کسی نیست جواب منو بده
Printable View
کسی نیست جواب منو بده
دوستان من تو بازی the club مشکل دارم وسط بازی خود به خود قطع میشه بر میگرده تو دسکتاب. هیچ ارور یا پیغامی نمیده.
cpu:3.2 ram:1g 6800gforce
نقل قول:دوست عزیز! وقتی سوالتون رو مطرح میکنید صبر کنید تا به شما پاسخ داده باشه ... ممنون از توجه شمانقل قول:
مشخصات سیستمتون(CPU - RAM - Video Card) و ورژن درایور کارت گرافیک رو عنوان کنید.
همچنین پیغام خطا و نوع ویندوز رو عنوان کنید و بگین که ویندوز رو کاملا آپدیت کرده اید یا نه؟
آیا این بازی رو یک سیستم دیگه امتحان کرده اید یا نه؟
لطفا ورژن درایور کارت گرافیک و نوع ویندوز رو عنوان کنید.نقل قول:
من در بازي Stronghold Legends مشكل دارم وقتي يك دوري از اون ميرم و مي خام وارد دور ديگري بشم از بازي خارج ميشه حالا چيكار كنم
سلام
من بازی World of Warcraft رو گرفتم ولی بعد از نصب ، اکانت می خواد (یوزر و پسورد) ولی چیزی برای ساخت اکانت اونجا نیست
این بازی رو بدون اتصال به اینترنت هم می شه کرد؟
اصلا تک نفره هم داره
ممنون
دوست عزیز این بازی فقط آنلاین هست .
و تک نفره هم نداره .
برای اکانت ساختن میتونی در قسمت زیر سئوالتو بپرسی :
همونجا هم ادامه بدی بهتره .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?goto=newpost&t=136725
موفق باشید .
مشخصات سیستمتون (CPU - RAM - Video Card) و ورژن درایور کارت گرافیک رو کامل و دقیق عنوان کنید.نقل قول:
اگه پیغام خطایی ظاهر میشه اون رو هم مطرح کنید.
همچنین نوع ویندوز رو عنوان کنید و بگین که ویندوز رو کاملا آپدیت کرده اید یا نه؟
اقا موقع اجرا بازي اين پيغام مياد:
This application has failed to start because d3dx9_25.dll was not found . re-installing the application
may fix the problem
دو سه بار بازي را دوباره نصب كردم ولي بازم اين ارور را ميده
چيكار كنم؟
کاربر عزیز! فایل d3dx9_25.dll رو از این آدرس دریافت کنید:نقل قول:
فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و به آدرس C:\Windows\System32 کپی کنید.کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_25
گرافيك:128نقل قول:
سي پيو:2.80GHZ
رم:512
نه خطا نما د فقط از بازي خارج ميشه و ويندوز پك 2
دوستان عزیز این orange box که وقتی نصب میکنی 1 بیشتر نداره نه 4 تا
راهنمایی کنید
با تشکر
دوست عزیز میشه یکمی سئوالتونو واضح تر مطرح کنید ؟
این سئوال یعنی وقتی نصبش کردی به جای 3 بازی 1 بازی بود ؟؟؟
من دنبال بازی کراش ماشینی یا crash 4 برای کامپیوتر می گردم
نقل قول:دوست عزیز! با اینکه شما مدل کارت گرافیک رو عنوان نکردید و فقط به مقدار رم کارت رو اشاره کردید (به نظرم تازه کار هستید) ولی این سیستم برای اجرای بازی مناسبه...نقل قول:
برای رفع این مشکل, پچ ورژن 1.2 این بازی رو از این آدرس دریافت کنید. (به نظر میاد که این پچ احتیاج به کرک نداره یا شاید هم کرک برای این بازی تا به حال ساخته نشده)
پچ های قبلی رو هم عنوان نمیکنم چون این ایرادی رو که مطرح کردید اصلاح نمیکنه.
Stronghold Legends v1.2 Patch
Size: 70.4MB
کد:http://games.softpedia.com/get/Patch/Stronghold-Legends-12-Patch.shtml
نقل قول:تاپیک درخواست معرفي بازيها به این آدرس:
موفق باشید...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=143738
سلام سال نو مبارک
من بعد از 1ماه کال اف دوتی4 رو نصب کردم اما آدم هاوتفنگهای داخل بازی کلا مشکی رنگه این از کارت گرافیک جدیدمه یا نه اپشن گرافیک بازی رو هم رفتم بی فاید است این اسم کارت گرافیکمه (gefoce7300 ( axle
سلام دوست عزیز!نقل قول:
کارت گرافیکتون با اینکه مشهور نیست ولی این طور مارکی وجود داره ... ای کاش دنبال مارک معتبر میرفتین... به هر حال
مشخصات CPU و RAM و ورژن درایور کارت گرافیک رو کامل و دقیق عنوان کنید.
