هر چند اونایی که رفتن گفتن خوبهنقل قول:
ولی منم میرم اگه خوب بود خبرت میکنم :10:
Printable View
هر چند اونایی که رفتن گفتن خوبهنقل قول:
ولی منم میرم اگه خوب بود خبرت میکنم :10:
من دو روز خطم مشکل پیدا کرد بعدش که پیام گذاشتم مشکل حل شد. امیدوارم شبم سرعت ثابت بمونه.
اینم تست اکروزم. منطقه 4 هستم.
اینترنت منم تا همین 10 دقیقه پیش قطع بود از پریروز روز به روز بدتر داره می شه اعصابمو خورد کرده من128 مرکز 6 دارم
من تابستون پارسال که تازه ADSL 128 از پارس وی گرفته بودم هیچ مشکلی نداشتم
سرعت دانلود از ساعت یک به بعد همیشه بین 70 تا 90 بود
پینگ هم برای سرور های اروپا بین 250 تا 280 بود
از وقتی که 256 گرفتم واقعا افتضاح شده
کلا شبها نمیشه دانلود کرد
فایل 300 MB رو مینویسه 1 روز و 14 ساعت طول میکشه
downstream اندیشه چرا اینقدر پایینه! باز هم پارس همیشه روی 2048 بود! سرعت 256 با 128 هیچ تفاوتی ندارد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 خط 7
من هر وقت بخوام میتونم کانکت شم ، هیچ وقت هم مشکل دی سی نداشتم . تنها مشکل من اینه که سرعت دانلودم پایینه . فکر کنم از همه پایین تر .:31:نقل قول:
بچه ها من دیگه اعصابم داغون شده جان خودم یه کاری دست خدم میدما....
چرا این قدر dc میشه این اندیشه دیگه نمی تونم تحمل کنم حالا یکی این قیمت های شاتل رو به ما بده مخصوصا نامحدود 128
رنگ کردن تهرانی ها و شهرهای دیگه توسط شاتل تموم شده اومده رشت و گیلان و ... رو هم رنگ کنه .شاتل 2 ماه اول فقط سرعتش خوبه شما بگیر بعد از دو ماه میبینی چه خبره.نقل قول:
فکر کنم وضع اینترنت داره هر روز بدتر و بدتر میشه با این وضعیت دیگه باید به جهان چهارمی ها بپیوندیم
:41:
مرکز 8 128 نامحدود
بزارین خیاله همه رو راحت کنیم.
یه تعداد توضیحه کامل در مورد شاتل:
اگه سرعت مثه اندیشه میخواین، خب نداره...سرعته سرویس هارو میده...اما حداقل خوبیش اینه که مثه اندیشه سینوسی نیست و همیشه ثابت هستش.
قطعی اصلا ندارید.منم الان 3 روز هست که اینترنتم اصلا قطع نشده
time out هم معمولا نداره در طول روز...الان واسه اینکه دوباره به خودم ثابت بشه دوباره تست time out گرفتم به تعداد 120 تا که میشه 2 دقیقه...حتی یک time out هم مشاهده نشد.
ping در بازیی مثل wow صبح ها 250-300 هست و در طول روز 300-400 هستش...اما در طول ساعته 1 شب به بعد تا ساعت هایه 2-3 یه مقدار ping بالا میره...به 700-800 میرسه (یکی از دوستان میگفت 700 800 کمه؟ در جوابشون: نسبت به همین ساعت های اندیشه بله خیلی کمه) و یک نکته حتی با این ping مطمئن باشید باز هم time out اگر هم وجود داشته باشه اون مقداری نیست که dc بشید
در کل اگر میخواین شاتل بیاین وقت تلف نکنید... حداقلش اینه که ispها حسابه کار دستشون میاد که باید به مشتری ها سرویس خوب ارائه بدن، در غیر این صورت اونها به شرکته دیگه نقله مکان میکنن.
این هم سرعت دانلود و آپلود شاتل 512 مرکز 4 البته تست رویه سرور داغونه doha هست :دی (به این خاطر که همه با این امتحان میکنن[URL=http://www.speedtest.net] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از باکو
باز هم میگم اگه سرعته خوبه اندیشه رو میخواین شاتل نیاین چون فک نمیکنم واسه اونایی که هر شب دانلود میکنن خوب باشه...اما اگه مثه من ping خوب تویه بازی و یه اینترنت بدون dc رو میخواین بیاین شاتل
اندیشه 128 - خط 5
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
البته با توجه به سرور ، مرگ بر اسرائیل ... فقط قصد تست داشتم .
