یکی از نمایندگان محترم فن آوا گفتند که جریانش چیه.زیر فشار تنظیم مقررات عزیز دل مجبورن این اعداد رو بزارن تا به مشتری ثابت بشه حداقل اینقدر میتونه دانلود کنه وگرنه بیشتر از این حرفهاست.نقل قول:
Printable View
یکی از نمایندگان محترم فن آوا گفتند که جریانش چیه.زیر فشار تنظیم مقررات عزیز دل مجبورن این اعداد رو بزارن تا به مشتری ثابت بشه حداقل اینقدر میتونه دانلود کنه وگرنه بیشتر از این حرفهاست.نقل قول:
بله برطرف شده، در پست های قبل اعلام کردم.نقل قول:
ضریب اشتراکشون تفاوت داره، سرویس BU: معادل سرعت اسمی، SU: 25 درصد بالاتر از سرعت اسمی و GU: دو برابر سرعت اسمی
امیدوارم موفق باشید، خدا نگهدارنقل قول:
جناب فنودی این مشکل در طی 3 روز گذشته اتفاق افتاده و نهایتا تا 3 هفته الی یک ماه آینده انشاا... برطرف میشه.نقل قول:
ADSL2+ هم در حال پیگیریه، کل کشور قراره این اتفاق بیفته، مشهد اولین شهره که همه مراکزش به روز میشه.
میگم دوستان سرعت سرویس 1 مگ در طول شب در بدترین وضعیت چند کیلوبایت هست؟ بهترین وضعیت چطور؟ با تشکر:n13:
الان من gu 256 نامحدود بگیرم سرعت دانلود چقدر هس؟
دوستان عزیز که تجربه دارن
سوالی برای بنده پیش امد و اینکه بنده الان با pc دانلود انجام میدهم و بجاش قصد خرید تبلت را صرفا برای دانلود از همین خط رو دارم ! سوالم اینجاست که دانلود به صورت وایرلس مثل کابل سرعت میده ؟و یا سرعت کمی کاهش پیدا میکنه؟
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
در بدترین وضعیت در حدود همان سرعت اسمی در بهترین وضعیت مثل سرعت روزتون که نمیشه دقیق گفت و به پارامترهایی که قبلا چندین بار گفتیم بستگی داره
256 گلد که نداریم !نقل قول:
256 نقره ای میتونید بگیرید . سرعت در بهترین حالت حدود 50 ولی من شخصا 45-46 بیشتر ندیدم .
512 برنزی رو تقریبا با همون قیمت میتونید بگیرید و سرعت بهتری خواهید داشت .
مطمینا سرویس کابلی از سرویس بیسیم پایدار تر خواهد بود چه در سرعت و پینگ و ...نقل قول:
ولی طبیعتا تفاوت در محیط های کوچک مثل خونه چندان فاحش نخواهد بود مگر اینکه کارهایی بخواید انجام بدید که به کیفیت عالی احتیاج دارید مثل گیم آنلاین و یا حتی استفاده از سیسکم و جی شیر و ... برای جلوگیری از قطع و وصل شدن توصیه میشه حتما از کابل استفاده کنید .