آیا این مشکل برای این بازی فقط رخ میده یا برای بقیه بازیها هم همینطوره؟
با سلام خدمت همه دوستان
من DVD این بازی رو از شرکت مدرن خریدم. اول خیلی خوب نصب شد و بدون هیچ مشکلی اجرا شد ولی بعد از یه مدت پیغام داد که اعتبار بازی تا چند روز دیگه تموم میشه و بعد از چند روز از کار افتاد . یکی از دوستان یه کرک واسه این بازی گذاشت که با اون کرک بازی اجرا شد ولی سیو های قبلی رو قبول نمی کرد و در ضمن وقتی سيو ها رو پاک کردم بعد از تموم کردن مرحله اول بازی گیر میکنه و مجبور میشم با استفاده از Alt+Ctrl+Del از بازی خارج بشم.
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
کی گفته کارت گرافیک جی فورس مارک معروفی نیست جز کارت های گرافیکی انویدیا هستش یه چیزی تو مایه های radeonشرکت ATI
دوست عزیز Geforce یکی از بهترین و معتبر ترین کارت گرافیک های دنیاست !
ولی این شرکتی که کارت گرافیک شما رو منتشر کرده معروف نیست !
اینطور شرکت های معروف با این نام شناخته میشن :
Gigabyte , Asus , Leadtek , XFX و ...
این 4 تا بهترین هاش هستند .
کارت گرافیک من مدل geforce7600هستش (VGA 512MB RAM) ولی با بازی های موتور پایه آنریل3 مشکل داره بایوشاک بعد از کمی بازی میاد بیرون dont send میده و برای stranglehold هم بعد از لودینگ صفحه سیاه میشه و باید ریستارتش کنی لطفا راهنمایی بفرمایید
کاربر عزیز! مشخصات CPU و RAM و ورژن درایور کارت گرافیک رو کامل و دقیق عنوان کنید.نقل قول:
این مشکل برای کدوم بازیها دقیقا رخ میده؟
یه سوال
برای کارت 8800 gts 512
این درایور رو دانلود کنیم nVIDIA ForceWare Release 169.25
یا نسخه بتا Forceware 174.74????
این بتا هست مشکلی که نداره؟؟؟
دوست عزیز! توصیه میشه که همیشه نسخه های WHQL رو نصب کنید نه نسخه های BETA ...نقل قول:
مثال برای BETA 174.74 - ایراداتی برای NVIDIA Control Panel در بعضی از کارت ها مشاهده شده. چون 4 مورد جدید به این قسمت اضافه شده که هنوز ایراداتی داره شامل:
Manage Custom Resolutions
Adjust Television Color Settings
Adjust Screen Size and Position
Move CRT Position
يعني هيچ كس تا بحال همچين مشكلي نداشته؟نقل قول:
دوست عزیز! برای این بازی دقیقا 2 نسخه تو بازی وجود داره ... یکی آمریکایی و دیگری اروپایی.نقل قول:
فرق این 2 نسخه فقط در فونتهای بازی و سیوها مشاهده میشه و در خود بازی هیچ تفاوتی وجود نداره. سیو نسخه اروپایی در بازی نسخه آمریکایی قابل استفاده نیست و بالعکس.
فکر میکنم اون کرک که شما دریافت کردین با اون نسخه نمیخونه و باعث شد که سیو های بازی عملا غیر قابل استفاده بشه.
havas_1980 جان:
1GB RAM
CPU:3.4Full
Windows XP Service Pack2
نقل قول:دوست عزیز! از شما خواسته بودم که به این سوالات جواب بدید تا بدونیم مشکل از کجا میتونه باشه که موارد مشخص شده رو جواب ندادید:نقل قول:
کاربر عزیز! مشخصات CPU و RAM و ورژن درایور کارت گرافیک رو کامل و دقیق عنوان کنید.
این مشکل برای کدوم بازیها دقیقا رخ میده؟
در مورد بازی Stranglehold - میتونم بگم که کارت گرافیک و رم سیستم شما برای اجرای این بازی مناسب نیست. کارت کرافیک حداقل باید NVIDIA GeForce 7800 GT و رم سیستم حداقل باید 2 گیگ باشه.