نه تورو خدا ارو باش یه اینترنت که ارزش این حرفارو نداره ببین من الان سرعتم 6کیلوعه خونسرد نشستم حتی یه تلفنم نمیزنم به اندیشه چون 100 درصد مشکل از سیمای تلفن خونست مودم رو هم روشن خاموش کنم درست میشهنقل قول:
:46::46::46:
شما اهل کجایی و چرا اینقدر با شاتل دشمنی؟؟نقل قول:
تو شهر شما وضعیت چطور بود؟؟
اهل كاشانم. روزگارم بد نيست. تكه ناني دارم ، خرده هوشي ، سر سوزن ذوقينقل قول:
از شوخی بگذریم 2 ماه اول سرعت بالا میده بعد که میبینه دانلودتون بالاست سرعتتون رو کم میکنه. 6 ماه وقت من رو تلف کردن هی گفتم تامل کنید درست میشه پهنای باند مرکز بالاست یعنی همش سرکار میگذاره پشتیبانی آدم رو بعدش ماه آخر رفتم یک سرویس بالاتر گرفتم چند روز خوب بود چند روز بد بود آخرش هم اومدم بیرون الان از پارس سرویس گرفتم. اینها واسه تهرانه البته جاهای دیگه هم دیدم اینجوری شده می تونی تو تاپیک شاتل بپرسی.
جو بدی رو هم راه میاندازه بعضی ها هستند به خاطر کارت طلایی همینجوری الکی تعریف می کنند که کارتشون رو بدن به کسی و یک درصدی تخفیف بگیرند.
سرویس eco شاتلنقل قول:
بچه ها من دیگه اعصابم داغون شده جان خودم یه کاری دست خدم میدما....
چرا این قدر dc میشه این اندیشه دیگه نمی تونم تحمل کنم حالا یکی این قیمت های شاتل رو به ما بده مخصوصا نامحدود 128
[HTML]http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist/[/HTML]
سرویس art شاتل
[HTML]http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/[/HTML]
عزیزم من خودم تو کار رنگ هستم من خیلی وقته تاپیکای شهر های دیگه در مورد شاتل رو خوندم و میدونم اوضاعشون چطوریه من فقط 2 ماه میرم شاتل نمیخوام قرار داد 1 ساله ببندم که بعدش اگه دیدم داره بازی در میاره برمیگردم اندیشه دلیل اینکه دارم میرم شاتل همین 2 ماه اولهنقل قول:
منم همین طور...فهلا هم نه اینجا نه جای دیگه تبلیغه کارت طلایی رو نکردم، چون نگرفتم اصلا :دی و ثبت هم نکردم :دینقل قول:
رنگ کردن تهرانی ها و شهرهای دیگه توسط شاتل تموم شده اومده رشت و گیلان و ... رو هم رنگ کنه .شاتل 2 ماه اول فقط سرعتش خوبه شما بگیر بعد از دو ماه میبینی چه خبره.
من واقعیت رو میگم...الان شاتل خوبه.
تازه ما هم که isp به دوش هستیم...هر وقت یکی دیگه خوب بود میریم یه جا دیگه...الانم که ماشالله isp ها هزینه نسب و راه اندازی نمیگیرن.
فعلا شاتل داره میترکونه، پس چرا نباید ازش سود ببریم؟؟؟
این جزو قوانین شاتل هست...تویه سایتشم گفته خب! اما نمیدونم باهاتون تماس گرفتن و پیشنهاده یه سرویسه دیگه رو کردن؟نقل قول:
از شوخی بگذریم 2 ماه اول سرعت بالا میده بعد که میبینه دانلودتون بالاست سرعتتون رو کم میکنه
به سلامت تشریف ببرید. یعنی این شرکتها باید کاربراشون رو به هم پاس بدن . شرکت درست و حسابی نداره اونجا؟نقل قول:
حالا میری ماه اول سرویست خوبه ماه دوم هم خوبه میگی این ...... عجب آدمی بود نمی خواست ما استفاده کنیم اونوقت میبینی ماه سوم سرعتت اومده پایین یاد حرف من میافتی . اینها همش واسه من و چندتا از بچه های دیگه هم پیش اومده. من که نمیگم نرو میگم اینها رو بدون که بعدا شکه نشی. کارت طلایی هم از یکی جور کن 10 تومن تخفیف بگیری واسه نصب که فردا خواستی بیای بیرون نگی پول نصبم پرید.
دیگه ما راهنماییهامون رو کردیم باقیش با شماست.
