من سرویس 2 مگ دارم خوشبختانه سرعت شبانه هم همچنان پرچمش بالاست.
فقط چند روز پیش تقریبا یه روز سرعت افتضاح بود که اونم سراسری بود.
Printable View
من سرویس 2 مگ دارم خوشبختانه سرعت شبانه هم همچنان پرچمش بالاست.
فقط چند روز پیش تقریبا یه روز سرعت افتضاح بود که اونم سراسری بود.
اوضاع اینترنت واقعا خرابه
این اسمش اینترنت نیست ف.ی.ل.ت.ر.نته
جمع کنن کاسه کوزه رو مردم تکلیف خودشونو بدونن لااقل بابا...
بهنام جون بیخیال.اینقد حساس نباش برادرنقل قول:
بهتر از بقیه است گویا فعلا
البته ضعفهایی هم داره،شما خیلی حساسیت به خرج نده
با این شرایطی که فعلا هست نمیشه گفت اوضاع کدوم isp بهتره...نقل قول:
باید وضعیت نت کشور stable باشه تا بشه یه نظری داد. با این اوضاع :41:
اتفاقا توی این شرایط بد اینترنت کشور میشه گفت کدوم isp بهتره
آسیاتک توی این وضعیت خراب اینترنت هم نشون داد که وضعش از بقیه بهتره
الان بیشتر حساسیت دوستان رو دانلود شبانه اس... من تجربیات خودم رو بگم.نقل قول:
پارس آنلاین: 256 داشتم بالاتر از 16 نمیداد بم.
شاتل: اولش خوب بود، بعدش محدود شدم.
آسیاتک: فعلا خوبه، به جز هفته ی اخیر... الان میرم شیره ی اینترنت رو با رپیدباز میکشم بیرون ببینم سرعت حداکثر چقدر میشه.
خوب دوستان، شکر خدا مثل اینکه درست شده... این سرعت الان من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست پینگ به گوگل:
کد:
Pinging google.com [173.194.69.147] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.69.147: bytes=32 time=278ms TTL=39
Reply from 173.194.69.147: bytes=32 time=264ms TTL=38
Reply from 173.194.69.147: bytes=32 time=292ms TTL=39
Reply from 173.194.69.147: bytes=32 time=332ms TTL=39
Ping statistics for 173.194.69.147:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 264ms, Maximum = 332ms, Average = 291ms
چه خوب شده!!!!
سلام دوستان
امروز تماس گرفتن گفتن فعال شده
فقط من هر کار کردم نتونستم وصل کنم.
مودم 8901G tplink
من همین چند روز پیش با یه 8901 دیگه خیلی راحت تونستم مال مخابرات رو نصب کنم (یه جای دیگه) ولی اینو هر کار کردم نشد.
کل کاری هم که من معمولا انجام میدادم برای نصب این بود که
آی پی رو میزدم
تو قسمت interface setup میرفتم بعد Internet
VPI رو صفر و VCI رو روی 35 میذاشتم
بعد یوزر و پسوورد رو میزدم و save میکردم
همین.
حالا این تنظیمات دیگه داره مگه؟
چراغ ADSL و Internet خاموشه ، فقط الان که با دیال آپ اومدم این پست رو بدم یه لحظه روشن شدن بعد خاموش شدن.
همچنین چندبار که خواستم تنظمات رو مججدد تغییر بدم دیدم PVC به حالت اول برگشته!
اگه ممکنه یه راهنمایی کنید من داغون شدم انقدر با دیال آپ اومدم.
مرسی
NAT را فعال کردید؟!نقل قول:
عزیز خط شما هنوز رانژه نیست یا مودم و اسپلیتر رو خوب وصل نکردینقل قول:
چراغ ADSL ربطی به تنظیمات نداره
اونم به حالت اول بر نمیگرده،شما برو pvc2 رو انتخاب کن می بینی که تنظیماتت هست هنوز،واسه هر کدوم تنظیم میشه جداگانه
شما اول سعی کن ADSL رو روشن کنی،بعد برو سر تنظیمات.بازم میگم که روشن شدنش سخت افزاریه و ربطی به تنظیماتت نداره
یا خط رانژه نشده یا شما مودم رو خوب وصل نکردی
یه بار بدونه اسپلیتر هم بزن ببین چه می کنه
راستی،line status چیه؟down ؟initializing؟
رو کدومه؟
رانژه که شده پشت تلفن گفت.
