرقی نمیکنه از چه شرکتی سرویس بگیری.نقل قول:
SNR من هم خیلی بالا پایین میره.زیاد بهش توجه نکن چون خیلی چیزا به مرکز مخابراتی مربوط میشه و دست شما نیست.
ببخشید میشه بفرمایید از کجا نت می گیرید و با چه قیمتی؟:11:نقل قول:
ماکس نتنقل قول:
128 محدود
فکر کنم ماهی 16900
ماهی 16900 هست ولی اگه 3 ماهه بگیرین ماهی میشه 12300 تومن.نقل قول:
بله متاسفانه خیلی از چیز ها دست ما نیست و گرنه...نقل قول:
خدارو شکر downstream م برگشت روی 1024 از طرفی اینجایی که من هستم همه جا دوربین مدار بسته هست توی ساختمون که فکر کنم نویز زیادی رو تولید می کنن. با این حال دلیلم نداره که down م بالا و پایین بشه چون Attenuation با وجود زیاد بودنش ثابته
بالاخره برگشت به 1024 :31: ما رو پیر کرد این ولی :13:نقل قول:
ولی با این حال اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه down روی 1024 بمونه سرعت ثابتم 115 هست. با این حال خوب جواب داده
قضیه این NightFreeFriday که توی ibsng زده چیه؟ مگه شب های جمعه چه فرقی با شب های دیگه داره؟
برای این که جمعه ها دو ساعت ساعات رایگان بیشتره.نقل قول:
بازم افت سرعت:13:
اهان محدودهنقل قول:
من با محدود نمیتونم کار وکنم دی:
من نمی دونستم.نقل قول:
از چه ساعتی شروع و تموم میشه جمعه ها؟
برای من OK ه همه چی . البته هنوز 1.5 گیگ شب ها بیشتر نمی تونم بگیرم با اینکه سرعتم روی 115 هست. فکر کنم وقتی می خوابم سرعتش میاد پایین یا نوسانش زیاد میشهنقل قول:
ظاهرا نوبتیه!
جمعه ها تا 10 صبحه.باقی روزها تا 8.نقل قول:
دقیقا وقتی ساعت 2:01 دقیقه میشه سرعت میشه این:
باید به کجا شکایت کنیم؟ وضع همه ما اینه!!
با کمال وقاحت همارا سیستم سرعت رو محدود کرده و از 43 بالاتر نمیره:
سلام دوستان من در حال حاضر از صبا نت سرویس می گیرم سرعت1024 گرفتم...سه ماه 30 gig اما کفاف نمیده برامون.قبلا همارا نا محدود 256 داشتم که بین 25-30 دانلود می داد الان می خوام دوباره نامحدود بگیرم از مکس نت اما سرعت دانلود 256 نامحدود رو نمی دونم میگن بین 40 تا 50 . همینطوره ؟ قطعی که نداره؟ نه همارا نه صبا نت هیچکدوم قطعی نداشتن...ممنون می شم از نظراتتون دوستان
داداش فکر کنم سرویس های نامحدود مکس نت نوسان زیاد داره .نقل قول:
دوستان چرا این تایپک اینقدر ساکت شده و رفته ته صفحه ؟
اینم یه تست از مکس نت
سلام دوستان
طبق صحبتهایی که با بچه های کنسرسیوم اینترنتی A&D کردم دوستان اگر مشکلی در مورد سرویسهای اینترنت پرسرعت پارس آنلاین، وایمکس مبین نت، تلفن بین المللی 040 یا سرویس وایرلس ارائه شده از طرف این شرکت مشکلی داشته باشند می توانند مشکلات خود را در این سایت درج نمایند تا پیگیری شود.
یا اینکه می توانند با شماره تلفن 04115549121 - 09149155108 تماس حاصل فرمائید.
این سرویس دهنده امیدوار هست با راهنمایی دوستان بتوانند خدمات بهتر ارائه نمایند.
نماینده مبین نت داخل تبریز به عهده شرکت همگامان هست :نقل قول:
تبریز همگامان ابوالفضل محمدی قدیم 0411-3378637 چهارراه آبرسانی - ک بزرگمهر - هشتم شرقی - پلاک
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=5&ContentID=54