باید برید دبیرستانی که درس خوندیدنقل قول:
با مدراک شناسایی
باید برید دبیرستانی که درس خوندیدنقل قول:
با مدراک شناسایی
می تونه کسی دیگه ای بره به جای من بگیره با مدارک شناسایی من؟نقل قول:
مثلا برادر یا پدر
بله میتونن برننقل قول:
به غیر از اصل دیپلم، کارنامه دوران دبیرستان و مدارک دیگه مثل سیکل هم تو همون دبیرستانه؟نقل قول:
برای گرفتن دیپلم فقط کارت شناسایی کافیه؟ چون شنیدم بدون کارت پایان خدمت یا معافی یا کارت دانشجویی دیپلم رو نمیدن درسته؟ اخه من هیچ کدوم رو ندارم الان
سلام
من تک پسرم و در مقطع پیش دانشگاهی هستم٬ چند روز پیش نامه بردم پلیس بعلاوه ده و حدود ۶ سال معافیت تحصیلی گرفتم. من حساب کردم ۶ سال دیگه پدرم ۶۵ سال رو رد میکنه٬ یعنی اون موقع من معاف میشم؟
بله در همون دبیرستانهنقل قول:
من خودم اون موقع فقط با کارت شناسایی گرفتم
سلامنقل قول:
اگه تا اون موقع قوانین عوض نشه بله معاف میشید
ترفندی هست که بعد انصراف از دانشگاه دو سال بشه کنکور داد؟
اخه الان بعد انصراف یک سال بیشتر فرجه نیست
میشه امریه گرفت و همزمان در پیام نور هم تحصیل کرد؟
خیر نمیشهنقل قول:
بله میتونید این کار رو انجام بدیدنقل قول:
شرایط معافیت تحصیلی مشمولان نظام وظیفه عمومی اعلام شد (1392/09/10)
جزییات و شرایط در انتهای پست اول همین تاپیک درج شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بند 37- واريكوسل:
الف) درجه 1 و 2 خدمات غيررزمي.
ب) درجه 3 معاف دائم.
سلام برای این واسه دیدن پزشک کدوم تخصص باید رفت
سلامنقل قول:
متخصص اورولوژی
ببخشید من امسال میخوام ارشد بدم ولی تا برج 5 سال دیگه حتما باید برم سربازی احیانا اگر قبول نشدم و خواستم سال دیگه رو هم بخونم میتونم برج 5 سال دیگه برم فراگیر پیام نور کارشناسی ثبت نام کنم که غیر حضوری هست و معافیت تحصیلی بگیرم وقتی نتیجه ارشد بار دومم اومد اگر قبول شده بودم برم ارشد با تشکر
یعنی کلا آیا با داشتن مدرک کارشناسی میتونم باز پیام نور فراگیر کارشناسی برم و از سهمیه معافیت تحصیلیش برخوردار بشم و همزمان کنکور ارشد هم بدم با تشکر
آقا من با کارشناسی با مجموع 8- نزدیک بین و آستیگمات منفی 3.5- معاف دائم می شم؟
مجموع میشه 11.5 با قطره 11.25 آیا آستیگمات هم علامت جمع میشه؛ من معاف از رزم میشم یا معاف دائم؟ :n30:
ممنون!!
در صفحه اول همین تاپیک گفته شدهنقل قول:
سلام.
کسی که ترم 11 کارشناسی آزاد هست تا تیر ماه معافیت تحصیلی داره یا تا اخر شهریور؟ میتونه ترم تابستانه هم انتخاب واحد کنه؟
سلامنقل قول:
فرشید خان باتوجه به شرایطم که در بالا نوشتم
و باتوجه به این مورد که در قانون جدید ذکر شده:
"همچنین معافیت تحصیلی برای مشمولان در مقطع تحصیلی متوسطه، هر یک از مقاطع دانشگاهی و حوزه های علمیه داخل یا خارج کشور، فقط یک بار صادر می شود."
خب من زمانی که پیش دانشگاهیمو تموم کردم یه بار از معافیت تحصیلیم استفاده کردم(همون موقع که واسه کارشناسی پشت کنکور بودم) و الان واسه ارشد دیگه بهم تا خرداد 94 وقت نمیدن که!
