نقل قول:
از همكارها سوال كن يا مدير و يا ادمين.....
ولي فكر نكنم همچين كاري بكنند !!!
نقل قول:
از همكارها سوال كن يا مدير و يا ادمين.....
ولي فكر نكنم همچين كاري بكنند !!!
باسلام و تشکر از دوست عزیزم resident _evil
من هنوز حق پی ام ندارم(<10 کامنت)
این اقا مجید چجورین؟میشه رفت حضوری ازشون گرفت؟
من یکم اینجوری که اول پولو بریزم راحت نیستم....
مرسی...
دوستان چند تا سوال در رابطه با Xbox 360 Live دارم!
1-چه طوری میشه ازش استفاده کرد؟
2-من adsl 256 دارم آیا کافیه برای بازی کردن؟
3-فرق silver و gold و ... چیه؟
4-پرمیوم مین جاسپر گولد یا سیلور؟
5-باید اکانت خرید؟
6-اکانتش چنده؟
7-کجا میفروشند؟
8-در چه صورتی بن میشه؟
9-چه فرقی میکنه در اینترنت بازی کنی یا همینطوری؟
لطف کنید توضیحات رو کامل بفرمایید!!
راستی دوستان از جایی که حداکثر 2هفته دیگه کنسول به دستم میرسه! میخواستم از الان بازیهاش رو بخرم!
از کجا بگیرم؟
اگه از DVD خام T-Gate بود نخرم؟(آخه شنیدم تی گیت به درد نمیخوره!)
ممنون از همه
سلام دوستان آخرین قیمت xboxارکید جاسپر رو میخواستم...ممنون
دوستان سلام وقتی یه xboxسه چراغه میشه تا چند درصد احتمال تعمیر شدنش هست ؟؟و بعد از تعمیر آیا قطعا" دوباره اینجوری میشه ؟؟؟؟
سوالاتت جواب های طولانی دارند ولی خلاصه می گم:نقل قول:
1. شما باید گیمرتگ بسازید و ثبت نام کنید.( به صورت مجانی ) ... اطلاعات بیشتر در بازیسنتر و انجمن 360 همین سایت ...
2.بلـــــــــــــی
3. خیلی فرق دارند ولی کلی با سیلور نمی شه بازی کرد ولی با گلد می شه.
4.هر کنسول 360 3 ماه گلد دارد. یعنی شما 3 تا گیمرتگ می تونید بسازید و هر کدوم 1 ماه گلد دارد. بعد این 3 ماه باید گلد بخرید.
5. بعد از 3 ماه بله... بهترین جا برای خرید هم بازیسنتر هستش ...
6.به صرفه ترینش 1 ساله هست که فکر کنم 55 بازیسنتر بده ولی بقیه جاها 65 هم می دن.
7. ....
8.در صورتی که اصول چک کردن بازی های کپی را رعایت کنید. اطلاعات بیشتر در بازیسنتر ...
9.هیچی ... ولی سیستم لایو واقعا جذابه ... به خصوص در مورد بازی هایی مثل فیفا و Cod4
در مورد بازی ها عجله نکن ... ولی جاهایی توی سایت های گیم مثل همون بازیسنتر افراد معتبری هستند ... ولی قبلش باید بدونی که ریجن کنسولت چیه ... !
در کنسولها به خصوص 360 قوانین سختی در مورد Cheat وجود دارد و اچیومنت نمی ده ولی تنها بازی که cheat رسمی داشت Gta IV بود.نقل قول:
بابا توی سایت های مختلف ، پر چیت این کنسول هاست
دوست عزيز اگه دو دلي كه از اونجا بگيري نگير !!! برو از يه جايي بگير كه همون موقع كه پول دادي تحويل بگيري ...نقل قول:
البته آقا مجيد قابل اطمينان هستن فقط ممكنه چند روزي با تاخير فرستاده بشه همين ...
ممنون از توضیحاتتنقل قول:
ریجیون کنسولی که آقای شامی قراره بفرسته pal هست و فکر کنم اکثربازیها بهش بخوره!
نه؟
آره Region PAL از همه بهتره ...نقل قول:
خوردن بازی به کنسول ربطی نداره ... شما هرجه می خواهید بخرید باید بگید که ریجنتون pal هست. چون توی ایران همه ریجن ها به فراوانی پیدا می شند و تقریبا می شه گفت ریجن اصلا فرقی نداره...نقل قول:
در کل این ریجن ها اصلا فرقی ندارند.
سلام به همه عزیزان
من می خواستم xbox 360 بگیرم
میشه قیمت دقیقش رو بگید
من داشتم بازی میکردم که پریز برق جرقه زد و کنسول خاموش شد میخواستم ببینم در اینصورت عمر کنسول کم شده یا نه؟
تازه خریدمش
آقا محافظ برق باید حتما" خرید؟نقل قول:
از اینا که نوسان رو کنترل میکنه یا از اونا که 3 تا چراغ داره و معمولی هستند؟
من یک ups دیروز واسه کامپیوترم خریدم 230 تومان! دیگه پولی ندارم برای xbox 360 هم ups بگیرم!
باید چی کار کرد؟
من از همون اولین روز که خریدم یعنی حدودا 10 ماه پیشنقل قول:
براش یک محافظ هم خریدم
نه لازم نیست ups بگیری
از همین محافظ های معمولی 10 تومانی فوق العادست و مناسبه
اکثرا 3 چراغ های قرمزی که کنسول میده از مساله برق هست
یا کم و زیاد شدن
یا درست جا نرفتن کابل برق پشت کنسول
arcade رو میدن از 230 تا 300نقل قول:
premium رو میدن از 380 تا 400
elite رو میدن از 380 تا 500 و گاها تا 650
بسته به فروشندس
فکر کنم کمتر از اینا باشه هانقل قول:
آرکید حدودا" 210 تا 230 تومانه
پرمیوم بین 260 الی 290 تومان و.....
منم که گفتم بسته به فروشندستنقل قول:
میشناسم جایی که هنوزم که هنوزه arcade رو میده 380
و وقتی میگی چرا گرونه میگه اونهایی که شما میگی ارزون میدن جنساشون مورد داره
فروشگاه نامبرده فروشگاه دزد West Game هست! هر وقت هم بهشون میگم چرا قیمتهاتو 2 برابره میگه شما ببخشین!نقل قول:
اسمش رو گفتم که همه بدونن چکارست نرن ازش بخرن. بی انصافه ... یه ...!
یعنی اینهمه تفاوت قیمت هستش؟؟؟منصف ترین جا برای خرید کجاست دوستان؟؟؟(البته برای این که شائبه تبلیغ پیش نیاد همون پاساژ یا میدون رو بگین کافیه)نقل قول:
توی سایت ---------- برو آقای مجید شامی با نام کاربری gooril angoriنقل قول:
کارش حرف نداره!!
راستی بچه ها امروز رفتم 4 تا بازی از شهر خودمون گرفتم واسم دونه ای 4500 حساب کرد شد 18 تومن
resident evil 5 که میگفت خیلی باحاله! کسی بازی کرده باهاش واسه ما هم تعریف کنه تا دو هفته دیگه توو کفم:D
gears of war 2 که همه میگن باحاله
و دوتا بازی کشتی کج
راستی روی دو وی دی هاش نوشته nextgen
خیلی گرون گرفتینقل قول:
حد اکثر دیگه 3000 تومانه
re5 و geow 2 که 2 تا از بزرگترین بازی های تاریخ هستن
هر دو تاپیک جدا دارن
اون nextgen هم فروشگاه تو تهرانه که بازی های اونجاست که بهت فروختن
بازی ها نو هستن یا دسته دوم ؟
بازیهاش نو هستند!نقل قول:
من کل شهرمون رو گشتم (رشت) کسی از 5 تومان ارزون تر نمیداد!
اگه از اینترنت هم بخوام بگیرم باید کلی پول پست داد و کلی صبر کرد
پدرام جان بهترین مارک برای بازیهای xboxشما کدوم رو پیشنهاد میدین ؟راستی اینکه میگن بعضی مارکها به درد نمیخوره در مورد ps3هم صادقه یا فقط در مورد xboxاین قضیه هستش؟؟؟
نقل قول:
اگه میخوای در مورد بازیا یدونی برو تو تاپیکش تا بدونی این re5 چه جور بازیه:2:
ممنون آقا پدرامنقل قول:
راستی elite چه فرقی با premium داره؟
یعنی چی:18: به نظر من بهترین بازی بود که رو ps3 بازی کردم.نقل قول:
دوستان اگه بخوام از طریق اینترنت بازی بخرم شما کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
هم ارزون باشه هم dvd هاش کیفیت داشته باشه !
راستی من رفتم یه فیش optical واسه این 360 لعنتی بگیرم هر جا یه قیمت میگفت !!!
ارزون طرین قیمتش هم 14 تومن ژاپنیش بود.
جنس خوبش چه مارکی هست و چه قیمتی داره ؟
---------------------------------------------------------------
من یه خمیر سیلیکنون آمریکایی دارم که خیلی مهشره !!!
قبلا شنیده بودم که خمیر سیلیکون بکار رفته تو x360 جنس خوبی نداره !!!
به نظرتون کار درستیه بازش کنم و از این خمیر به جای خمیر خودش استفاده کنم ؟؟؟؟
یعنی تا این حد؟نقل قول:
پست حداکثر 48 ساعت طول میکشه من با پست دستگاه بازی میخرم بازی که دیگه هیچی حساب نمیشه..نقل قول:
من کل شهرمون رو گشتم (رشت) کسی از 5 تومان ارزون تر نمیداد!
اگه از اینترنت هم بخوام بگیرم باید کلی پول پست داد و کلی صبر کرد
با اجازه از آقا پدرامنقل قول:
پدرام جان بهترین مارک برای بازیهای xboxشما کدوم رو پیشنهاد میدین ؟راستی اینکه میگن بعضی مارکها به درد نمیخوره در مورد ps3هم صادقه یا فقط در مورد xboxاین قضیه هستش؟؟؟
بهترن مارک ورباتیم هست که از 4 تومن کمتر گیر نمیاری اما دیسک های تیگیت هم کیفیت خوبی دارن هم قیمت ارزونتری..
تمام بازیهای ps3 بدون استثنا اصل هستن و با بهترین کیفیت ممکن تولید میشن.. این دیسک های که ما میگم برای xbox کپی هستند وگرنه دیسکهای اورجینال (مثل ps3) کیفیت فوقالعاده بالا و همچنین قمت خیلی بالای دارن..
هارد 120 گیگ،کابلhdmi، مبدل صدا و رنگ مشکی هست..نقل قول:
ممنون آقا پدرام
راستی elite چه فرقی با premium داره؟
نقل قول:
یعنی چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر من بهترین بازی بود که رو ps3 بازی کردم.
با وجود اینکه اینجا جاش نیست ولی..نقل قول:
یعنی تا این حد؟
تقربیا دو نظر متفاوت در مورد این بازی وجود داره.. بعضی ها که از سری های قبل (1،2،3) این بازی رو انجام دادن و ازش لذت بردن اعتقاد دارن که قسمت 4 و 5 این بازی از اون حالت قدیم خارج شده و بازی سبک خودش رو از دست داده..
بعضی ها هم که کمتر نسخه های قدیمی رو بازی کردن این دو نسخه آخری رو فوق العاده میدونن..
حیقیقت این هست که RE5 یک بازی فوق العاده با بهترین گرافیک کنسولی هست که اگر طرفدار سفت و سخت نسخه های اول نباشیم خیلی به ما حال میده..
برو قسمت فروشگاه مجازی سایت بازی سنتر اونجا از همه بهتر و مطمئن تر هستند..نقل قول:
دوستان اگه بخوام از طریق اینترنت بازی بخرم شما کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
هم ارزون باشه هم dvd هاش کیفیت داشته باشه !