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
نه خودم وقتی دیدم سرعتم رو کم کردن زد به سرم سرویس بالاتر رو هم تست کنم که دیگه دلخوش به برگشتن بهش نباشم.نقل قول:
کار خوبی میکنی راستش رو میگی اگر مشکلی با تعویض مداوم شرکت ندارید اشکالی نداره. فقط الکی تبلیغ کارت طلایی نکنید یا بهش وابسته نشد که سیاست کثیفیه ولی به هم دیگه کارت طلایی بدین که پول اضافه بابت نصب ندید.
دوست من 1ساله که تهران داره از شاتل استفاده می کنه. مثل من سرویس 128 داره ولی با سرعت سرویس 512. در ضمن بری اونجا که دست و پاتو زنجیر نمیکنن، هر وقت خاصی بیا بیرون. به نظر من از این بهتره که اندیشه به شعور کاربراش توهین میکنه با این حرفایی که پشتیبانیش به بچه ها میزنه. باید یکم ضرر کنه تا حالش جا بیاد. اگه شاتل هم فردا مثل اندیشه بشه اونم باید همین کارو باهاش کرد:21:نقل قول:
البته این حرف در مورد سرویس من صادق نشد، من الان سرویس 128 دارم با سرعت سرویس 512 یعنی 64KBpsنقل قول:
دقیقا...منم با این کار موافقم.مثلا همین user هایه مرکز 4 اندیشه همه بیان بیرون و اندیشه ببینه user هاش دارن میپرن...به جا اینکه بازم دروغ بگه سیستم های مخابرا خرابه، میره تجهیزاته خودشون به روز میکنه و سرویساش دوباره مثه اول میشه.اینطور نیست؟نقل قول:
دوست من 1ساله که تهران داره از شاتل استفاده می کنه. مثل من سرویس 128 داره ولی با سرعت سرویس 512. در ضمن بری اونجا که دست و پاتو زنجیر نمیکنن، هر وقت خاصی بیا بیرون. به نظر من از این بهتره که اندیشه به شعور کاربراش توهین میکنه با این حرفایی که پشتیبانیش به بچه ها میزنه. باید یکم ضرر کنه تا حالش جا بیاد. اگه شاتل هم فردا مثل اندیشه بشه اونم باید همین کارو باهاش کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این که عالیه.نقل قول:
البته این حرف در مورد سرویس من صادق نشد، من الان سرویس 128 دارم با سرعت سرویس 512 یعنی 64KBps
سلام دوستان
من این چند صفحه قبل رو خوندم بعضی از نظرها جانبداری و مشکوک به نظر می یاد من شخصا تو شرایط برابر الویتم با شرکت هم استانیمه اما خیلی از دوستان دقیقا نظر عکس دارن متاسفانه گیلانیها مهمان نوازیشون گاها به بیگانه پرستی شبیه می شه .
دوستان پارس انلاین تو شروع همین وضعیت داشت بزارین 2 ماه بشه بعد باید شاتل با پارس یا اندیشه مقایسه کرد .خیلی واسه قضاوت زوده من برادرم تو تهران از شاتل داشت سعادت اباد مرکز سلمان فارسی 256 داشت به سختی می گفت به 30 کیلو می رسه وقتی می یومد رشت سرعت منو می دید تعجب می کرد تا اینکه ماه پیش رفت از اسیاتک گرفت که می گه تا 45 کیلو بالا می ره که بازم همین الانشم من با 128 اندیشه تا 100 کیلو بالا میرم و در مورد ping اونجوری که خبرها رسیده شاتل که هنوز مشترکاش خیلی کمتر از بقیه اس ر تازه شروع کاره شبا رو 800 تا 1000 تا ببینیم تا 2 تا 3 ماه اینده چی میشه به نظرم برای هر قضاوتی خیلی زوده:5:
ببینید ما اینجا داریم مشکلات اندیشه رو بررسی میکنیم که بیشتر مورد ping و dc و افت سرعت شبانس وگرنه از لحاظ سرعت شاتل به گرد پای اندیشه هم نمیرسه من هم الان دارم با سرعت 120 دانلود میکنم.مرکز 8 128 ولی خوب یه ایراد خیلی بزرگ داره اندیشه که خیال میکنه کاربراش خیلی خرن که زنگ میزنی هی میخواد بپیچونه و یه بار میگه مشکل سراسریه یه بار مودم مشکل داره یه بار سیم کشی و ... من ارزو به دل موندم یه بار زنگ بزنم بگن سرورمون مشکل داره یا فلان تجهیزاتمون خرابه ...اصلا بگه 1 ماه کار میبره درست شه ولی چرت و پرت میگه اعصابم خورد میشه
موافقمنقل قول:
البته دور از جناب دوستان
سلام
من خیلی وقته مشترک اندیشم
اون چیزی که ازش مطمئن هستم اینه که اگه میگه فعلا مشکلاتی تو استان هست و موردی نیست حتما قبول میکنم. نمونش مرکز 4 بود که گفتن اره مشکل داشتیم ولی الان حل کردیم اینو کاربرا میتونن تو یک دوره زمانی مشاهده کنن.
