تيپ 2 تميز بخر
تيپ 2 تميز بخر
سلام دوست گرامی.نقل قول:
با بودجه شما خودروهای زیادی میشه خرید اما چون نظر شما فقط روی 206 و ریو هست من چند گزینه پیشنهاد میدم.
شما باید بیشتر به پژو 206 تیپ 2 فکر کنی چون تیپ های دیگه بودجه بیشتر میخواد و با همین بودجه اگر مثلا بخوای تیپ 5 بخری باید مدل های خیلی پایین رو انتخاب کنی که به صرفه نیست.
البته شما باید پژو 206 تیپ 2 مدل 85 یا 84 فکر باشید باید خیلی در خرید 206 دقت کنید تا مشکلی نداشته باشه به خصوص از نظر فنی.
سعی کنید بدنه خودرو سالم باشه اگر خوردگی نداشته باشه که عالیه در غیر این صورت سعی کنید موردی رو انتخاب کنبد که ضربه زیادی نخورده باشه.206 تمیز و خونگی نیاز به زمان داره تا خوب بگردی.
پژو 206 تیپ 2 مدل 85 قیمت 9100000 تومان
پژو 206 تیپ 3 مدل 83 قیمت 9000000 تومان
پژو 206 تیپ 5 مدل 82 قیمت 9000000 تومان
ریو هم با بودجه شما ریو رو نمیشه درجه یک پیدا کرد اگر هم پیدا بشه مدل 84 رو میتونی خرید کنی.
رو 206 بهتر میشه مانور داد.
موفق باشید
تشكر از اطلاعات و راهنمايي شمانقل قول:
دوستان راهنماییهای خوبی کردند خداییش :20: دستشون درد نکنه :11:نقل قول:
تیپ دو و ریو هم انتخاب خوبی هستند.
من جای شما بودم ریو رو انتخاب میکردم. چون صندوق عقب بزرگتری نسبت به 206 داره .
از 206 هم جدیدتره
از لحاظ لوازم یدکی هم ارزون تر از 206 هست.
مننتها: دوستون هم فرمودن ... شاید درجه یکش پیدا نشه! باید حدود 10 تومن پول بذاری برای ریو!
من يه پرايد 83 دارم (از دست پرايد سواري ديگه خسته شدم) ميخوام بفروشمش و يه ماشين ديگه (كاركرده) حدود 10 تومن بخرم . چي پيشنهاد ميكنين كه راحت و بي دردسر باشه (سمند ، 206 ،405 ،ريو ) ؟؟
سلام.نقل قول:
کار خوبی میکنی :11:
چند تا پست بالا رو بخون .... دوستان توضیحات خوبی در رابطه با 206 دادن.
من جای شما بودم ریو میخریدم .... چرا که از 405 جدیدتره و مصرفش هم نسبت به سمند یا پرشیا کمتره.
در هر حال باید ببینی از کدوم خوشت میاد. :10:
سلام دوستان
حقیقتش من می خوام با 14 تومن یه ماشین بگیرم واقعا موندم چی بگیرم
بین خودمون خانمم فکر می کنه الان پول ندارم و قصد خرید پراید دارم اما می خوام سورپرایزش کنم
برا همین رو هر گزینه می رم دو دل می شم
نظرتون چیه؟
چه انتظاراتی از ماشین داری دوست عزیز؟ :دینقل قول:
مسافرت؟ داخل شهر؟
خانومت هم میشینه یا فقط خودت؟
قیافه و کلاس ماشین طبیعتا خوب باشه
مصرفشم خوب باشه به هر حال
و به خاطر کل انداختن با باجناق محترم قدرتشم خوف باشه
باجناقتون چی داره؟ :دینقل قول:
میخوای ریوی صفر بگیری؟ :دی دوست داریش؟
فعلا که ال ایکس داره اما فکر کنم می خواد عوض کنه بهتر بگیره نمی دونم چی
ریو را نمی پسندم
چرا؟ ریو از اس ال ایکس بهتره هااا!
ولی به نظرم 206 بگیر .... فکر کنم صندوقدارش رو هم بشه گرفت با 14 تومن.
من زیاد از قیمتها اطلاع ندارم . میترسم یه چیزی بگو فردا شرمنده بشم.....
خودتون چی دوست دارین آخه؟ صفر میخواین؟ نه؟
[QUOTE=baran5a;6164046]سلام
شرمنده بازم یه سوال داشتم
خرید جنتو تو این شرایط معقولانه هست؟
باران جان اصلا به آن فکر نکن:41: شرکت در ایران ورشکسته و در خارج تولید را از 2009 متوقف کرده اند! زاگرس خودرو چون از دو سال پیش نتوانسته ثبت نامیها را بدهد باقیمانده های دو سال مانده در انبار خارج را وارد میکند و به مردم میدهد 22 میلیون!:27:
اگه با کسی قضیه ی رو کم کنی داری توجه کن که اگه میخوای 206 بخری مثله تیپ 5 یا از sd ها وی 8 یا وی 9 رو باید روشون فکر کنی
مثلا 206 تیپ 2 یا 3 قدرتشون 74 اسب بخار هستش و این یعنی کم اووردن
باز مثلا تندر 90 105 اسب بخاره و 16 سوپاپ که بودجه تونم میرسه .با اینکه 206 از این زیباتره اما استانداردش بیشتره
خیلی هم قضیه رو کم کنی نیست اما خب پیش میاد دیگه منم و یه باجناق که انصافا هم مثل داداشیم
حقیقت خودمم رو 206 نظر دارم :20:اما جدیدا انگار پارس کارکرده خیلی اومده پایین
امروز یکی دیدم مدل 89 زده بود 14800
یه زانتیا هم دیدم مدل 83 می گفت 13
منم که حساس :31:
قید پارس و زانتیا کارکرده رو بزنید.نکنه هوس تو خرج افتادن دارین؟
پارس بازار خوبی نداره و از استاندارد خوبی هم برخوردار نیست
با تشكر از جنابعالي.نقل قول:
1- اگر بودجه رو تا نهايتا 10 ميليون تومان افزايش بدم چطور؟
2- ريو بهتره يا 206 ؟
3- آيا با اين پول خودروهاي كم مصرف ديگه اي هم هست يا حتي دوگانه سوز؟
معيارهاي من:
كم مصرف (بجز پرايد)، استهلاك پايين، هزينه نگهداري مناسب.
ضمنا 1سوال فني:
206 تيپ 2 با موتور TU3JP/L4 چه تفاوتي با 206 تيپ 2 با موتور TU3A داره؟
تيپ2 با تيپ3 فقط تفاوت در ABS هست ؟
نقل قول:
1.اگر بودجه رو تا 10 میلیون تومان افزایش بدین تندر 90 E0 هم میتونید انتخاب کنبد مدل 86
2.بین ریو و 206 به طور دقیق اگر بخوای مصرف سوخت همچنین شتاب رو در نظر بگیری 206 برتر هست.
اما ریو حسن داشتن صندوق عقب رو داره و همچنین سرپیچ های تند تعادلش بهتر از 206 هست.
یادت نره ریو ارتفاعش کنتر از 206 هست که تو جاده های پر دست انداز با ظرفیت سرنشین کامل دچار مشکل میشید.
3.با این بودجه انواع پراید های دوگانه سوز-روآ دوگانه سوز-405 و سمند دوگانه سوز رو هم میتونید انتخاب کنید که پیشنهاد نمیکنم.
سوال فنی:
هم تیپ 2 هم تیپ 3 دارای ABS هستن.
تفاوت بین این دو موتور که ذکر کردین رو طلاع دقیق ندارم.
بدون شک ال 90 برتر هست،از هر نظر حتی از پارس سال ELX برتر هست به جز ظاهرش که سلیقه ایی هست.نقل قول:
(نکته : مدل فول اتومات فرانسه ال 90 در منطقه اروند 6800000 تومان است)
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
بهترین مدل سمند چیست و با چه موتوری؟
آیا این مدل داشبورد جدیدا که دارای کیسه اربگ هم هستن تولید شده؟قیمتش چنده؟ممنون.
سلام.نقل قول:
بهترین مدل سمند از چه نظر میگین؟
سمند LX هست
سمند سورن هست
سمند سریر هم هست.
بهترین بین سمند های LX مدل EF7 پایه گازسوز و بنزینی و مدل TU5 که الان بیش از یکساله تولید نمیشه.
سورن الان 2 مدل داریم یکی معمولی و دیگری ELX هست ( همون که شما گفتین داشبوردش عوض شده سورن ELX هست.)
آیا این مدل داشبورد جدیدا که دارای کیسه اربگ هم هستن تولید شده؟قیمتش چنده؟ممنون
سورن ELX هست که داشبوردش و کلا داخلش عوض شده ایربگ راننده هم داره.
سورن ELX مدل 90 قیمت 17850000 تومان
1- 100% ریو بهتره! (با توجه به معیارتون!)نقل قول:
با تشكر از جنابعالي
1- اگر بودجه رو تا نهايتا 10 ميليون تومان افزايش بدم چطور؟
2- ريو بهتره يا 206 ؟
3- آيا با اين پول خودروهاي كم مصرف ديگه اي هم هست يا حتي دوگانه سوز؟
معيارهاي من:
كم مصرف (بجز پرايد)، استهلاك پايين، هزينه نگهداري مناسب.
ضمنا 1سوال فني:
206 تيپ 2 با موتور TU3JP/L4 چه تفاوتي با 206 تيپ 2 با موتور TU3A داره؟
تيپ2 با تيپ3 فقط تفاوت در ABS هست ؟
استهلاکش از 206 کمتره - هزینه نگهداریش مناسبه! - مصرفش هم از 206 پایین تره!
2- بستگی به امتظارات شما داره!
جواب سوال فنی! : میگن دستکاری شده و کم مصرفتر شده! اما میگن دیگه از کاره ایران خودرو سر در اوردی به منم بگو! البته پدال گاز هم برقی شده! که اونم رو شتابش تاثیر منفی گذاشته!!
تیپ 2 و تیپ 3 جدیدا تیپ 2 هم که ABS دار شدن تو این اپشن مشترک شدن!
تیپ 3 کولر دیجیتالی - کیسه هوا - - شیشه های عقب برقی - اینه ها برقی + گرمکن!
موافقم!نقل قول:
اگر بودجه رو تا 10 میلیون تومان افزایش بدین تندر 90 E0 هم میتونید انتخاب کنبد مدل 86
تو شتاب که ریو خیلی خیلی بهتر از تیپ 2 و3 هست! از تیپ 5 هم خوب نباشه پای به پای میره! بخصوص با این جدیداش!نقل قول:
بین ریو و 206 به طور دقیق اگر بخوای مصرف سوخت همچنین شتاب رو در نظر بگیری 206 برتر هست
نسبتا هندلینگش خوبه اما ایشون در این مورد چیزی نپرسیدن که شما در این مورد بحث میکنید!نقل قول:
اما ریو حسن داشتن صندوق عقب رو داره و همچنین سرپیچ های تند تعادلش بهتر از 206 هست.
توجه داشته باشید دوست عزیز اطفا در هنگام مشاوره حتما انتظارات فرد مقابل رو بپرسید و با توجه به انظاراتش راهنمایی کنید. ممنون
-------------------------------------------------------------------------------
پس سورن ای ال ایکس با موتور EF7 نداریم؟
سلام اقا محمد . خوب هستین ؟ بنده میخواستم یه ماشین ت تو رنج 10 -11 بخرم . بین ریو و 206 موندم . کدومش بهتره ؟؟؟میخوام رانندگی باهاش راحت باشه . خرجش هم زیاد نباشه . در ضمن صدای موتور هم داخل اتاق نباشه !!! اخه الان آر دی داریم! به شدت گله مندم !!! رو هم رفته کدومش بهتره ؟
سلام
بین 25 تا 35 ملیون چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید؟؟؟
جادار باشه ، مصرفش مناسب باشه و استهلاک پایینی داشته باشه
با این قیمت مزدا 3 دست دو(مدل جدید یا قدیمی) گیر میاد؟
تا جایی که میدونم متسفانه خیر :13:نقل قول:
صدای موتور ریو و 206 تو اتاق زیاده! بخصوص ریو! که کمی تو دور های بالا ازار میده!نقل قول:
سلام اقا محمد . خوب هستین ؟ بنده میخواستم یه ماشین ت تو رنج 10 -11 بخرم . بین ریو و 206 موندم . کدومش بهتره ؟؟؟میخوام رانندگی باهاش راحت باشه . خرجش هم زیاد نباشه . در ضمن صدای موتور هم داخل اتاق نباشه !!! اخه الان آر دی داریم! به شدت گله مندم !!! رو هم رفته کدومش بهتره ؟
البته صدای موتوراشون مثل اردی گوش خراش و ازار دهنده نیست اما 206 کمی خوش تنین تر و کمتر هست!
کم خرج که هر دوشون کم استهلاکن و خیلی کمتر از اردی به تعمیر گاه میرن!
دست دوم تویوتا کمری فقط!نقل قول:
سلام
بین 25 تا 35 ملیون چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید؟؟؟
جادار باشه ، مصرفش مناسب باشه و استهلاک پایینی داشته باشه
با این قیمت مزدا 3 دست دو(مدل جدید یا قدیمی) گیر میاد؟
مزدا 3 قدیما که جادار نیست! اما استهلاک خوبی داره و با این پول 100% میشه هر 3 تیپش رو پیدا کرد!
با این قیمت میشه کمری تمیز (بجز xli) پیدا کرد؟؟:18:نقل قول:
از نظر استهلاک و هزینه مزدا 3 بهتره یا کمری؟
کمری برای استفاده تو شهر مشکل ساز نیست؟
مزدا 3 جدید دست دوم با این بودجه گیر نمیاد اما مزدا 3 نسل قدیم بله هست.نقل قول:
سورن ELX الان با موتور قدیمی XU7 با 1800 CC و 8 سوپاپ تولید میشه و طبق چیزی که شرکت اعلام کرده و در سایت ایران خودرو هم هست سورن ELX با موتورهای:نقل قول:
EF7
TU5
هم به بازار خواهد آمد.
تویوتا کمری GLX مدل 2007 قیمت 35000000 توماننقل قول:
کمری برای استفاده تو شهر مشکل ساز نیست و بستگی به دقت و رانندگی شما داره که تو پارک کردن و مسیر های باریک اطراف خودرو به خصوص سپرها رو نمالید.
از نظر استهلاک تقریبا میشه گفت دو خودرو هم ردیف هستن چون هم کمری خیلی کم خرجه هم مزدا.
و این به نوع عملکرد و استفاده شما از خودرو هم بستگی داره.
با وام 7 میلیونی خودرو ، میشه 206 اعتباری گرفت؟
سلام.نقل قول:
دوست من با این وام نمیشه 206 بخرید.چون تو شرایط اقساطی برای 206 الان باید دست کم 8200000 تومان به عنوان پیش پرداخت بپردازید و 2 یا 3 تا چک.
باید بودجه رو افزایش بدین.
سلام
در مورد نقد کردن حواله وام خودرو تحقیق کردم می گویند اگر در نمایندگی آشنا داشته باشید 200 تومان از وام کم می کنند بقیه اش را نقد می دهند(بانک رفاه رشت )؛ کسی مراحل یا نکات انجام آن را می داند اینجا توضیح دهد؟ مشکلات احتمالی چیست؟
بچه ها من 10 تومانی برای خرید ماشین دارم .
قصد دارم تا یکی دو ماه دیگه ماشین بخرم .
خانواده میگن با این پول و حتی خیلی کمتر یه پراید صفر بخرم ( چون عقیده دارند ماشین صفر بهتره ) ولی من خودم دوست دارم پرشیا یا سمند دست دوم مثلا مدل 85 بگیرم .
به نظرتون کدوم یکی از این انتخاب ها میتونه بهتر باشه ؟
والا بستگی به خودت داره! شخصا پراید نمیگیرم!نقل قول:
شما بنظر من پرشیا رو از فکرت بکن بیرون! رویه ریو 405 و در آخر هم سمند!
اول از نظر من ریو ولی اگه ریو دوست نداری ابتدا 405 چون با این قیمت مدل بالاترشو میشه گرفت!
پرشیا،سمند و پژو اصطحلاک زیادی دارن و زود خودشون و زیر و بندشون رو ول میکنن و دروپیکرشون به صدا میافته (405 کمتر) وای به حال کار کردش.
به نظر من با 7 تومن یک پراید 132 تمیز بخر یا صفر بخر.الان پراید تو بورسه،کم مصرف،کم هزینه و کم اصطحلاک
سلام دوست من.ملاک هاتون رو مشخص نکردین اما با بودجه شما به ترتیب:نقل قول:
1.تندر 90 E0 مدل 87 قیمت 10200000 تومان
2.ریو مدل 85 قیمت 10400000 تومان
3.پژو 206 تیپ 2 مدل 86 قیمت 10000000 تومان
موارد بالا بهترین گزینه ها برای بودجه شما بودن.
پراید رو هم که تمام مدل هارو صفر میتونید بخرید.با 10 میلون تومان اصلا به پارس و سمند فکر نکنید
چون نمره تندر از نظر مباحث فنی بیشتره.با توجه به اینکه شما به پارس و سمند علاقه دارین:
پژو پارس مدل 84 قیمت 10300000 تومان تمیز و درجه یک
سمند LX مدل 85 قیمت 10500000 تومان
موفق باشید
این رو که میدونم، 1200000 تومن خودم میزارم. میگم قبول میکنه نمایندگی؟نقل قول:
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه:20:نقل قول:
دوستان کسی اطلاعی نداره آیا میشه اینجوری وام 7 تومنی رو نقد کرد یا نه؟
نقل قول:مرسی بابت راهنماییتون .نقل قول:
سلام دوست من.ملاک هاتون رو مشخص نکردین اما با بودجه شما به ترتیب:
1.تندر 90 E0 مدل 87 قیمت 10200000 تومان
2.ریو مدل 85 قیمت 10400000 تومان
3.پژو 206 تیپ 2 مدل 86 قیمت 10000000 تومان
موارد بالا بهترین گزینه ها برای بودجه شما بودن.
پراید رو هم که تمام مدل هارو صفر میتونید بخرید.با 10 میلون تومان اصلا به پارس و سمند فکر نکنید
چون نمره تندر از نظر مباحث فنی بیشتره.با توجه به اینکه شما به پارس و سمند علاقه دارین:
پژو پارس مدل 84 قیمت 10300000 تومان تمیز و درجه یک
سمند LX مدل 85 قیمت 10500000 تومان
موفق باشید
راستش من خودم اصلا به پراید علاقه ندارم ، ولی خانواده میگن ماشین صفر باشه بهتره .
نمیدونم پرا با ریو و تندر هم زیاد حال نمیکنم . باز 206 تو اینا بهتره .
کلا با سمند یا پرشیا یا 405 بیشتر حال میکنم .
راستی چرا گفتید پرشیا را از ذهنم دور کنم . ؟ یکی از دوستام دو ماهه پیش یه پرشیا مدل 83 خرید حدوده 8.5 . خیلی هم تمیز بود .
به نظرتون یه همچین مورد هایی گیر بیاد میشه روش حساب کرد یا چرا باید پرشیا را بیخیال شد ؟