نه.!! اگر دستگاهت مدل فالکون یا جاسپر هست به هیچ وجه نه ولی اگر دستگاه از مدلهای قدیمی هست این کار ریسک خوب به حسساب میاد..نقل قول:
من یه خمیر سیلیکنون آمریکایی دارم که خیلی مهشره !!!
قبلا شنیده بودم که خمیر سیلیکون بکار رفته تو x360 جنس خوبی نداره !!!
به نظرتون کار درستیه بازش کنم و از این خمیر به جای خمیر خودش استفاده کنم ؟؟؟؟
دوستان سلام خسته نباشین دو تا سوال داشتم اول اینکه این برد جاسپر از کی تولید شده از چه تاریخی و دیگه اینکه آیا آماری وجود داره که معلوم بشه چند درصد مشکل سه چراغ داشته این برد جاسپر ممنون بابت جواب دوستان
سلام .
من الان یه ساله که یه الیت خریدم ... می خواستم ببرسم راهی برای انتقال سیو از بی سی یه کنسول وجود داره یا نه ؟
چون یکی از فامیلامون ps3 داره و می تونه سیو ها رو به کنسولش بده منم گفتم شاید xbox هم همین طوره ؟ !@:ِ؟
آره دستگام فالکون مدل elite هست .
این فنی که پشت دستگاه وصل میشه چنده ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Terova
داداش ممنون از توضیحاتت
ولی یک چیزی رو خداییش بهت بگم
من همه ی بازی های این اویل رو توی کنسول های دیگه بازی کردم و از همه بیشتر با اویل 3 که رمز و راز فراوانی داشت و سخت بود حال کردم و حدودا" 15 مرتبه تا آخرش رفتم!
اویل 4 هم که واسه pc اومد هم سخت بود ولی رمز و راز نداشت و باید نک دماغت رو میگرفتی میرفتی ، که البته باهاش حال کردم و 3-4 مرتبه تا آخرش رفتم (چون کلا اویل رو که تا آخر میری یک چیزی بهت میده که دوست داری از اول بری یا اینکه آدم دوست داره رکورد بشکنه!)
در کل یعنی انقدر تغییر کرده که شما میگی کسایی که نسخه قبلی رو بازی کردند زیاد خوششون نمیاد؟
ممنون از شما
اویل 3 یه معرکه تو ps1 بود و هنوزم دوست دارم بازیش کنم .فکر کنم اگه یه بار دیگه با گرافیک بالا ساخته بشه فروش زیادی میکنه.
اویل 5 اصلا استرس نداره و عین یه بازیه اکشن شده ولی خب یه گرافیک داره در حد God !!!!
شما با چه تلویزیونی میخوای بازی کنی ؟؟!!
من رزیدنت اویل 5 رو تو مانیتور کامپیوترم تموم کردم .ولی وقتی بردمش به 46 اینچ وصلش کردم گورخیده بودم .
خریدن اون فن ها دقیقا مشابه ریختن پول تو جوب اب هستنقل قول:
هیچ تاثیری نداره
شما اگه بالای 8 یا 9 ساعت اونم یک ضرب بازی میکنی
ببر بده فن های داخلی خود کنسول رو 12 ولت کنن
اگر هم نه که با خیال راحت بازی کن
دوستان سلام خسته نباشین دو تا سوال داشتم اول اینکه این برد جاسپر از کی تولید شده از چه تاریخی و دیگه اینکه آیا آماری وجود داره که معلوم بشه چند درصد مشکل سه چراغ داشته این برد جاسپر ممنون بابت جواب دوستان
نقل قول:
از برج 10 سال 2008 (یعنی تقریبا 8 ماه)
تا حالا که تو فرومای خارجی گزارش نشده که این برد 3 چراغه شده
نقل قول:
درسته اینجا نباید می گفتم ولی خب اشتباه شد
کلا evil5 اصلا هیجان نداره و کاملا تکرار شماره 4 فقط با گرافیک بهتره و ارزش تکرار دوباره نداره
آقا من خیلی اطلاعی ندارم
می خواستم ببینم ریجن elite هم باید Pal باشه؟