هان؟یا من اشتباه برداشت کردم؟:n13:
سلام دوستان من یه سوالی دارم خیلی گیج شدم کسی میتونه راهنماییم کنه؟
من متولد 10 آذر 69 هستم.
دانشجوی کارشناسی پیوسته ورودی سال 88 که یک ترم (ترم 9 )مرخصی گرفتم و ترم بعد که میشه بهمن 92 ترم آخرم میشه یعنی 10ترمه تمام میکنم...
قصد دارم در کنکور ارشد سال بعد شرکت کنم... میخوام بدونم من که ترم بعد فارغ التحصیل میشم فکر میکنم 31/6/93 فارغ التحصیل بشم.
میخوام بدونم میتونم از فرصت یکساله مربوط به فارغ التحصیلها که نظام وظیفه اعلام کرده استفاده کنم؟ اگه میتونم دقیقا تا کی فرصت خواهم داشت؟
یه سوال دیگه هم دارم ،،، اینکه من متولد نیمه دوم سال یعنی آذرماه هستم تاثیری تو فرصت یکساله داره؟
ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه...
سلامنقل قول:
تا 31 شهریور 94 مهلت دارید
خیلی ممنون بابت کمکتون...
یه سوال دیگه هم داشتم:
اگر از این یکسال فرصت استفاده کنم و ارشد سراسری روزانه قبول بشم و 3سال طول بکشه تا ارشدو به اتمام برسونم بازهم میتونم از فرصت یکساله استفاده کنم؟یافقط همین یکبار میشه استفاده کرد؟
باتشکر...
نقل قول:خیلی ممنون بابت کمکتون...
یه سوال دیگه هم داشتم:
اگر از این یکسال فرصت استفاده کنم و ارشد سراسری روزانه قبول بشم و 3سال طول بکشه تا ارشدو به اتمام برسونم بازهم میتونم از فرصت یکساله استفاده کنم؟یافقط همین یکبار میشه استفاده کرد؟
باتشکر...
سلامنقل قول:
چون از معافیت تحصیلی استفاده کردین دیگه بهتون معافیت تحصیلی نمیدن
فقط یک بار میشهنقل قول:
ممنون... .
حالا یه سوال دیگه واسم پیش اومد...
من دانشگاه کارشناسیم غیر انتفاعی هست احتمالا اگه بخوام واسه سال بعد تو کنکور ارشد شرکت کنم اگه دانشگاه خوبی مثل دانشگاههای تهران قبول بشم به احتمال خیلی زیاد چندتا درس رو باید جبرانی بگذرونم. که این خودش باعث اضافه شدن ترم تحصیلی میشه...
حالا سوال من اینه که اگه از این فرصت یکساله استفاده کنم و کنکور سال بعد یه همچین دانشگاهی قبول بشم که مثلا 5 ترمه یا 6ترمه ارشدو تموم کنم بعد واسه دکتری فرصتی میمونه که بخوام تو کنکورش شرکت کنم یا باید بلافاصله برم سربازی؟
سلام . توی سایت نظام وظیفه نوشته دانشجو ها با دادن 15 میلیون تومن به عنوان ضمانت میتونند اجازه خروج 30 روزه دریافت کنند . میخواستم ببینم همچین چیزی درسته ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
اگه از این یک سال الان استفاده کنید بعدا فرصتی نخواهی داشتنقل قول:
سلامنقل قول:
بله درسته
سلام
برای بیماریهای بيماريهاي استخوان ( اسكلت) به کدوم پزشک باید رفت ؟
سوال دوم
فرض میگیریم دوره کارشناسی رو تموم کردیم ، بعدش 2باره میشه کنکور داد و مثلا رشته کاردانی خوند ؟
نقل قول:
باید دعوت نامه داشته باشیم ؟
اونو نمیدونمنقل قول:
نظام وظیفه کاری به دعوت نامه و اینا نداره
دوستان واسه معافیت پزشکی مستقیما باید بریم نظام وظیفه یا نامه متخصص و شرح بیماری چیزی میخواد ؟
البته فرشیدخان خودم نرفتم بگم معافیت تحصیلی میخوام-فقط بعد که پیش دانشگاهیم تموم شد و سال اول قبول نشدم نشستم یکسال دیگه خوندم وهیچ کار خاصی دررابطه بانظام وظیفه ام انجام ندادم.نقل قول:
فرشید خان برای اینکه الان بخوام بفهمم که بهم معافیت تحصیلی یکسال بعد از فارغ التحصیلی رو بهم میدن یا نه باید برم کجا بپرسم که حرفشون دقیق دقیق باشه؟وآیا الان که برم حواب میدن یا میگن وقتی فارغ التحصیل شدی بیا!؟؟
ای کاش یکی منو از این سردرگمی درمیاورد:( آخه یکی میگه بازم یکسال وقت میدن بهت یکی میگه دیگه وقت نمیدن...
