سلام بازی می خواهم مانند residen evil یا یک چیزی تو این مایعها جذاب خوب هیجانی الان خیلی وقته بازی نکردم می خواهم یک بازی خوب انجام بدم ممنونم یک بازی خوب معرفی کنید و لینکش را بزارید ؟؟؟
Printable View
سلام بازی می خواهم مانند residen evil یا یک چیزی تو این مایعها جذاب خوب هیجانی الان خیلی وقته بازی نکردم می خواهم یک بازی خوب انجام بدم ممنونم یک بازی خوب معرفی کنید و لینکش را بزارید ؟؟؟
اگر به فکر گرافیک نیستید Parasite Eve رو بازی کنید .نقل قول:
یه بازی farm simulation بود قدیما بازی می کردم. کارتونی نبود. مثل agrar simulator 2012 طبیعی بود. فقط نکته اش اینه که از بالا نشون می داد و مثل بازی های استراتژیک بود. کسی می دونه اسمش چیه؟
احیانا The Neverhood نبود ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا بازی یه حالت شبیه سازی و سبک سند باکس رانندگی داره ...یعنی شما توی محیط و شهر رانندگی میکنی که کاملا شبیه سازی هست و بعد یه سری کار های متفرقه میتونی بکنی ... ولی فکر کنم ریس هم داشته باشه ..نقل قول:
خیلی ممنون
این بازی ژانر رالی داره؟
اخه تو گوگل اسم بازی رو زدم مسابقه ای بود
گرافیک 1 گیگ == 9500 gtنقل قول:
رم : 3 گیگ
سی پی یو : 4400 = 2 کور
جواب میده ؟؟؟
بازی Real Racing 2 HD چیه؟
یعنی مال چه کنسولیه؟
قضیش چیه؟
در ضمن یه بازی هواپیمایی میخوام
جنگی باشه نباشه فرقی نمیکنه
Microsoft Flight Simulator X نسخه 360 داره؟
کلا اسم چندتارو بگید یکی رو انتخاب کنم:11:
سلام.میدونم جای این تاپیک اینجا نیست ولی....من بازی شاهزاده ایرانی2 رو قدیما بازی میکردم(نسخه فول)الان هرچی میگردم نیست فقط سایت میهن دانلود گذاشته که اونم لینکش خرابه میشه یه آدرس بدید که دانلودش کنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه متاسفانه این نیست:41:
تو عکس زیر که درست کردم فضای بازی اونطوریه اون به اصطلاح آدمکه رو با کلیدهای کیبورد میبریم تا اون شیشه ها رو برداره بعد گوشه سمت راست بالا نشون میداد چندتا دیگه باید برداشت تا اون گردابه تو یکجای همین صفحه ظاهر بشه که بریم اونجا تا بره مرحله بعدی.
اون خون های خاکستری رو هم وقتی آدمکه رو راه میبریم غیب میشه یجورایی مثلا اگه از زیر اون سنگ رد بشیم سنگ یه خونه میفته پایین که اگه آدمک بصورت عمودی از زیر سنگ ببریم پایین اگه دیر میجنبیدیم میفتاد رو سر آدمک و میسوختیم!
اینم لینک عکس
کد:http://upload20.ir/upload/13268375731584221983.jpg
کدومش رو میخواید ؟نقل قول:
کلی شماره ۲ داریم !
اون تحت داسیه رو میخواید ؟! (سایه و آتش)
جنگجوی درون (Warrior Within) رو میخواید ؟
سری مکاشفه (بازسازی شده جنگجوی درون) رو میخواید ؟
کدومش رو میخواید ؟
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
من منظورم گرافیک خود بازی بود ، چون قدیمیه .نقل قول:
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
نه بابا نورهود کجاش با کلید این ور اون ور میره یا شیشه جمع میکنه ؟ :31:نقل قول:
فکر کنم دنبال این باشه :
Crystal Caves
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
سری متال گیر رو بازی کردید ؟نقل قول:
انچو هم خوبه ولی نینجایی هستش نه جنگی .
گربه هه رو نمیدونم ، ولی اون کمیکیه که میگی اسمش comix zone هستش :نقل قول:
با سلام به دوستان در you tube یک تریلر از gta دیدم و خودمونی بگم کفم برید نوشته بود gta 5 گرافیک gta iv پیش این هیچ بود حتی شیشه های ماشین رو هم میشد بالا پایین کنید.شهر هم به نظر میرسید همون libery city یا نیویورک بود.
تریلر بازی gta v رو هم دیدم و خیلی گرافیکیه سگ هم به بازی اضافه شده و بعضی ادم ها با خودشون سگ دارند
می خواستم بدونم اگه تو ایران این دو بازی اومدن و میشه پستی خرید حتما خبر بدین که عاشق ای دو بازی شدم.
لینک ان تریلر رو میزارم ولی شرمنده فیلتره و باید فیلتر ش ک ن داشته باشین
یک بازی مثل RED DEAD REDEMPTION
مثل این و در این حد و اندازه نیست واقعانقل قول:
اگه Open World بودنش منظورته سری بازی های GTA
اگه وسترن بودنش منظورته Call Of juarez Bond in Blood هم وسترنه ولی واقعا بازی مثل این نداریم
Gun هم وسترنه که مال زمان تیر کمون شاه:31:
خیلی ممنون دادش خودشه دستت درد نکنه خیلی دنبالش گشته بودم.
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
خیلی ممنون داداش:11: خودشه دستت درد نکنه خیلی دنبالش گشته بودم.:10:.نقل قول:
نه متاسفانه این بازی ام نیست:41:نقل قول:
اسمشو سرچ کردم با توجه به عکسهایی که اومد این نیست.فکر کنم نوشته بود مال داس این بازی که گفتین:13:
تا جایی که خاطرم هست گرافیکش اونقدر پایین نبود.البته این شیشه هایی که گفتم بر میداره تو مراحل اولیه اش بود خیلی مرحله که جلو میرفتیم اون چهار خونه ها بود که گفتم خاکستری اونا عوض میشد .سبز میشد حالت اگه اشتباه نکنم گیاه یا بوته مانند میشد و بجای اون شیشه ها هم تبیدیل به سکه های طلایی میشد باید اونا رو ایندفعه به تعدادی که لازم بود دنبالش میرفتیم.
آخرین چیزی هم که دیگه یادم میاد مرحله ای که خونه ها تبدیل به یخ یا برف میشه و بجای سکه ها اگه باز اشتباه نکنم تگرگ بگم قندیل بگم:31:نمیدونم اسمشو چی بذارم یه حالت بعلاوده که ضربدرم بینش خورده باشه:31: باید دنبال اونا میگشتیم.ولی ایندفعه یه آدم برفی هایی بودن که یه مسیری رو دور میزدن که اگه ما وقتی با کلید ها اینور و اونور میرفتیم تا اون آیتم ها رو پیدا کنیم(اگه یادتون باشه قبلا گفتم وقتی این آدمک رو راه میبریم همون خونه ها غیب میشن و انگار یه راه یا مسیری باز میکنه) اگه تو راه این آدمبرفی ها میرفتیم یه مسیری باز میشد اونا میومدن تو مسیر هایی که ما قبلا باز کردیم اگه بهشون میخوردیم بازی رو میباختیم..
دیگه همینا رو یادم اومد.:20:
ببخشید زیاد شد:11:
دوستان بازی MIRROR'S EDGE چجوریاست؟یه تریلر دیدم فکر کنم بدک نباشه.
چند نسخه داده بیرون؟لطفا نام کاملشون رو هم بگین چون یجورایی خوشم اومد میخوام ببینم چطوریه.
ممنون
سلام بر دوستان گلم
راستش من دنبال یه بازی میگردم که اول از همه استراتژیک باشه دوم از همه اینکه تخیلی مثل warcraft نباشه و واقعی باشه سوم اینکه مدرن نباشه و سربازام با شمشیر و نیزه و .... این چیزها بجنگند چهارم اینکه گسترده باشه پنجم اینکه ساخت سرباز با خودم باشه
البته بازی قلعه رو بازی کردم میخوام غیر از این باشه
بی زحمت یه بازی هم شبیه به rise of nations بهم معرفی کنید ولی خیلی قشنگ تر و وسیعتر باشه
دست گلتون درد نکنه
نقل قول:نبود؟........................................ ....................نقل قول:
سلام دوستان گل و کاربران
چندتا بازی استراتژیک معرفی کنید یه سری قدیمی یه سری جدید منظورم نوع بازی هست مدرن یا نوع بازی تارخی باشه
یه بازی دیدم که توش ارتش رومبه حکومت پرشیا حمله میکرد میشه در اون پرشیا رو انتخاب کرد و به روم حمله کرد ؟؟/
در اخر هم سیستمم اینه
گرافیک 6200 512 مگابایت
سی پیو قربونش برم چقدر قویه
2.2 450 اینتل
رم هم 1 گیگ
Mirror's Edge یه نسخه بیشتر نداره که اونم 2007 منتشر شد. این بازی عنوانیه که بطور کلی روی حرکات پارکور تکیه داره و کمی هم به تیراندازی و مبارزه تن به تن میل میکنه. عنوان بسیار جالبیه و توصیه هم میشه.نقل قول:
پس بااین وضع گزینه های پیشنهادی میشه این موارد:نقل قول:
Age of Empires III - 2005
Age of Empires III: The WarChiefs - 2006
Age of Empires III: The Asian Dynasties - 2007
Empires: Dawn of the Modern World - 2003
چون به قول خودتون قضیه تعصب در کار بوده, برین طرف عنوانی که بعد Rome: Total War منتشر شد:نقل قول:
Medieval II: Total War - 2006
Medieval II: Total War - Kingdoms - 2007
اگه هم ساخت و ساز دوست دارین چهار تا عنوان استراتژی در همین پست معرفی کردم.