تمامی قطعات رو هم همون طور که تو دفترچه بود نصب کردم.
بدون اسپلیتر هم تست کردم فرقی نکرد.
اگه میشه یکی کل تنظیماتی که نیاز داره رو بگه برای یه مبتدی .
کلا من هیچ تنظیمات دیگه ایش رو بلد نیستم.
ststus هم Down
Nat هم که گفتین نمیدونم چیه.
status
وقتی با دیال آپ اوومدم این پست رو بزنم همه چراغ ها روشن بودن حدود 1 دقیقه دوباره خاموش شدن و این هم وضعیت status در اون لحظه بود:
line status هم هی intializing میشه هی Down میه.
=========
کلا تاحلا من یبار بیشتر مودم نصب نکردم اونم مال مخابرات بود که خیلی آسون بود بقیه تنظمات و.... رو بلد ینستم اصلا
به نظرتون مشکل چیه؟
دوستان من زنگ زدم با کارشناساشون (مثلا کارشناس!) صحبت کردم
آخر سر مشکل مشخص نشد بهم گفتن باید 15 تومن بدی بیایم ببینیم جریان چیه.
مشکل اصلی هم اینه که ADSL ثایت نمیمونه ،
یا اصلا روشن نمیشه یا مداوم چشمک میزنه.(کلا خیلی دیر روشن میشه)
الان فقط بعد نیم ساعت ADSL ثابت شده. مودم رو که خاموش روشن کنم اونم خاموش میشه.
به نظرتون مشکل از چیه؟
بهم گفت برم از ابتدای خط چک کنم من متوجه نشدم دقیق کجا رو میگه؟
(راستی خط هم مطمئنا رانژه است چون وقتی ADSL ثابت میشه سایت آسیاتک رو بالا میاره)
به نظر من مودم رو یه Restore to Default بزن دوباره، اگه هنوز مشکل داشتی برو مخابرات منطقتون، به مسئول بخش ADSL بگو قضیه چیه... احتمالا بدونن چجوری راهنمایی کنن.:11:نقل قول:
مشخصات خطتتون رو که گذاشتین نشون میده که مشکل نویز ندارین. اینکه گفته ببرید سرخط چک کنید بیخودی گفته . این چک کردن سرخط برای وقتیه که سیم کشی داخلی مشکل داشته باشه که وضعیت خط شما خوبه در این زمینهنقل قول:
اینترنت ترکیده؟؟؟؟؟ پینگ اوقدر رفته بالا که شده پکت لاست:
کد:
Tracing route to asiatech.ir [79.127.121.2]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms my.router [192.168.2.1]
2 1 ms <1 ms <1 ms login.router [192.168.1.1]
3 29 ms 28 ms 28 ms 79.127.102.1
4 32 ms 36 ms 30 ms 172.18.11.9
5 40 ms 57 ms 35 ms 172.16.25.45
6 34 ms 32 ms 33 ms 217.219.227.65
7 34 ms 34 ms 34 ms 80.191.230.121
8 927 ms 940 ms 928 ms 217.218.248.250
9 902 ms * 929 ms 217.219.192.245
10 895 ms 903 ms 910 ms 78.38.245.226
11 978 ms * * 78.38.245.229
12 897 ms 897 ms 900 ms 78.39.255.2
13 956 ms 914 ms 931 ms 79.127.124.5
14 891 ms 902 ms 893 ms 79.127.124.60
15 * 963 ms 978 ms www.asiatech.ir [79.127.121.2]
Trace complete.