خیلی ممنون راستش نه همون برای دانلود احتیاجه در منزل !از سر وصدای پی سی و جاگیریش و ... خسته شدم گفتم شاید بشه با یه تبلت کارش رو انجام داد که فروشنده ها هم نظراشون مختلف بود مثلا خود تبلت کند نباشه اما به قول شما سرعت با کابل باید بیشتر باشهنقل قول:
یکی از رفقای ما اینکارو انجام میده و برا اندروید دانلود منیجر های خوبی هست.. سرعت اونقدری تفاوت نداره... میارزه هم پول برق کم میشه هم... منتها باتری تبلتت داغون میشه.. چون همش باید تو شارژ باشه تبلتنقل قول:
دوستان کسانی که تهران هستن سرعت 1 مگ دارن شبانه رایگان سرعت دانلود رو چنده ؟؟؟
بالاتر که گفتن دوست عزیز... مثل اینکه در بدترین حالت همون 120 کیلوبایت هست در بهترین حالت هم میتونه تا سقف سرعت بره بالا!نقل قول:
شما اگه پشت گوشت رو تونستی ببینی ،میتونی سرعت بالاتر از 200 هم ببینی تو شبانه،فرقی هم نداره خطت رو 4 باشه یا رو 6:n02:نقل قول:
تازه 200 در بهترین حالت هست!!!:n01:
اینا چرا اینجوری هستن؟زنگ زدم نمایندگی شیراز طرف بخش فروش میگه اگه دوبرابر حجم ماهانت استفاده کنی محدودت میکنیم! و گفت از بین نامحدودها هم برنزی دیگه کار نمیکنیم عجب وضعیتی شده ها ... این رفیقمون اقای Shakhdar بنده خدا راست میگفت کسی جدی نمیگرفتش!!!نقل قول:
الان شما به این شماره شیراز که زنگ بزنید همینارو بخش فروش میگه.. برگشته میگه ما روبوت داریم بعد از دوبرابر که استفاده کنی محدود میشی بهش خندیدم گفت شما چه توقعی داری!!! این از محدودهاشون.. اونم از نامحدود میگه اصلا برنزی کار نمیکنیم...
هیچی دیگه به قول دوستمون لنگ تو هوا شدیم
حالا خداییش من تهرانم و محدودیت نذاشته واسه دانلود اما 2 تا 7 عمرا سرعت بالاتر از 200 بره تازه نوسان داره دیگه میاد تا 185 دوباره میره بالا،سرویس 1 مگ 6 گیگنقل قول:
این شرکت یه جورایی جزیره ای عمل میکنه گویا،هر شهر و نماینده قیمت خودشو میذاره :n02:
الان مثلا قیمت تهران با شهر دیگه متفاوته در صورتی که تو شرکت های دیگه همچین چیزی ندیدم
یا مثلا شهر های دیگه مثلا گویا 2مگ 3 گیگ با دانلود شبانه داره اما تهران این سرویس رو نداره!!! :n15:
ممنون دوست عزیز. بالأخره یه شیرازی هم پیدا شد تأیید کنه. راجع به سرعت 1 مگ هم برا من بعضی شبا 490 بود ولی کمترین مقدار 250. اما بعد یه مدت محدود شدم. تغییر سرویس هم دادم دیشب ولی باز محدود دانلود کرد. ظاهرن سیستمشون رو من بدجور گیره چون نه با خریدن ترافیک درست شد نه با تغییر سرویس (سرویس 1 مگ 6 گیگ گرفتم)!نقل قول:
سلام. من 7 مهر سرویس 3 ماه 1 مگ 3 گیگ گرفتم ولی 10 آبان ارتقاء اشتباهی دادم مجبور شدم همون 1 مگ 3 گیگ رو یک ماهه بگیرم. در کل 332 گیگ گرفتم. اگه بخواي يه حساب خوب بکني از 10 آبان تا حالا 90 گيگ گرفتم و قبلش 240 تا. اگه سرويس 1 ماهه اجازه 90 گيگ دانلود شبانه رو ميده پس سه ماهه 270 تا ميده که من قبل از به اتمام رسيدنش ارتقاء سرويس دادم. اما اين که چرا من با 490 بعضي شبا مي گرفتم (کمترين مقدار شبي 4.5 گيگ بود که يعني با ميانگين 250 ميگرفتم) ولي تو همين تاپيک خيليا به زور 200 تا گفتن، فکر کنم شلوغي کاربر شرکت تو اون مرکز مؤثره چون تو منطقمون تا اونجا که ميدونم کمتر کسي اسم فن آوا رو شنيده و بالعکس تا دلت بخواد شاتل و پارس و آسياتک و ... (يا اينکه کانفيگ رو جوري بستن که همهي شبا بتوني 3 گيگ بگيري بدون محدوديت و اين ميشه همون 90 گيگي که گفتم و شما هم مثل اینکه همین طور هسی)نقل قول:
سلامنقل قول:
بستگی به مراکز داره دوست عزیز ولی در بیشتر مراکز حرف شما درسته
کاکو ما نوکرتیم.. حرف واقعیت رو باید پذیرفت و عاشق ادمایی هستم که اینجوری اطلاع رسانی میکنن حتی اگه کسی اه هم بارشون نکنه.. کارت درسته... والا زنگ بزنید داخلی 1 میگه روبوت داریم و بلا بلا بلا بلا بلا...... خلاصه اینکه حداقل فن اوا حداقل تو شیراز پوکیده و دوستان شیرازی به حرف من هم اتکا نکنن و حتما زنگ بزنن و این مسالرو از خود نمایندگی جویا بشن....و باعث تاسف هست که فن اوا اینجو ISP هست!!! نماینده فروش که نمیتونه سیاست خودش رو داشته باشه... مگه کارت اینترنت هست؟ اینا فقط نماینده فروش هستن و بابت جذب مشتری و تمدید باید پول بگیرن نه بیشتر نه کمتر... فن اوا هم از لیست بنده بیرون رفت...تازه من پرسیدم خط رو روی چند میبندی گفت 1 مگ میبندیم اما بعضی وقتا اگه بشه بالاتر هم میبندیم... !!!نقل قول:
اون سیستم به قول شما جزیره ای داره جمع میشه ! خیلی از نماینده های قبلی یا جمع شدن یا به سیستم جدید اومدن ولی هنوز یکسری با سیستم قبلی کار میکنن که تعدادشون زیاد نیست .نقل قول:
2048 -3 گیگ شبانه رایگان کلا نداریم !
احسنت. منم به دنبال واقعیت و شفاف سازی هسم اونم با ادله. اگه بخوایم چشممونو رو حقایق ببندیم که نمیشه اصن پیشرفت کرد تو این وانفسا! بنده از نظر بعضیا مث این که خیلی دانلود کرده بودم و نباید به این خاطر اصن حرف میزدم! ولی بحث دقیقاً سر همین چیزی اس که شما گفتی و به تعبیر دوستان این شرکت جزیره ای عمل می کنه! در مورد بستن خط هم من قبل این که فن آوا بگیرم کل پست های اینجا رو خوندم. بعضیا می گفتن 1 مگ رو 6 میبنده بعضیا میگفتن 8. واسه من 4 بس. زنگ زدم گفتم اینجوریاس گفت بذار امتحان کنم اگه قطعی لینک ندی بالاترم میبریم! اما ظاهرن نمیشد. حالا یه سؤال:نقل قول:
اگه من جای 1 مگ، 2 مگ می گرفتم چون قطعی لینک دارم بازم همون حداکثر 4 می بس؟ این که نشد ساز و کار! خو این جور چرا من پول بیشتر واسه 2 مگ بدم؟
کاکو متاسفانه این قضیه تو بقیه ISP ها هم هست.. حتی پارس هم وقتی شما 256 بخری خطتت رو روی 9 مگ میبنده ... اگه 2 مگ هم بخری رو همون 9 مگ... البته شبانشون با هم خیلی فرق داشت! معذرت میخوام ولی یهISP باید شخصیت و کلاس کاری هم داشته باشه... وقتی هر کس هر جور دلش بخواد سرویس بده که اسمش ISP نیست.. بیا الان ما شیراز ایلون و ویلون شدیم یه شرکت پیدا نمیشه درست سرویس بده... :n13:
چجور 9 مگ میبنده؟ پس این قضیه قطعی لینکم منتفیه که این یارو گفت!نقل قول:
تازه جدیدا 16 مگ هم میده به تهرونیا... صبانت تا 12 مگ هم همین الان هم میده... نه بابا کدوم قطعی لینک؟ خوشی زده زیر دلشون. البته باید خط هم جواب بده ها... شما بگو رو 100 مگ ببندن وقتی شبانه نداشته باشه میخوای چکار:n21:نقل قول:
یعنی فقط شیراز محدود کرده و برنزی هم نمیده؟! اگه اینطوریه که شیرازی ها به فن آوا تهران زنگ بزنن و اعتراض کنن تا موضوع را بررسی کنه من که تا حالا ندیده بودم سیاست های یک ISP شهر به شهر فرق کنه:n13:
دوست عزیز اون که گفته قطعی لینک داری احتمالا کیفیت خط تلفنت از اون بیشتر نمی رسیده.وگرنه در حالت معمول فن آوا همه رو روی 6 مگ میبنده.اگر کیفیت خط بد باشه و نویزت و فاصلت تا مرکز مخابراتی زیاد باشه کمتر از 6 مگ میبندن که در موارد نادر شاید به 1 مگ هم برسه اما اگر کیفیت خطت خیلی خوب باشه حتی روی 8 مگ هم میبندن.و جدیدا شنیدم در نادر موارد روی 10 مگ هم بستن.البته هیچکدوم اینا روی سرعت شبانه ات تاثیری نداره و سرعت شبانت همیشه بین همون 150 تا 180 کیلوبایت هستش.فقط نمیدونم اگر سرویس حجمی 2 مگ بگیری هم سرعت شبانت همین قدر هست یا نه؟اینو نمایندگان محترم جواب بدن.:n01:فقط امیدوارم فن آوا هر چه سریعتر کیفیت دستگاههای DSLAM اش رو در مراکز مخابراتی ارتقا بده و هر چه زودتر هم به ADSL2+ تبدیل بکنه سیستمشو.چون فقط در این زمینه واقعا از چند تا شرکت معروف دیگه عقب هستش.اینا که درست بشه رو دست نخواهد داشت:n02:این مخابرات هم دهن ما رو واسه انتقال دو تا خط تلفن منزل قبلیمون به منزل جدید آسفالت کرد.هر روز یک چیزی میگه.دارم با این اینترنت عصرتلکام جون میدم آخه.شرکت عجیبیه واقعا.از سرویس 2 مگ و سرعت 250 کیلوبایت به هیچ عنوان بیشتر نمیده.ساعات رایگانش هم کم هستش.از 3 هست تا 7.اما فقط خوبیش اینه که تو ساعات رایگان هم سرعتت همون 250 تا 260 کیلوبایت هست.در هر صورت بی صبرانه منتظر راه افتادن خطهای تلفنم هستم.ظاهرا خدا رو شکر PCM نیست.اما باز گیر دادن اینجا پورت خالی نیست واسه همین انتقال نمیدیم.شنبه قراره برم بگم باباجون ما پورت نمیخواهیم.فقط انتقال بده تموم.گفتن باید بیایی کتبی تعهد بدی که پورت واسه اینترنت نمیخواهی تا منتقلشون کنیم.میگم مگه میخواهین روی PCM بهم بدین؟میگن نه PCM نیست.خلاصه ما که گیج شدیم.فقط بازم میگم فن آوا باید کیفیت دستگاهاشو ارتقا بده.صبانت و آسیاتک تو خونه قبلیمون راحت 10 مگ رو بهم میدادن اما فن آوا حتی 8 مگ رو هم نتونست بده و روی 6 بودم.اما چون شرکت صادقی هستش به اونا ترجیحش میدم و چون کلک بازیها و محدود کردنای اونا رو نداره.نقل قول:
عزیزم مال بقیه هم تو حجم ماهیانه شبانه مث منه. شما کیو دیدی اینجا بگه بیشتر از 200 میداده شب براش؟ فقط من بودم که گفتم بعضی شبا 490 هم میداد و چون سرعت من بیشتره ترافیک شبانه رو زودتر خال میکنه. فقط من یه چیزی این وسط نفهمیدم که چرا تغییر سرویس دادم دیشب درس نشد. ببین این شرکت من به چه روزی انداخته! مجبورم دائم آزمون و خطا کنم و هی اینجا اونجا پیاده شم.نقل قول:
بابا مجبور نیستی که هرچی اونا بگن باور کنی شما زنگ بزن فناوای تهران تا موضوع مشخص بشه اگه اونا نتونستن کاری کنن به سامانه 195 شکایت کن چون هیچ isp حق نداره که هر نمایندگی اش یک سیاست داشته باشه کمبود پهنای باند یک موضوعه ولی محدود کردن یک موضوع دیگه اگه فناوا تو کل کشور شبانه محدود داشت اون یکچیزی ولی وقتی یک شهر اینجوری شده باید پیگیری کنینقل قول:
بابا مجبور نیستی که هرچی اونا بگن باور کنی شما زنگ بزن فناوای تهران تا موضوع مشخص بشه اگه اونا نتونستن کاری کنن به سامانه 195 شکایت کن چون هیچ isp حق نداره که هر نمایندگی اش یک سیاست داشته باشه کمبود پهنای باند یک موضوعه ولی محدود کردن یک موضوع دیگه اگه فناوا تو کل کشور شبانه محدود داشت اون یک چیزی ولی وقتی یک شهر اینجوری شده باید پیگیری کنینقل قول:
نقل قول:
در جواب نیم خط از صحبت های دوست عزیز :دی
آره اگه 2 مگ بگیری مطمعن باش شبانه بیشتر دانلود میکنی
من 512 داشتم که شبانه ماکسش 2.5 بود، بعد از ارتقا شد 3.5؛ اونم هر شد اینطوری بودو ثابت، انگار که واسش تعریف شده
اما 2 مگ رو اگه بخوای بگیری باید یه اختلاسی بکنی که پولت به 2 مگ شبانه دار بکشه :دی
نقل قول:
راست میگی فراموش کردم هزینه 2 مگ شبانه دار چقدر فجیعه.شرمنده:n02:
ببینید این که حق نداره نیست !نقل قول:
چند نوع سیاست میشه داشت برای فروش در شهرستانها ! و تموم شرکتها هم قبلا به همین شکل بودن . هر چند سیاستهای قبلی مثل احاره لایسنس و اجاره پورت توی تموم شرکتها داره جمع میشه یا شده که فن آوا هم از این قاعده مستثنی نیست .
من 512 دارم شبی نهایت دو گیگ بیشتر دانلود نمیشه. شما چه جوری اینقدر دان میکنی؟نقل قول:
اینترنت ایران باید شرمنده باشه بابا :دینقل قول:
نقل قول:
والا برای من بین 2 تا 2.5 متغیر بود
بعد حال نکردم باهاش؛ 1 مگ کردم که یکمی حال داد
سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم
پشتیبانی تقریبا دو هفته بعد از اتمام سرویس تماس میگیره میگه خط شما امروز در صورت عدم تمدید سرویس برداشته خواهد شد!اصرار که میکنم برای مهلت بیشتر میگه دست ما نیست به صورت نرم افزاری انجام میشه و به صورت تکی هم کار نمیکنه !خواستم از شما بپرسم صحت داره؟و اینکه 2هفته برای جمع اوری کم نیست؟
خیلی ممنون
زیادم هست! همه شرکتا یک هفته در بهترین شرایط پورت رو بر میدارن... ولی صحت نداره که میگن تکی نمیشه...نقل قول:
جدی فکر کنم تازگیا سفت و سختش کردن چون مثلا قبلا صبانت که بودم یه بار مسافرت بودم و تقریبا 2ماه شد که شارژ نکردم اما خط سرجاش بودنقل قول:
بستگی به تعداد پورت داره اگه محدودیت باشه سریع جمع میکنن ولی من از عصر انتقال داده که داشتم تا 2 ماه بعد هم پورت جمع نشده بود
ناگفته نمونه قانونی هم گذاشتن که اگه هر روز تمدید نکنی 100 تومن پول واست میافته مثلا بد 1 ماه بیای تمدید کنی 3000 تومن نگهداری پورت برات میبرن که این قیمت بسته به سرعتی که تا قبلش داشتی ممکنه متفاوت باشه