اما مشکل سرعت دیگه داره بی مزه میشه. اینجور چیزا سری نیست که یک عده بیان کلی داستان تعریف کنن و یا فیلم نامه بنویسن.
داستان ساده است:
stm-4 گیلان پر شده برای همین شبا کل استان کند میشن. درسنه که 1-2 تا مرکز اندیشه با توجه به گزارشهایی که بچه ها دادن شبا مشکل ترانزیت هم پیدا میکنه ولی در بقیه مراکز که مشکل ترانزیت هم نداره مشکل سرعت دیده میشه. حالا سوال اینجاست اگه پهنای باند استان کم اومده اندیشه باید چجوری پهنای باند مشترکین رو تامین کنه؟ از اسمان که پهنای باند نمیباره. کاشتنی هم که نیست پس باید صبر کنن تا مخابرات تامین کنه. اصلا الان که مخابرات داره خودش تجهیزات میزاره بنظرتون بدش میاد اندیشه ضایع شه یا نه؟
با همه اینا بحز شبا با این همه مشتری هنوز سرعت اندیشه رو 1 مگ هست کاری که شاتل بدون مشتری هم نتونسته انجامش بده.
اما سوال من اینحاست چرا فکر میکنیم اندیشه یا هر سرویس دهنده دیگه ای باید هم سرویس 1 مگ بده هم مجانی سرویس بده؟ اگه اندیشه شبا سرویسشو پولی کنه اعتراضی نمیشه؟ اگه مجانی کنه ولی سرعتو 512 کنه چی؟ ماها بعضی اوقات خیلی انتظار داریم
1 پرس چلو کباب میخوریم 12 هزار تومان اونوقت میخواهیم یک سرویس دهنده 1 ماه سرویس 1 مگ بده اگه هم شبا سرعتش کم شد میگیم اه اه چه بی کلاس. بنظرم بهتره اندیشه سرویش رو کلاس بندی کنه اونایی که پول بیشتری میدن شبا سرعتشون کم نشه ولی رایگانا ....:D
فردا از دوستم تو اندیشه یک آمار دقیق میگیرم بهتون میدم ولی من تو این مدت اینو متوجه شدم اگه هم مشکلی داشتن همیشه برطرف کردن و خیلی پر قدرت تر و بهتر از قبل هم شدن.
اینو که خیلی ناسیونالیستی اومدم نه! :46:
در مورد پشتیبانی هم حق با بچه هاست. بعضی از نفرات پشتیبانیشون خیلی غیر فنی و بی مسئولیت جواب میدن
سلام
dc شدن که به isp ارتباطی نداره من تا حالا چند بار تو یکسال گذشته تو یکی دو هفته قطعی زیاد داشتم و تقریبا همیشه هم مشکل از خودم بود یه بار اسپلیترم قاط زده بود یه بار رو خط تلفن نویز افتاده بود زنگ زدم اندیشه که قطعیم زیاده گفتن خطت ایراد داره
که اخرش رفتم مخابرات دادو فریاد راه انداختم یه مامور اومد سر پست کلا خطمو عوض کرد (البته استاد بیراک جاشون خالیه که مارو با نظراتشون به فیض برسونن)اما ping رو اونطوری که من خبر دارم پارس بالاست دامون بالاست اندیشه بالاست شاتلم بالاست پس یه نتیجه ساده اینه که مشکل استانیه نه مربوط به این شرکتها :31:
فکر کنم دوستان دارن یه خورده جبهه گیری می کنن در مورد سرویس دهنده ها ، می خوام یه خورده بریم به 7 تا 8 ماه گذشته که آیا اون موقع هم این سرویس دهنده های استانی مون این سرویس های الان رو می دادن یا نه
من یادمه سرعت ها پایین بود و قیمتها خیلی بالا اصلا کاربرا رو هم آدم حساب نمی کردن یهو تا یه شرکت قدرتمند اومد همه کم کم احساس خطر کردن و هم سرویس هاشونو بهتر کردن و هم قیمتها رو کاهش دادن من عضو شاتل شدم و دیدم واقعا کیفیت سر عتش خوبه حتی Ping اش هم شبها خوبه ، اگه یه سری به سایتش بزنین می بینین که جایزه بهترین سرویس دهنده سال رو برده و به خاطر همین به همه کاربراش 3 گیگ ترافیک رایگان داده ، کدوم شرکت تو استان ما تا حالا ازین کارا کرده فکر می کنم سیاست خیلی خوبی داره
امروز اندیشه تو مرکز 2 به مدت 4 ساعت قطع بود یکی از دوستام که تو اون مرکزه می گفت داره کم کم به تمام مراکز سرایت می کنه