منظور از ابتدای خط،سر کنتور یا هر جاییه که خط تلفنت میاد تو ساختمون
SNR هم بدک نیس،یعنی نویزت زیاد بالا نیس.با این نویز هم باید ثابت بشه
بازم تاکید می کنم چراغ ADSL ربطی به تنظیماتت نداره و کلا مربوط به خط میشه
علی ای حال یه ریستارت دیفالت بکن به قول این دوستمون (Maintenance>sysrestart>factory default setting<ok)
ییا به صورت سخت افزاری از طریق اون سوراخ ریزه پشت مودم.چند ثانیه باید نیگهش داره با سوزنی چیزی.فک کنم 8 ثانیه بود
راستی،شما چقد هزینه اولیه دادی که الآن میگن 15 بده بیایم سرویس؟
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
من مشکلی با پینگ ندارما
C:\Users\RZ>ping asiatech.ir
Pinging asiatech.ir [79.127.121.2] with 32 bytes of data:
Reply from 79.127.121.2: bytes=32 time=57ms TTL=54
Reply from 79.127.121.2: bytes=32 time=58ms TTL=54
Reply from 79.127.121.2: bytes=32 time=59ms TTL=54
Reply from 79.127.121.2: bytes=32 time=58ms TTL=54
Ping statistics for 79.127.121.2:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 57ms, Maximum = 59ms, Average = 58ms
چندبار اینکار رو کردم درست نمیشهنقل قول:
به نظر من مودم رو یه Restore to Default بزن دوباره، اگه هنوز مشکل داشتی برو مخابرات منطقتون، به مسئول بخش ADSL بگو قضیه چیه... احتمالا بدونن چجوری راهنمایی کنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت دلش بخواد ADSL LED روشن میشه.
مخابرات منطقه برم جواب میدن؟ به اونا مربوط میشه؟
حالا من یه سر فردا میرم ببینم جریان از چه قراره.
مرسی.
به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه؟نقل قول:
مشخصات خطتتون رو که گذاشتین نشون میده که مشکل نویز ندارین. اینکه گفته ببرید سرخط چک کنید بیخودی گفته . این چک کردن سرخط برای وقتیه که سیم کشی داخلی مشکل داشته باشه که وضعیت خط شما خوبه در این زمینه
الان که با دیال اپ اومدم همه چراغ ها روشنه.
یبار مودم رو خاموش روشن کنم چراغ ADSL هم خاموش میشه تا 10 دقیقه بعدش.
رفتم چک کردم دم در رو انقدر سیم ها قاتی پاتی بود که منصرف شدم.نقل قول:
منظور از ابتدای خط،سر کنتور یا هر جاییه که خط تلفنت میاد تو ساختمون
SNR هم بدک نیس،یعنی نویزت زیاد بالا نیس.با این نویز هم باید ثابت بشه
بازم تاکید می کنم چراغ ADSL ربطی به تنظیماتت نداره و کلا مربوط به خط میشه
علی ای حال یه ریستارت دیفالت بکن به قول این دوستمون (Maintenance>sysrestart>factory default setting<ok)
ییا به صورت سخت افزاری از طریق اون سوراخ ریزه پشت مودم.چند ثانیه باید نیگهش داره با سوزنی چیزی.فک کنم 8 ثانیه بود
راستی،شما چقد هزینه اولیه دادی که الآن میگن 15 بده بیایم سرویس؟
من نمیدونم اونی که قراره بیاد چکار میخواد بکنه که من نمیتونم.
بقول شما نویز هم انقدر نیاز نیست که نتونه ثابت بشه.
یه هزینه 10 تومن دادم و یه 24 تومن هزینه 512 پنج گیگ.کلا حدود 35 تومن شد.
اون ریست رو هم از طریق همون سوراخ انجام دادم فرقی نکرد.
حتی مودم رو بردم به چنتا پریز دیگه وصل کردم و اسپلیتر رو دراوردم ... دوشاخه هم ضد برق نیست.
من تو سایت خونده بودم نوشته بود 10 هزینه تلفنی
15 هزینه حضوری
من مجبوری 10 تومن رو دادم.حالا باز میگه 15 تومن دیگه بده.
یه بار هم تمام تلفنا رو بکشید که فقط مودم روی خط باشه . در این حالت با اسپلیترو بدون اسپلیتر تست کنید.نقل قول:
به نظر من مشکل از پورت آسیاتک در مخابراته .
زنگ بزنید پشتیبانی بگید مشکلتون رو ارجاع بزنن که در اینصورت باید برن مخابرات پورتتون رو چک کنن.
با پشتیبانی الان صحبت کردم
گفت اول کارشناس میفرستن مخابرات بررسی کنه اگر مشکل از اونجا نبود میان خونه و بیان خونه 15 تومن میگیرن.
تا دلت بخواد اینکار رو کردم هیچ فرقی نمیکنه.نقل قول:
یه بار هم تمام تلفنا رو بکشید که فقط مودم روی خط باشه . در این حالت با اسپلیترو بدون اسپلیتر تست کنید.
کلا مشکل داره.
منم اوايل كه سرويس گرفته بودم اينطوري شده بود چراغ لينك مودمم يا روشن نميشد يا چشمك زن بود بعد يه هفته به اين نتيجه رسيدن كه مشكل از پورت مخابراته .پورتو عوض كردن همه چي حل شد 98% مشكل از پورته
شما مطمئن باشید همونطور که گفتم مشکل از پورت مخابراتیشونه. کارشناس بره بررسی کنه همونجا حل میشه دیگه کار به 15 تومن هم نمیکشه .
دوستان من از ماتریکس سرویس میگرفتم و دو روز پیش رفتم و فرم جمع آوری خط رو پر کردم ..حالا از کجا بفهمم که کی و چه موقع خطم جمع اوری شده از طریق مودم اگر میشه چه جوری اخه چراغ لینک و مودم هنوز روشنه ..لطفا راهنماییم کنید
Alex جان،شما هم احتمال زیاد مشکل منو داری
منم همین مشکلو داشتم،مشکل ا خودشون بود.بالاخره با تعویض پورت و اینا درس شد
شما بهشون بگو مشکل از من نیس،بگو از مخابرات داشتی و قطعا نمیتونه مشکل از سیم کشی خونه یا مودمت باشه
روزی 60 بار زنگ بزن و گیر بده بهشون
بگو "بابا من از ... اومدم پیش شما.شنیده بودم خیلی خوبه آسیا تک.پس چرا اینجوری شده واسه من؟هر کس داشته ا دوستام راضی بوده و تعریفتونو میکردن" (حالا ... میتونه مخابرات،یا مثلا در مورد من قاطر(شاتل) باشه)
مطمئن باش مشکل از طرف خودشونه
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
اگه چراغ لینکت روشنه هنوز پس خط از رانژه در نیومدهنقل قول:
شما زنگ بزن بگو زودتر در بیارین از رانژه
دوستان آسیاتکی تو رو خدا یکی کمک کنه:19:
یه هفتس که از آسیاتک سرویس 128 نامحدود گرفتم سرعتم همیشه 5-10-15-20 ...25 دیگه آخرشه......
امروز رفتم تو همون جایی که سرویس گرفتم طرف خودش هم 128 2GB داره سرعت اونم همینجوریه!!!!!
1500 تا پورت گرفته تازه 2 هفته هست که داره سرویس میده.... پورتاش هم که دیگه همش خالیه......
مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون پشتیبانیشون هم اینقدر بیشعورن که اینو که نماینده شون هستش و داره سرویس میده رو هی میپیچونن...چه برسه به ما:13:
کسی چنین مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت شما چطوره؟؟؟؟؟
آقا این اینترنت ما هنوز ترکیده اس.... زنگ زدیم گفتن اهواز ترکیده! ما هم ترکیدیم!
پینگ به سایت آسیاتک 920ms .... بــــــــــــــــــله!!!!
128 نامحدود، فکر کنم حداکثر سرعتش 16 هست... شما انتظار 128 دارید باید برید 1مگ ببنیدید که سرعت دانلودتون بشه 128 :5:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
شما دقیقا کدوم سرویس رو گرفتی؟CRA یا معمولیشو؟
اگه اولیو گرفتی که خدا رو شکر کن این سرعتو داره بت میده،یعنی شاهکار کرده
اگه معمولیه،منطقاً سرعتتون باید 128/8=16 کیلوبایت باشه
در غیر این صورت باید فکر چاره بود
ولی 128 های محدود رو روی 2 مگ میبندن اصولا،بعضی جاها هم 1 مگ،یعنی سرعتی حدود 220 تا 240 کیلو بایت یا 120-30 کیلو بایت
سرویسم cra نیست معمولیه... بحث من اصلا این نیست.نقل قول:
من رفتم به دفتر اصلی همون کافی نتی که ازش سرویس گرفتم. خود طرف 128 2gb داشت با اونم کار کردم سرعت دانلود بالای 15-20 نمیرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا واسه من نامحدوده قبول... این 128 2GB چرا نباید بالای 15-20 دانلود بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
ای بابا اين سومين باره كه تو اين ماه اينترنت من نصف روز قطعه و درست در همون زمان قطعی هم از مخابرات تماس میگيرن بعد يه صدای ضبط شده ميگه مشترك گرامی امكان دريافت ای دی اس ال مخابرات بر روی خط شما فراهم شده است ! انشالله كه ارتباطی در كار نباشه !