یعنی دیگه میتونم پرشیا رو انتخاب کنم ؟؟
نقل قول:
خواهش میکنم عزیز :11:. اگه بازیشو جایی پیدا نکردی بهم پیغام خصوصی بده شاید بتونم کمکت کنم یا اگه مایل بودی واست ارسال کنم.:46:
دوستان لطفا چند تا بازی هم به من معرفی کنید تو سبک های زیر:
1- نقش آفرینی تو مایه های torchlight , diablo, ... که از بالا نشون میده. مثل dragon age نباشه
2-یکی دو تا هم تو مایه های resident evil و left 4 dead و اینا (زامبی باشه :27:)
Heavy Rain تاپیکش رو پیدا نمیکنم کجاست؟
بفرمانقل قول:
اگه بازی دیگه نتونستی پیدا کنی برو اینجا
اسم همه بازی هارو داره:11:
سلام دوستان
بازی سبک شوتر جدید چی داریم؟
غیر از bf3 , mw3
کف کردم.............
Medal of honor 2010نقل قول:
لطفا یه عزیزی منو راهنمایی کنه.هرچه زودتر بهتر.وقت تنگ است.:31: :11:نقل قول:
1-نمیدونمنقل قول:
2-dead island
:11:
سلام
من بازی need for speed under cover رو میخوام ولی هیچ جایی نداره برای دانلود
ضمنا من نمی دونم تو کدوم انجمن از این دهکده جهانی باید درخواست بازی بدم
(ببخشید اگه ربطی به این تاپیک نداره دیگه مجبور شدم حداقل 200 300 جا رفتم ولی ...)
بازی مثل skyrim و red dead redemption
شما باید اینجا درخواست بدین::20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=527309
به نظر شما mass effect 2 بهتره یا crysis 2
کرایسیس2 معرکست . واقعا گرافیک محشری داره . گیم پلیش هم نسبت به نسخه های قبلی با حال تر شده .نقل قول:
در مورد دومی fear3 رو حتما امتحان کن . dead space 2 هم چیز جالبیهنقل قول:
کلا بازی این مدلی که شبیه اون دو تا بازی باشه و کیفیت خوبی داشته باشه خیلی کم پیدا میشه و بهترین همون دو بازین ولی من اینو توصیه می کنم:نقل قول:
1- نقش آفرینی تو مایه های torchlight , diablo, ... که از بالا نشون میده. مثل dragon age نباشه
Dungeon siege 1 , 2 , 3 ( البته شماره سومش که پارسال منتشر زیاد راضی کننده نبود)
Dead Rising 2نقل قول:
2-یکی دو تا هم تو مایه های resident evil و left 4 dead و اینا (زامبی باشه )
Dead Island
اصلا این دو تا بازی یه ذره هم شباهت به هم ندارن ولی از نظر کیفیت کلی خب مشخصه مس افکت 2 خیلی بهتره و اصلا قابل مقایسه با کرایسیس 2 نیست...نقل قول:
به نظر شما mass effect 2 بهتره یا crysis 2
سلام دوستان عزیز.
کسی میتونه لینک دانلود بازی american conquest three centuries of war پیدا کنه ممنون میشم.:46:
حتما همین نسخه رو میخوام.
نقل قول:لینک دانلود تو انجمن دانلودنقل قول:
جاش اینجا نیست:11:
اینجائه:20:
اینجا تاپیک معرفی بازی هستش:27:
دوستان چند تا بازی ADVENTURE جدید خوب میشه معرفی کنید؟
تو مایه هایSyberia و Run away و از این قبیل.
سلام
دوستان یه مدتیه این بازی رو میبینم قبلا هم زیاد دیدم یعنی چندساله میبینم اسمشو و چندتا عکس میگن خیلی باحاله اسمش فکر کنم فاینال فاینتزی اگه اشتباه نکنم میشه بگید زانرش چیه و و داستانش درمورد چیه واسه ایکس باکس اومده؟
با سپاس
یه بازی میخوام مثل اندرگراند تو شهر باشه اسپورت کنی پول جمع کنی
دقیقا مثل آندرگراند 3 باشه ممنون