بعد تازه تا وقتی که چیزی رو امتحان نکردین در موردش قضاوت نکنین
فکر کنم دوستان دارن یه خورده جبهه گیری می کنن در مورد سرویس دهنده ها ، می خوام یه خورده بریم به 7 تا 8 ماه گذشته که آیا اون موقع هم این سرویس دهنده های استانی مون این سرویس های الان رو می دادن یا نه
من یادمه سرعت ها پایین بود و قیمتها خیلی بالا اصلا کاربرا رو هم آدم حساب نمی کردن یهو تا یه شرکت قدرتمند اومد همه کم کم احساس خطر کردن و هم سرویس هاشونو بهتر کردن و هم قیمتها رو کاهش دادن من عضو شاتل شدم و دیدم واقعا کیفیت سر عتش خوبه حتی Ping اش هم شبها خوبه ، اگه یه سری به سایتش بزنین می بینین که جایزه بهترین سرویس دهنده سال رو برده و به خاطر همین به همه کاربراش 3 گیگ ترافیک رایگان داده ، کدوم شرکت تو استان ما تا حالا ازین کارا کرده فکر می کنم سیاست خیلی خوبی داره
امروز اندیشه تو مرکز 2 به مدت 4 ساعت قطع بود یکی از دوستام که تو اون مرکزه می گفت داره کم کم به تمام مراکز سرایت می کنه
بعد تازه تا وقتی که چیزی رو امتحان نکردین در موردش قضاوت نکنین
اگر دوست تو تو تهران 1 سال استفاده کرده من خودم تو تهران از این شرکت استفاده کردم که 8 ماه سرویسم اکو 128 بود ولی فقط دو ماه اول سرعتم تو شب بالای 60 بود بعد تا 6 ماه سرعت تو شب میومد زیر 12 ماه آخر هم رفتم اکو 512 اون هم چند روز سرعت بالا میومد چند روز خراب میشد. حالا بیای شاتل میبینی چجوری با سیاستشون زنجیر میندازن دور گردنت . وقتی با پشتیبانشون چت کردی گذاشتت سر کار میبینی چجوری به شعورت توهین میشه. سرعت سزوزها رو محدود می کنند بعد که میری میگه این چه وضعیه میگه از سایت اپرا دانلود کن میبین سرعت بالاست اونجاست که هیچی نمی تونی بگی. شما که این چیزها و جزئیاتش رو نمی دونی من خوره دانلود بودم هر شب کامپیوترم روشنه میبینم چه خبره . فیبر نوری مشکل پیدا کرده بود همه شرکتها مشکل داشتند ولی میدیدی داری اپرا رو با 60 دانلود میکنی واسه اینکه اونها چندتا سایت رو کش می کنند واسه باز کردن کاربر از سرشون میگن از اوها تست بگیر. واسه تک تک این موضو عات تاپیک و پست و مدرک وجود داره منتها باید بتونی از تاپیکش بکشی بیرون .نقل قول:
فرمایشات شما متیننقل قول:
میخام بدونم سرعت صفر هم هزینه داره؟
dc و یا قطعی طولانی مدت؟
من هر وقت برام پیش میاد به پشتیبانی زنگ نمیزنم چون میدونم درست میشه
درسته 24 سعاعته نیست
اما قبول کن من دارم بابت اشتراک ماهیانه پول میدم و باید هر لحظه نت داشته باشم
صبح قطع غروب قطع هر موقع نیاز داری سرعت در حد دایلاپ
خوب داره بدی هم داره من بارها از اندیشه حمایت کردم اما الان ازش انتقاد دارم
قضیه پشتیبانی رو هم که خودت قبول داری
دیگه باید بره یه سرویس یک مگابیتی که نباید نصف حقوق بابام رو بدم همین طوری فکر میکنیم که وضعمون اینه خیال کردی اندیشه داره لطف میکنه این سرویس رو به ما میده تازه این فقط سرعت دانلود وگرنه سرعت اپلود همون سرعت واقعیه.:42:نقل قول:
تو اسپانیا سرعت 1 مگابیت بر ثانیه حق شهروندیه :angry:اونم تو کشوری که این همه مشکل سیاسی داخلی داره تو انگلیس هم من تو سایت یکی از شرکت های سرویس دهنده بودم الان اسمش یادم رفته سرعت 40 مگابیت در ثانیه ماهی 45 پوند اگه تو ایران چنین سرویسی بتونن بزارن که بعید میدونم حتی تو 10 ساله اینده عملی بشه ماهی 5 ملیون حداقل میگیرن بعد ما داریم حال میکنیم کهISP مون داره بجای سرعت 128 1024 میده واقعا که میگم اصلا بیان فردا دسته جمعی بریم اندیشه ازشون قدردانی هم بکنیم :11:
