خوب اینجوری که نمیشه، فرمت مقاله ثابته....نقل قول:
Printable View
خوب اینجوری که نمیشه، فرمت مقاله ثابته....نقل قول:
سلام دوستان من میخوام به جای نقطه چین تو سوالاتم خط قرار بدم . باید چی کار کنم؟
با سلام
چه کسی می تواند به این سوال پاسخ دهد:
شاید بعضی از کتاب ها را دیده باشید که به جای تیتر و عنوان، در حاشیه سمت راست و چپ کتاب کلیدواژه هایی را برای هر پاراگراف ذکر می کنند این کلید واژه ها همان کار تیتر را می کند. ولی معمولا این کلید واژه ها زمانی استفاده می شود که کتاب مجموعه سخنرانی باشد مثلا کتب دکتر سروش معمولا این طوری است. چه کسی می داند که چطور می شود این کلید واژه ها را در حاشیه سمت راست و چپ کتاب وارد کرد؟
با سلام
چه کسی می تواند به این سوال پاسخ دهد:
شاید بعضی از کتاب ها را دیده باشید که به جای تیتر و عنوان، در حاشیه سمت راست و چپ کتاب کلیدواژه هایی را برای هر پاراگراف ذکر می کنند این کلید واژه ها همان کار تیتر را می کند. ولی معمولا این کلید واژه ها زمانی استفاده می شود که کتاب مجموعه سخنرانی باشد مثلا کتب دکتر سروش معمولا این طوری است. چه کسی می داند که چطور می شود این کلید واژه ها را در حاشیه سمت راست و چپ کتاب وارد کرد؟
هر جا كه مي خواستي خط بزاري كليدهاي shift+J استفاده كننقل قول:
البته به شرطی که زبان نوشتاری سیستم رو روی فارسی حتما تنظیم کنی. با حروف انگلیسی اگه شیفت و j رو بزنی حرف جِی بزرگ (J) نوشته میشه.نقل قول:
سلام دوستان من این فونت رو برای دانلود میخوام
Lucida Sans Unicode
سلام.نقل قول:
لینک دانلود:
از این آدرس زیر هم میتونین فونتهای دلخواهتون رو دانلود کنین:کد:http://www.themeworld.com/cgi-bin/redir.pl/fonts/lucida.zip
موفق باشین.کد:http://www.themeworld.com/fonts/indexL9.html
89/9/30
سلام من توی ورد 2007 یه مشکل بزرگ دارم . مشکل اینه که کلمات رو برعکس تایپ می کنه مثلا به جای "برای این که " می زنه "که این برای "
توی خود ویندوز همیچین مشکلی ندارم . فونت ها رو هم عوض کردم . ممنون میشم یک راهنمایی بکنید .
به اين پست يه سري بزننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=197734&page=547
از راهنمايي شما ممنون كه دقيق تر توضيح دادينقل قول:
آقا خیلی ممنون کارم راه افتاد . مشکل از همون طریقه نصب کردن کیبرد بود .
دوستان سلام .. ي مشكل مهمي دارم كه اگه كسي بتونه كمك كنه واقعا ممنون ميشم..
من وقتي يه متني رو تو ورد تايپ ميكنم و يه سري عكس رو هم توش ميذارم و خلاصه مرتب منظمش ميكنم (البته اونجوري كه تو كامپيوتر خودم ميبينم كه معمولا زير عكسا زير نويس هم داره ديگه) و مثلا به دوستم ميدم، اون كه باز ميكنه ميگه عكساش بهم ريخته
ميخواستم بپرسم راهي داره كه آدم مطمئن بشه اون مدل چينشي كه انجام داده ، توسط هر كامپيوتر ديگه اي كه باز بشه بهم نريزه؟
حالا شايد بشه اين سئوال رو اينطوري هم مطرح كرد كه، شما از چه طريقي عكساتون رو مي چينيد؟ و زيرش زير نويس ميذاريد كه بهم نميريزه؟
شاید ورژن آفیس شما با دوستتون فرق داره.نقل قول:
برای اینکه بهم ریختگی ها کمتر بشه سعی کنین که هر عکس رو در یک سطر بذارین و اون رو وسط چین ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کنین و زیر نویس مربوط به اون عکس رو هم در سطر بعدی قرار بدین و اون رو هم وسط چین کنین. اینطوری با هر ورژنی از word که فایل رو باز کنین، خیلی به هم نمیریزه.
موفق باشین.
89/10/1
مشکل حل شد....