این دیگه مشکل از نمایندگیه... کار غیرقانونی هم نکرده. سرعت اصل رو داده. شرکت موظف نیست برای 128 که 2 مگ ببنده. بقرآن گرون نیست پول دو مگ محدود... حالا شما میگی کافی نت... کجاس که 128 برای کافی نت ببنده؟ معمولا کافی نت ها سرعت بالاتر از 256 میدن.... دزفول هم تقریبا اینقدر ADSL فراگیر شده که کافی نتی ها دارن جمع میکنن.نقل قول:
آقا جان نگفتم که کافی نت 128 بسته!!! اون خودش 2 مگ داره!!!نقل قول:
دفتر اصلی کافی نت که یه مغازه کامپیوتر فروشیه اون 128 داره!!!!!
کافی نت نیست.......دفتره.........مغازست.... ....مفهومه!!!!!!!!!
امروز رفتم سره لب تاپش باهاش دانلود کردم سرعت اونم 15-20 بودش!!!!
حالا چی؟؟؟؟ این که حجمیه؟؟؟؟؟؟ نامحدود نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من نفهمیدم.کافی نت نماینده آسیاتک بوده؟نقل قول:
اونوقت خودش 128 2 گیگ داشته؟
منطقی به نظر نمی رسه
من ندیدم جایی 128 محدود رو واقعی بدن،یعنی 16
علی ای حال در وضع شما فرقی نداره،شما همون 16 باید بگیری چون نا محدود گرفتی
حالا یه توصیه،واسه چی نامحدودگرفتی؟دانلود؟فک نکنم به پول برقت بصرفه اصن بخوای سیستمو روشن بذاری،حالا استهلاک سیستم و اینا به کنار،خیلی ها هستن تو فرومها گیگی 300-400 میگیرن واست دانلود می کنن و میفرستن
بایه حساب سر انگشتی شما واسه باید 18 ساعت بذاری رو دان تا 1 گیگ بتونی دان کنی
با این سرعت هم وبگردی خیلی حال نمیده ،دانلود که حرفشو نزن
دوست عزیز،شما گویا تازه کاری و یه سری آداب فرومها رو نمیدونینقل قول:
1-"مفهومه" لحن مناسبی نیس
2-شما نباید انتظار داشته باشی که جوابت در جا داده بشه
3-شاید و شاید و شاید،به برخی مدیران فرومها حقوق بدن فقط،نه به من و نه به دیگر افراد عادی حقوقی داده نمیشه و دوستانی که جواب شما رو میدن واسه اینه که کارتون راه بیفته،پس لطفا در نوع صحبت کردنتون دقت کنید
و اما مشکل شما،اون مورد چیز غیر عادیه،شما برو نمایندگی،بپرس من اگر حجکی بگیرم ازتون رو چقد میبندین سرعتم رو؟دیگه باید به حرفی که میزنن عمل کنن
اون شرکته هم باید زنگ بزنه و بگه اگر ممکنه (که اصولا هست) سرعتش رو ببرن بالاتر و اگر دید که میگن نمیشه و اینا،بره فسخ کنه و با جای دیگه بگیره،چون من تا حالا ندیدم جایی که سرویسهای حجمی رو سرعت واقعیش بدن
من دو روز هست خطم رانژه شده و سرویس 1 مگ با 2گیگ ترافیک برای دو ماه گرفتم.
قسمت ریپورت مصرف رو 698 مگ میزنه در صورتی که من انقدر استفاده نکردم.حتی برنامه DU meter مصرف رو 200مگ میزنه ولی نمیدونم 500 مگ دیگه کجا رفته........