منم مثل شما قبول دارم این 1-2 روزه چند بار dc شدم ولی مثلا هفته پیش هم همینطوری بود؟ نه نبودنقل قول:
شاید که نه حتما مشکلی پیش اومده که اینجوری شده ولی من بخاطر این 1-2 روزه زحماتشونو تو این چند سال ندیده نمیگیرم ولی خب اعتراضمو مطرح میکنم. من میگم 1-2 روز صبر کنیم حتما درست میشه. گفتم که فردا امارشو میگیرم
درود دوستان ایشون میکن سرعت من خیلی خوبه با 128 نا محدود بعدا من که رفته بودم برای تمدید می خواستم نا محدود کنم بهم گفتن سرعت خود 128 رو میدیم یعنی دور و بر 16kB چطوریه مارو گول زدن دیگه...!!!! بدرودنقل قول:
این دوست ما یه سرو سری انگار با اندیشه داره که اینقدر سنگشو به سینه می زنه ، آهان پس دوستت اونجا کار می کنه خیلی خوبه دوستا هوای همو دارن ولی اینطوری نمی شه خرابکاری رو جبران کرد ، بعضی شرکتها یه خورده که وضع مالیشون خوب می شه خودشون رو می بازن و دیگه ول می کنن فکر کنم اندیشه هم به همین وضع دچار شده وگرنه . . . . . . . می خوام یه چیزایی بگم اما دلم نمی یاد بیشتر از این حالشونو بگیرمنقل قول:
این دوستمون شانس اورده فقط همین از بین دوستام یکی نامحدود داره که مال اون هم 16 بیشتر نمیشهنقل قول:
موافقمنقل قول:
نه والا...من راضی هستم...من 3 ماه بدن اینکه حرف بزنم در اندیشه با اون اوضاع داغون موندم...دیگه آدم چقدر میتونه صبر کنه؟نقل قول:
اگه اندیشه شبا سرویسشو پولی کنه اعتراضی نمیشه؟
گفتم من پهنای باند اختصاصی میخوام...گفتن نداریم ( یکی از دوستام توو تهران سپنتا داره، 120 تومان ماهانه میده latش توو بازی 75 هست)...من از اینترنت سرعت نمیخوام فقط ping و dc نشدن میخوام...من با سرعته 50 هم راضی هستم.
دوسته عزیز گاهی dc شدن بر میگرده به منزل و مخابرات...اما سواله ما اینه ؛ اگه ربطی به isp نداشت، پس چرا ما همین که شرکته سرویس دهنده رو عوض کردیم تمامه مشکلات حل شد؟نقل قول:
dc شدن که به isp ارتباطی نداره من تا حالا چند بار تو یکسال گذشته تو یکی دو هفته قطعی زیاد داشتم و تقریبا همیشه هم مشکل از خودم بود یه بار اسپلیترم قاط زده بود یه بار رو خط تلفن نویز افتاده بود زنگ زدم اندیشه که قطعیم زیاده گفتن خطت ایراد داره
خوش بینانه اینه که بگیم این شرکت خوبه و شرکته قبلی مشکل داشته ، پس ما ضرر نکردیم
و بدبینانش اینه که دقیقا همون موقع که ما isp عوض کردیم، مخابراته مرکزمون هم مشکلاتش رو حل کرده! پس ما کلی ضرر کردیم.
ping من الان در طول روز عالیه...راستش نمیدونم شما به چه مقدار میگین خوب...اما در ساعت های مشابه اندیشه بالای 600 داشت اما شاتل الان 300 داره (همه ی صحبته من در بازیه آنلاین هست) 1 شب به بعد اندیشه میرسید به 2000 اما شاتل حداکثر 800نقل قول:
اما ping رو اونطوری که من خبر دارم پارس بالاست دامون بالاست اندیشه بالاست شاتلم بالاست پس یه نتیجه ساده اینه که مشکل استانیه نه مربوط به این شرکتها
دوستان تمامه پست هایه ما روشن تر کردنه دیگرانه، همینو بس...من به شخصه ping کم , dc نشدن میخواستم که الان تویه شاتل دارم.حتی اگه بعده چند ماه شاتل هم سرویسه ضعیف بده و اندیشه به روز های اوجش برگرده ما دوباره نقله مکان میکنیم اونجا.