با سلام کمک خیلی فوری من برای پروپزه آخر ترم راهنمایی می خوام ممنون میشم کمک کنید
1-اسم این حرکت را نمی دانم فقط این ها را می گوییم
می خواهم سر فصل ها در یک heading و سر تیتر ها را در یک heading باشد باید چی کار کنم
خودم تا یک حدودی می توانم بروم ولی کالمل نمی توانم انجام دهم ممنون میشم مو به مو راهنمایی کنید
به خیر از تنضیم فونت وسایز را انجام می دهم ولی بقیع را نمی توانم انجام دهم
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
با سلام کمک خیلی فوری من برای پروپزه آخر ترم راهنمایی می خوام ممنون میشم کمک کنید
می خواهم سر فصل ها در یک heading و سر تیتر ها را در یک heading باشد باید چی کار کنم
خودم تا یک حدودی می توانم بروم ولی کالمل نمی توانم انجام دهم ممنون میشم مو به مو راهنمایی کنید
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
ممنون میشم زود تر راهنمایی کنید برام خیلی مهمه
سلام.نقل قول:
برای انداختن فاصله های قابل تنظیم از ابتدای پاراگراف به میزان دلخواه از کلید Tab استفاده کنین و همزمان به خط کش بالای صفحه دقت داشته باشین. منظورمو متوجه خواهید شد.
به جز تنظیم فونت و سایز چه تنظیمات دیگه ای رو میخواید تغییر بدید که نمیتونین. لطفا نام ببرین.
موفق باشین.
89/10/2
منظور شما قسمت Styles And Formatting استنقل قول:
از منوي Format گزينه ي styles and Formatting را انتخاب كن
در قسمت سمت راست صفحه يك منو باز ميشه از اونجا ميتوني 2 تا Heading رو براي انتخاب كني
مثلا براي سر فصل ها Heading1 و سر تيتر ها Heading 2 رو انتخاب ميكنيم
مثلا براي ويرايش سر فصل روي Heading 1 كليك راست و گزينه ي Modify... رو انتخاب كن
بعد در صفحه ي باز شده ميتوني تنظيمات مورد نظر مربوط به سر فصل ها رو انجام بدي
براي اعمال تنظيمات بيشتر(رنگ و افكت ها ....)ميتوني در پنجره ي باز شده روي گزينه ي Format پايين سمت چپ كليك كني و بعد Font رو انتخاب كني
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
در هنگام نصب به اينترنت وصل نشو..نقل قول:
ايشالا درست ميشه...
سلام
من یک جدول نمودار دارم که در اکسل طراحی شده ولی به خاطر بزرگ بودنش در صفحه ورد جا نمی گیره و همه نمودار را نشان نمی دهد دوستان راهنماییم کنند .با تشکر:20:
سلامنقل قول:
بهتره که از Text box استفاده کنید که متنتون به هم نریزه,آموزشش رو هم تو همین تاپیک با سرچ می تونید پیدا کنید.
برای فهرست بندی شکل از insert caption استفاده می کنیم وچطور آن را در word 2010 در صفحه قرار دهم شکل را شماره گذرای میکنم ولی لیست بندی نمی توانم بکنم.
و برای فهرست کردن جداول کدام گزینه را انتخاب کنم در word 2010 انتخاب کنم
با تیشکر
سلام
من از یک پی دی اف که با آدوب ریدر 9.2 باز میکنم مطالب فارسی رو در ورد 2007 کپی پیست میکنم.
بعضی جاها بعضی جملات ناظم پیست میشند که با زدن کنترل و شیفت راست مرتب میشند اما بعضی جاها نه.
برا این قسمت هایی که به این وسیله مرتب نمیشند باید چکار کرد ؟
سلام.
تو ورد قسمتی هست که باش بشه درصد Aqua رنگ رو تغییر داد؟!
(خودم هم نمیدونم چیه یکی از دوستان سوال داشت همینطوری مطرح کرد!)
آکوای رنگ اصلا چی هست؟نقل قول:
قطعا هیچ کار! خودت بطور دستی نظارت و اصلاحشون کن.این یکی از ایرادات در پی دی اه هستش که فونتای فارسی رو کد گذاری میکنهنقل قول:
نمیدونم! به نظرم دوستم اشتباه کرده...نقل قول:
شاید منظورش رنگ آکوآ بوده!