راستی شب هم ساعت 2 به بعد سرعت در حد دایل اپ بود
قضیه چیه؟ من تازه ADSL گرفتم چیکار کنم سرم بیشتر از این کلاه نره؟؟
دوست عزیز،بنده هم همین سرویس یک مگ رو دارمنقل قول:
یک پیشنهاد:از BW meter استفاده کنید،من خودمم همین مشکل رو داشتم،گویا DU کمتر نشون میده و ا وقتی BW استفاده می کنم این مشکلو ندارم
در مورد سرعت شبانه هم باید واسه شما هم مث من باشه،120-30
شما یک بار دیگه امشب (بعد 2) امتحان کنید،اگه به همین منوال بود با نمایندگی صحبت کنید
اخه من استفاده زیادی نکردم که انقدر مصرف بشه دانلود هم نکردم با صفحه باز کردن انقدر مصرف نمیشه............نقل قول:
حتی چیزی هم ابدیت نمیکنم ...
آخه شما خودتو بزار جای من... هر چی میگم یه چیز دیگه برداشت میکنن... خودت باشی کلافه نمیشی؟نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
امروز هم پیش 2 نفر از کسایی که تازه چند روزه سرویس گرفتن سرعت 128 رو تست کردم یکی 5GB داشت اون یکی 10GB.... ولی سرعت دانلود هردو تاشون مثل ماله من بود 5- 10-15-20 اصلا بالاتر نمیرفت.....
براشون زنگ یزنم میگن خب سرعت همینه دیگه برو 512 بگیر:13:
بعد میگم چرا سرعت جاهای دیگه بیشتره؟؟؟؟ میگه پس برو از همون جا بگیر!!!!!
من که اصلا از سرویسش راضی نیستم...سایتم بزور میاره بالا:19:
میدونمنقل قول:
دقیقا مشکل منم همین بود
احتمالا سرویس شما هم رو 4 مگ بسته شده باشه مث من،یعنی لا اقل 460-70 سرعت دانلودتونه (در حقیقت 3.5 مگ).مشکل اینجاس وقتی یه سایت وا می کنیم تا بابازرگ و اونور هم تا نوه اش باهاش وا میشه :13:
شما این برنامه ای که من گفتم رو نصب کن،همه چیزو واست مانیتور می کنه و آمارشو بت میده
یه چیز جالب هم داره،میشه واسش فیلتر های مختلف تعیین کرد،مثلاً اگه تحت شبکه توی خود خونتون (اگه مودم روتر وایرلس یا معمولی دارین و مثلاً سیستمهاتون با هم شیر هستن و از هم فایل و اینا میگیرید یا بازی می کنید با هم) عملی انجام میدین،اونو از تذافیک مصرفی جدا می کنید (با تعریف آی پی) و یا بین 2 تا 8 که رایگانه رو هم به همین شکل با تعریف زمان جدا می کنید و در عوض این ساعات رو تو یه فیلتر دیگه قرار میدید تا به اصطلاح دستتون بیاد چقد دان کردید.در کل بر خلاف ظاهر گرافیکی نه چندان مناسبش برنامه جالبیه
دوست من،حرفی نیس که شما حق دارید عصبی باشید،ولی نه از دست من یا دیگر دوستان.ما گه جیره خور آسیاتک نیستیم با ما اینجوری حرف میزنید...نقل قول:
شما منظورتون رو بد بیان کردید (شایدم ما نفهمیم،توهین به دیگر دوستان نباشه،من نقهمم) ولی بازم دلیل نمیشه اونجوری حرف بزنید.صلوات بفرست برادر من:10:
اگر اینجور که میگید سرعت سرویسهای حجمیشون هم واقعیه ابتدا زنگ بزنید تهران ريالتو سایت خود آسیاتک شماره اش هست،بیان کنید موضوع رو شکایت کنید و بگیر چند نفرید و اگه این وضع ادامه داشته باشه میرید به یه شرکت دیگه،در آخر هم اگر دیدید درست نشد بدون شک شرکت رو عوض کنید(البته منظورم شمایی که نا محدود گرفتی نیست،نا محدود همه جا همین و شاید هم بدتره)