دوستان یه سوال
من امروز رفتم اینترنت بیسیم درخواست کردم ، گفتن به خانگی بیشتر از 128 نمیدیم
کسی راهی بلده من بالای 128 بگیرم؟
من هر وقت میرم اندیشه تمدید کنم در عرض همون چند دقیقه یک دو نفر اومدن برای ثبت نام !!!
بعید میدونم همونطور که مشترکین زیاد میشن پهنای باند هم افزایش پیدا میکنه
هر چه بیشتر هم پیش میریم هر شب اوضاع افتضاح تر میشه ....
من که عاشق چشم و ابروی هیچ شرکتی نیستم. وقتی- اندیشه سرعت سرویس 128 رو به جای 16 توی روز 100 میده :نقل قول:
اولن برای من که ماهی 3 گیگ دارم و فقط شب میتونم دانلود کنم فایده نداره. برای من سرعت شب مهمه که الان از ساعت 1 تا 2 قطع بود و دیشب از 9 شب تا خود صبح.
دومن اگر اندیشه سرعت 100 میده ، نه لطف میکنه و نه داره صدقه میده. چون برای سرویس 128 سرعت 100 میده من اومدم اندیشه و اگر قرار بود این کار رو نکنه من میرفتم از یه شرکت دیگه سرویس میگرفتم. پس سرعت 100 اندیشه برای جذب مشتری هست نه لطف به مشتری.
روزی هم که سرعت سرویس 128 رو همون 16 بدن از اندیشه میام بیرون و میرم جایی که برای 128 سرعت بیشتری بده.
در هر صورت این وضع بد کشور ماست که یه اینترنت درست و حسابی نداریم. و شایدم ربطی به isp ها نداشته باشه. چون تا همین اواخر سرعت بالای 16 کیلو یا همون سرویس 128 به مشتری خونگی نمیدادند. ولی حالا که میدن دلیل نداره این کار اونها رو لطف بدونم.
در ضمن شما که چلوکباب 12 تومنی میل میکنید و میخاید که اندیشه برای کسی که پول بیشتری داره سرعت رو کم نکنه مطمئنن از بابت خرج کردن برای داشتن یه سرویس اینترنت خوب ولی الکی گرون نگرانی نداری.
در ضمن لحنم رو خصمانه تلقی نکنید ! اینا رو با ارامش نوشتم!
دوستان عزیز که اینترنتشون مشکل نداره لطفا به انتقاد دیگران خرده نگیرن مثلا
من خط 4 هستم قبل تابستون خدایی سرعت خوب بود پینک خوب بود حالا تابستون شده به علت نوسان برق یا تجهیزات خراب یا هرچی دیگه واقعا مشکل دار شده!آره اگه منم مشکل نداشتم میومدم از انتقاد بقیه گله میکردم چون خودم درک نمیکنم که دیگران چه حس بدی دارن که درست اون لحظه ای که احتیاج به نت دارن قطع شده یا اینکه تو بازی آنلاین هر 5 دقیقه از طرف سرور کیک میشه بیرون!اونم وسط روز نه شب
اندیشه شبانه رو قطع کنه خوبه؟:آره قطع کنه خوبه همه میریم جای دیگه :27:
من از اول تابستون هر 10 دقیقه یکبار دیسکانکت میشدم به مدت 10 دقیقه تا 4 ساعت!!!شبا هم همش 200 تا 400 مگ دانلود دارم !!
من میگم باید واقع بین بود:31: الان یکی دو روزه بهتر شده و تو روز قطع شدنش کمتر شده
من به شخصه تا مهر اندیشه میمونم که اگه به قول اساتید مشکل حل شدنی باشه مشخص میشه و هم شاتل خودشو نشون میده
الان مشهد یه تبلیغ دیدم 2 مگ رو 18 تومن میداد با ترافیک 2 گیگ در ماه واقعا مسخرست که ما داریم پول 2 مگ رو میدیم ولی با این همه قطعی و نوسان و کوفت و زهر مار:27: حالا دوستان از طرف اندیشه میان منت میزارن :19:
خدایا ما را بکش!
در ضمن الان ساعت 2 و نیم سرعت دانلود 20 کیلو ناقابل!
خوب دوستان
من از هر 3 تا آي اس پي مهم رشت سرويس داشتم
پارس - شاتل - انديشه و نظر من اينه:
پارس آنلاين بيشتر بدرد كافي نت ها ميخوره . حوصله توضيح دادن دلايل هم نيست . . .
اما بحث ما بيشتر سر انديشه و شاتله
انديشه سرعت خوبي ارائه ميده و حداقل خيلي بهتر از شاتله اما در عوض شبها پينگ اينقدر ميزنه بالا كه هيچ صفحه اي باز نميشه
دانلود هم شانسيه و اعتمادي بهش نيست ، ميذاري دانلود و صبح بلند ميشي ميبيني دانلودت time out داده و . ..
خيلي از شماها هم كه طرفداري انديشه رو ميكنيد ميگيد كه سرعتتون تو روز خوبه. حالا فكر ميكنيد كه انديشه داره لطف ميكنه بهتون؟لطف ميكنه سرعت رو بالا ميبره در طول روز؟
بالا ميبره كه پهناي باند شما خيلي سريع تموم بشه و بتونيد جيب آي اس پي رو پر كنيد! . اما شبها به محض اينكه ساعت از 12.59 ميشه 1.00 ، يهو پينك ميزنه بالا و سرعت مياد زير 50 !
من با انديشه دشمني ندارم ، اما خيلي دلم ازش پره . مگه ميشه يوزرها همه يهو ساعت 1 اينقدر پهناي باند رو پر كنن كه سرعت بخوابه؟؟ اگه يادتون باشه اون اوايل كه سرعت شده بود 250 كيلو ، شبها سرعت دانلود اصلا افت نداشت با اينكه انديشه خيلي يوزرهاش زياد بود ، اما از وسطاي دي ماه يك شب يهو ساعت 1 شب به بعد سرعت كم شد و تا حالا ادامه داره!. حالا شما ميگين اتفاقيه؟؟
من كه فكر نميكنم ، به نظر من انديشه limit ميكنه!!!!!!!!
حالا من كه شاتل دارم حداقل فعلا اين مشكل رو ندارم. شبها سرعتم و پينگم با روزها هيچ فرقي نميكنه و دانلود عادي رو دارم و ميدونم كه اگه سرعت من از 512 بيشتر نيست ، حداقل كمتر هم نيست!
من يك ماه از انديشه 512 داشتم و شبها سرعتم زير 30 بود . زنگ ميزدم پشتيباني بهونه پهناي باند مياورد واسه من!!!!
خوب اين كه دليل موجهي براي من نيست.اصلا پهناي باند نداشته باشين اما وظيفه شما اينه كه در ازاي پولي كه بهتون دادم سرويس بدين!
ما مشترك ها هم بايد خومون رقابت ايجاد كنيم و اگه ناراضي هستيم ، خيلي خونسرد بريم جمع كنيم و حتما ذكر كنيم كه راضي نبوديم
من كه شخصا خودم جمع كردم بهشون گفتم و با 20 نفر از دوستامم كه خواستن جمع كنن به انديشه رفتم تا منو بشناسن كه چند نفرو ميتونم ببرم
حالا شما هم به جاي اينكه تو سرو كله هم بكوبين همه 1 روز به هم برين جمع كنين! برين يه آي اس پي ديگه!
فقط بايد اين كار رو كرد تا رقابت ايجاد بشه
من بازم میگم اندیشه داره هیچ چیز قابل توجهی به ما سرویس نمیده که ما ازش ممنون باشیم اگه یه خورده به قیمت ها و سرعت های که شرکت های سرویس دهنده تو اروپا ارائه میدن بندازین میفهمین ما خیلی داغونیم.
در مورد 128 نامحدود هم واقعا من شانس آوردم سرعتم بالای 100 هست.یعنی ممکنه سرعته من رو هم بکنن 16 آخه اونجوری که 24 ساعت هم دانلود کنم کل روز 2 گیگ هم نمیشه!
بلهنقل قول:
من بازم میگم اندیشه داره هیچ چیز قابل توجهی به ما سرویس نمیده که ما ازش ممنون باشیم اگه یه خورده به قیمت ها و سرعت های که شرکت های سرویس دهنده تو اروپا ارائه میدن بندازین میفهمین ما خیلی داغونیم.
اون كه 100% . به هر حال ما تو يه كشور داغون زندگي ميكنيم و وقتي كه مسئولين ، ديدگاهشون فقط سر دانلود مقاله و مرور وب هست. چيزي بيشتر از اين نميشه انتظار داشت!