ممنون :46:
چطور می توانم با auto format
کار کنم ؟ من برای پروژه ام می خواهم
بعد از اینکه صفحه بندی کرده ام وصفحات اشکال و جداول را می گذارم
بعضی از صفحاتم بهم می ریزد.
آیا با auto format
می توانم از این طریق کار کنم؟
ممنون میشم سریع تر راهنمایی کنید
خیلی ضروری هست
با تشکر
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
چطور می توانم با auto format
کار کنم ؟ من برای پروژه ام می خواهم
بعد از اینکه صفحه بندی کرده ام وصفحات اشکال و جداول را می گذارم
بعضی از صفحاتم بهم می ریزد.
آیا با auto format
می توانم از این طریق کار کنم؟
ممنون میشم سریع تر راهنمایی کنید
خیلی ضروری هست
با تشکر
سلام
موقعی که تو word یه متن فارسی مینویسم وقتی میخام مثلا یه حرف یا کلمه انگلیس بنویسم ( در ادامه متن فارسی ) اون حرف انگلیسی میپره اول جمله و هر کاری میکنم نمیاد در ادامه متن فارسی.
کسی میدونه مشکلش کجاست؟
word 2003 استفاده میکنم
با افیس 2007 کار میکنم
میخوام بدونم چطور میشه شماره ی صفحات رو که با page number تعریف کردم تو صفحات اول و دوم و سوم نمایش داده نشه؟ یعنی مثلا عدد 4 از همون صفحه ی 4 به بعد نشون داده بشه و سه صفحه ی اول عددش نمایش داده نشه.
یه سوال مرتبط دیگه: چطور میتونم هدر و فوتر رو جوری تعریف کنم که در سه صفحه اول نمایش داده نشه؟
سلام.نقل قول:
بعدا میخواین از فایلتون پرینت بگیرین؟ اون 3 صفحه احتمالا برای طرح روی جلد و فهرست و پیشگفتار و ... باید باشه. درسته؟
خب به جای این همه دردسر کشیدن، اون 3 صفحه رو جدا ویرایش و ذخیره کنین و بقیه رو هم جدا.
موفق باشین.
89/10/6
با سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
فکر میکنم جهت نوشتن متن از چپ به راسته. میتونین توی مسیر زیر تغییرش بدین:
tools >> options >> complex scripts >> right-to-left
موفق باشید
با سلام
دوستان من میخوام متنهای هر صفحه رو از این لینککپی و تو ورد پیست کنم.کد:http://www.ngdir.ir/GeoportalInfo/PSubjectInfoDetail.asp?PId=461&index=1
وقتی پیست میکنم،نقطه ها میرن اول خط،شماره ها بهم میخورن،جاهایی که اسامی انگلیسی با پرانتز استفاده شده متن جا به جا میشه و.... .راه حلی هست که بتونم این مشکلو رفع کنم؟؟از Paste Special هم که استفاده میکنم بازم جواب نمیده.
برا فردا لازمش دارم،ضروریه.خواهشا یکی کمک کنه.
پست بالایی پست خودتون رو بخونیننقل قول:
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین.
89/10/6
دوستان فونت iran nastaliq توي 2007 درست نمينويسه؟؟؟ من تو 2003 باهاش مشكلي نداشتم،ولي تو 2007 خرابه!
سلامنقل قول:
فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه,من تو 2007,2010 استفاده کردم مشکلی نداشته.
این فونت رو براتون آپلود کردم ببینید بازم مشکل داره.
کد:http://up.--------.com/images/9k1siv54wkz31ln40l.rar
1- چطور میتونم یه page break رو حذف کنم؟
2- چطور میتونم یه صفحه رو که مثلا تا حالا با page break در سکشن 2 قرار داده بودم به سکشن 1 ببرم؟
تو آفیس 2007 کار میکنم
دوستان نحوه ساخت group از یه سری آبجک چطوریه ؟! واسه این که قاطی نشن
سلام
من میخوام 10 هزار شماره موبایل را پشت سرهم تایپ کنم و از آنجا که 4 عدد اول شماره ها مشابه است ( مثلا 0911)
آیا راهی داره که ورد را تنظیم کنم که با زدن دکمه اینتر هم یه خط پایین بره هم 0911 را اول خط بعدی بذاره
یا یه کاری توی همین مایه ها
اگر زودتر بشه ممنون میشم
بعد از اینکه آبجکتها رو با کلید کنترل انتخاب کردیم روی یکی از اونها راست کلیک می کنیم و گزینه زیر رو انتخاب می کنیم:نقل قول:
grouping >> group