برین پلیس+10 بهتون میگننقل قول:
یا نظام وظیفه شهرتون
سلام
معذرت من یه خورده گیج شدم
من متولد 4 / 70 هستم.
من دی ماه 87 (17 سالگی) دیپلم گرفتم و مهر 88 دانشگاه رفتم مقطع کاردانی و در بهمن 90 فارغ شدم.
بلافاصله در بهمن 90 مقطع کاردانی به کارشناسی رفتم.
در صورتی که بهمن امسال که 92 هستش من فارغ بشم از لیسانس، چند وقت برای ارسال دفترچه نظام وظیفه مهلت دارم ؟
ممنون
نقل قول:
شما یک سال بعد از فارغ التحصیلی مهلت دارید
ببخشید حدودا از زمانی که برای معافیت چشم پزشکی برم تا زمانی که معافیت صادر بشه چقدر زمان میبره؟
سلام
یه سوال من متولد خرداد 74 هستم.سال 92 کنکور دادم ولی انتخاب رشته نکردم و الان دارم برای 93 میخونم.
نیازی به گرفتن درفترچه تا بعد کنکور ندارم یا تو خرداد باید بگیرم؟
مرسی
Sent from my LT26ii using Tapatalk
من تک نوه ی پسری هستم خواستم کفالت مادربزرگم را بگیرم اما گفتن نمی شه ( چون دختر داره ) اما مگه قانونش این نیست که نباید فرزند پسر داشته باشه ؟ یکم توضیح می دن دوستان در این مورد ؟
مشخص نیستنقل قول:
بستگی به کار پزشکا داره
سلامنقل قول:
دیپلمتون چه تاریخی هست؟
بعد از اون تاریخ یکسال مهلت هست
قوانین در پست اول هست...نقل قول:
باید تک نوه باشید
سلام دوستان
من دانشجوی ترم چهارم کارشناسی پیوسته (پیام نور) هستم. الآن کاردانی علمی کاربردی قبول شدم، حالا میخوام انصراف بدم. چند تا سوال در این رابطه داشتم:
1. من ترم چهارم هستم، یعنی حدود 2 سال از سنوات استفاده کردم. با این حال میتونم انصراف بدم و برای کاردانی ثبت نام کنم؟
2. برای انصراف و ثبت نام مجدد در دانشگاه جدید سن هم ملاک ـه؟
3. من از پلیس +10 پرسیدم، گفتن اول باید انصراف بدی بعد بیای ببینیم چقدر از سنوات استفاده کردی تا بعد برات معافیت جدید صادر کنیم. حالا اینو راست گفته یا میخواسته از دَستم خلاص شه؟
4. بعد اینکه برای ثبت نام در دانشگاه جدید (کاردانی علمی کاربردی) معافیت از ابتدا حساب میشه؟ یعنی اون دو سالی که برای کارشناسی استفاده کردم نادیده گرفته میشه؟
ممنون میشم زودتر کمکم کنید. شنبه باید اقدام کنم...
سلامنقل قول:
پیش از هر چیز از قطعیت صدور معافیت تحصیلی در صورت انصراف مطمئن شوید میتونید از خود نظام وظیفه برای اطمینان سوال کنید .
برای رشته جدید هم سن مطرح نیست .