همچنین در مورد بازی BioShock - سیستم شما برای اجرای این بازی مناسبه. این پیغام خطا از این موارد میتونه باشه (به ترتیب اولویت):
* ویندوز کاملا آپدیت نیست. (مواردی از آپدیتهای ویندوز به کارت گرافیک و اجرای بازیها بر میگرده)
* ورژن درایور کارت گرافیک شما آپدیت نیست که میتونید از این آدرس دریافت کنید:
* ایراد از فایلهای نصب یا DVD بازی هست.* ایراد از کرک بازی هست.کد:http://www.nvidia.com/object/winxp_169.21_whql.html
احتمالا مربوط به اپدیت نکردن کامل ویندوز و کارت گرافیک باشه در هر صورت از راهنمایی شما ممنونم
من در نصب بازی فریاد هفت تیر کش با ارور روبرو می شوم.کمک کنید.نقل قول:
دوست عزیز اول از همه ورودتونو به انجمن P30World تبریک میگم .
دوما وقتی شما یه مشکلی مطرح میکنید باید به نکات زیر دقت کنید :
1. مشخصات سیستمتونو کامل بنویسید . ( Graphik , Ram , CPU )
2. اسم بازی مورد نظر رو به انگلیسی و ورژن کامل بنویسید و هیچوقت فارسی ننویسید .
3. یه عکس از ارور یا متن ارور رو کامل بنویسید .
الآن شما این سئوالتو مطرح کردی ، اولا من اصلا نفهمیدم کدوم بازی رو میگید !
دوما من نمیدونم سیستم شما چیه . ممکنه سیستمتونو جدید و خیلی بالا خریده باشید .
با تشکر ، Oracle
دوست عزیز من هم تقریبا مشکل شما را داشتم ولی با تعویض پاور مشکلم کاملا حل شد دلیلش را نمی دانم ولی از پاور های ردمکس استفاده کردم وخیلی هم راضی هستم:11:نقل قول:
دوستان عزيز من در نصب چند تا بازي مشكل پيدا كردم
اول بازي مدال افتخار رهبري بازي ايراد ميگيره كه نميتونه نصب بشه يعني ميگه يك فايلي رو پيدا نميكنه ميشه دوستاني كه اين بازي رو دارند بگن اسم فولدرهاي توي سي ديشون چي هست كامل بنويسن.
دوم بازي Divine divinity كه سي دي دوم رو سيستم نميشناسه.
سوم بازي Darkened Skye كه من اصلا نميدونم بايد چيكار كنم.
مرسي از همگي ممنون
دوستان عزیزی که میخوان به این کاربر کمک کنند بدونن که ایشون در نصب نسخه تکمیلی Medal of Honor Allied Assault - Spearhead برای بازی Medal of Honor: Allied Assault مشکل دارند.نقل قول:
در مورد بازی دوم این ایراد یا از خراب بودن CD ناشی میشه یا فایل خاصی که قراره نصب بشه وجود نداره.
اما در مورد بازی سوم - مشکل پیش اومده رو کامل عنوان کنید.
کسی میدونه چطور میشه در بازی F22 Raptor مولتی پلیر بازی کرد؟
من توی قسمت multiplayer میرم اونجا internet رو انتخاب می کنم
ولی وقتی می زنم سرچ کنه هیچی پیدا نمی کنم.
سلام
ویندوزم xp sp2
cpu=amd64
mother bord=giga k8ns p4
ram=1gb
حالا چی کار کنم
کلا بازی یک بار گرافیکش درس میشه درحد واضح یه بار باز آدم ها وتفنگهای بازی call of duty4سیاه رنگ میشه درضمن ویندوز رو جدید عوض کردم
ولی اپدیت نکردم چقد واسه اپدیت با این اینترنت افتضاح ایران طول میکشه
مدل کارت گرافیکتون رو ننوشتی !نقل قول:
نکنه کارت گرافیکتون آنبورده ؟؟؟!!!
اینجا مطرح کنید :نقل قول:
کسی میدونه چطور میشه در بازی F22 Raptor مولتی پلیر بازی کرد؟
من توی قسمت multiplayer میرم اونجا internet رو انتخاب می کنم
ولی وقتی می زنم سرچ کنه هیچی پیدا نمی کنم.
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=163
نقل قول:سیستم شما برای اجرای بازی در حداقل تنظیمات مناسبه.نقل قول:
این ایراد میتونه از به روز نبودن کارت گرافیک و ویندوز باشه. آخرین ورژن درایور کارت کرافیک رو میتونید از این آدرس دریافت کنید:
کد:http://www.nvidia.com/object/winxp_169.21_whql.html
با سلام
من در بازی تحت داس PreHistoric 2 رو در خواست کرده بودم که دوست عزیز در پست زیر لینک دانلودش رو برایم گذاشته بودند.
اما قتی که بازی رو اجرا میکنم و وارد مرحله اول میشم و کلید Space رو میزنم، این پیغام رو میده و نمیگذاره بازی رو انجام بدهم:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2269210&postcount=2907
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل رو چطوری حل کنم؟
دوست عزیز احتمالا این بازی تحت ویندوز 98 اجرا میشه رو داس ویندوز 98.نقل قول: