هنوز کسی پیدا نشده که توانایی پاسخ به این سوال رو داشته باشه !نقل قول:
کدوم آلبوم !؟ هنوز که خبری نیست !نقل قول:
Printable View
هنوز کسی پیدا نشده که توانایی پاسخ به این سوال رو داشته باشه !نقل قول:
کدوم آلبوم !؟ هنوز که خبری نیست !نقل قول:
میتونه ندیده شدن تو اجتماعات!نقل قول:
یا دوری از ریا!
یا این که میخواد از حرف و حدیثا دور باشه!
ان شالله بعد از صفر،و با خرید اون هنرمندا رو حمایت کنیمنقل قول:
دوستان من نظر شما رو میخواستم بپرسم :
این که بعد از محرم و صفر میاد بیشتر به دلیل آماده نشدن کارهای نهایی آلبوم مثل طرح روی جلد هست یا اینکه واقعا به خاطر ماه محرم و صفر هست ؟
( با توجه به نظر شخصی خودم اگه مورد دوم صحیح باشه با افکار و روحیه من اصلا سازگار نیست !! هر چند باید فرهنگ کلی کشور رو در نظر گرفت )
بیشتر به خاطر محرمو صفره!نقل قول:
چون طرح رو جلدو دادن بیرون!
و....
خود چاووشی چی می گه که چرا نمیاد ؟ Tv
هم نیومده نه ؟ یادمه چند سال پیش پیشنهاد رو رد کرده بود !
در قالب تیتراژ برنامه جدید «احسان علیخانی» برای قهرمانان ملی
قطعه دو صدایی «محسن چاوشی» و «فرزاد فرزین» منتشر میشود
قطعه دو صدایی «محسن چاوشی» و «فرزاد فرزین» که برای برنامه جدید «احسان علیخانی» تولید و ضبط شده، سه شنبه شب گذشته توسط این دو خواننده در استودیویی در غرب تهران ضبط شد و از اواخر همین ماه در تیتراژ برنامه جدید احسان علیخانی پخش خواهد شد.
این دو خواننده که پیش از این نیز با قطعه «بگو گفتم یا نگفتم» تجربهای موفق و پرطرفدار داشتند، این بار نیز در تجربهای متفاوت و جدید، قطعهای دو صدائه را آماده و تولید کردهاند که در فضایی مثبت و ملی تولید شده که در پس زمینه آن فضایی ملی – میهنی را شاهد هستیم که این دو خواننده توانستهاند به خوبی از پس آن بر بیایند و این اثر را تهیه و تولید نمایند.
احسان علیخانی، مجری خوش نام رسانه ملی در برنامه جدیدش سراغ پشت پرده زندگی قهرمانان ملی و پاراالمپیک رفته تا از این طریق بتواند یک بار دیگر تجربههای موفق گذشتهاش را این بار در قالبی جدید ارائه نماید.
علیخانی ضمن تائید خبر قطعه دو صدائه چاوشی و فرزین برای برنامهاش، پخش این قطعه را منوط به اخذ مجوز نهایی از صدا و سیما دانست ولی با توجه به فضای حمایتی و ملی – میهنی کار، به نظر میرسد این قطعه قطعا در این برنامه گنجانده خواهد شد.
«موسیقی ما» در تلاش است که به محض قطعیت این اثر و آماده شدن نسخه نهایی، همزمان با پخش آن از تلویزیون، آنرا از طریق این رسانه منتشر نماید.
منبع : اختصاصی سایت موسیقی ما
این همکاری نباید خیلی جالب باشه!:n27:
سایتش چه اسلیمی ایرانی و قشنگه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ ترانه از روزبه بمانی و ملودی هم از محسن چاوشی .نقل قول:
محرم و صفر هم تموم شد . آلبوم نیومد ؟ :n02:
پست دوست عزیز Altairezio رو که تشکر زدم به خاطر اینه که من زیاد از آهنگ های دوصدایی چاوشی خوشم نمیاد
نظر من اینه که چاوشی توی قطعاتی که با یک یا چند خواننده دیگه خونده کار چاوشی بهتر از سایر خوننده ها بوده و بهتره که کلا قطعاتش رو تک صدایی بخونه . نظر شما چیه ؟
نقل قول:
آره دقیقا" اینه!
ولی نفرینش با محسن یگانه عالی بود!
ولی برعکس ماهی سیاه کوچولو رو رسما" ........... کرده بود!
بعضی وقتا خوبه و بعضی وقتا بد!
ولی صدایه فرزاد فرزین کجا و محسن کجا!:n04:
فک نکنم خیلی جالب بشه!:n03:
به نظر من هر از گاهی 2 صدایی خوندن خوبه و باعث تنوع میشه
الآن چاوشی چند ساله که با کسی 2 صدایی نخونده(البته به جز تک و توک آهنگایی که یکی زیر صدای محسن آواز میخونده)
کار قبلی این 2 نفر هم که "نفس بریده" بود تو زمان خودش ترکونده بود
ایشالا که آهنگ خوبی بشه
این احسان علیخانی بیخیال چاوشی نمیشه. هر برنامه ای میسازه میخواد محسن تیتراژش رو بخونه:n02:
:n08:نقل قول:
این دیگه آخرش بود!
آره البته اینم بگم که نفس بریده هم خوب بود!
دوستان اینا واسه ایرانسل !
واسه همراه اول هم شما برسونین بهمون!
ممنون
محتوای مخفی: کدها
تاریخ مشخصی برای ریلیز آلبوم نیست؟
فعلا" که خبری نیست!:n05:نقل قول:
آلبوم جدید در چه سبکیه؟
مشخص شده بیشتر نزدیک به کدوم البوم شه؟
سبك آلبوم يكچيزي تو مايه هاي آهنگ غريب مادر(كه براي امام حسين خونده) توي آلبوم نفرين هست.با تنظيم جديدتر :n03:
نقل قول:منظورتون از آلبوم جدید کدومه؟نقل قول:
سبك آلبوم يكچيزي تو مايه هاي آهنگ غريب مادر(كه براي امام حسين خونده) توي آلبوم نفرين هست.با تنظيم جديدتر :n03:
اگه منظورتون "من خود آن سیزدهم" هست که سبکش پاپ-سنتیه. یه چیز تو مایه های آهنگ "توبه نامه"
اگه منظورتون آلبوم بعدی هست که با همکاریه بهروز صفاریان هست، اطلاعات خاصی ازش بیرون نیومده
کسی آهنگ هفت سین رو نشنیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال این البومه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من آهنگی به این نام برای محسن سراغ نیستمنقل قول:
به آهنگ داره به نام لباس نو (یا سال نو یعنی تو) که توش هفت سین به کار برده
از آهنگ های آلبوم جدید فعلا چیزی نیومده
--------------------------------------
فعلا فقط میشه عکس گذاشت از آلبوم!
نت های من خود آن سیزدهم
اگه خط خود محسن باشه که خیلی بد خطه!:n02:
از اون نت ها هم میشه فهمید که خیلی ملایم خواهد بود!:n02:
من که دلم خیلی برای صداش تنگ شده
کی میاد بابا
برتری محسن چاوشی در نظر سنجی برنامه 7 ترانه شبکه نمایش
اول ابی دوم داریوش سوم محسن و دیگر هیچ!:44:
هنوز البوم جدید نیومده ؟ اگه هست لینک .
کی میاد؟
قضیه این تو صحفه قبل چیه
یعنی چاوشی با یگانه یه اهنگ خونده به نام نفرین ؟ میشه لینکشو بدیدنقل قول:
ولی نفرینش با محسن یگانه عالی بود!
جمعه روز بدی بود. بوی عیدی بوی توپ با تو معنی می گرفت. ای کاش حضورت صدایت را دلچسب تر می کرد اما نبودنت باعث نمی شود که هرگز از کوچه-پس کوچه های ذهنمان دور شوی. فرهاد! هنوز هم جمعه روز بدی است. دلگیر همانند نبودنت. سالروز بودنت را احساس می کنم حتی اگر جمعه باشد.
در زادروز فرهاد مهراد محسن چاوشی از خاطراتش قلم زد. نوشته محسن چاوشی در مجله چلچراغ در مورد فرهاد مهراد
صدایت می ماند و می ماند و می ماند تا همه حضورت را تجربه کنند و به راستی این تنها صداست که می ماند. فرهاد این روزهای مردم ما چه بی صدا می گذرد و همه فکر یک سقفند. آن روزهایتان را که ورق می زنم افسوس می خورم ای کاش ما هم صدایمان به گوش مردم می رسید. روزگارمان بد نیست. خدا را شکر. گله ای نیست اما دوست داشتم تجربه کنم بزرگی و فریاد زدن هایت راکه چه عاشقانه عشق را روایت می کردی.
هنوز هم کاغذهایمان رنگی است. هنوز هم سقف هایمان بی روزن است. هنوز هم فرهاد، فرهاد است. و هنوز هم فریاد فرهاد ماندنی است.
محسن چاوشی
مجله 40چراغ
واسه آبروی مردمت بجنگ
قطعه زیبا و شنیدنی " واسه آبروی مردمت بجنگ " با صدای محسن چاوشی و فرزاد فرزین یکشنبه شب مورخ 91/11/1 منتشر خواهد شد .این اثر ابتدا از برنامه پشت صحنه با اجرای احسان علیخانی در ساعت 19:45 از شبکه 3 پخش گردیده سپس از طریق سایت های رسمی قابل دریافت است .آهنگسازی و تنظیم : محسن چاوشیترانه سرا : روزبه بمانیمیکس و مسترینگ : آرش پاکزادضبط در استدویو 103
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا" که خبری نیست!
آهنگ عالی بود!
من که حال کردم!
عالــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی:n12:
فقط مجبورم اون قسمتا رو که فرزاد فرزین خونده رو پاک کنم ازش!:n02:
بسی حال نمودیم :n02:
عاشق تنظیمای خود محسنم :n12:
عالی بود ... :n12:
حاضرم به خاطر غرور تو
به نبرد همه دنیا برم
من زمین خوردم تمام عمرم و
تا همین یه پله رو بالا برم ...
من زمین خوردم تو بالاتر بری
تا همه دنیا تورو صدا کنن
اگه بالا رفتم از این پله ها
واسه این بوده تورو نگاه کنن
از یه سینه ستبر خالی و
زور بازو پهلون نمیشه ساخت
از خودت کم کن ، به عشق مردمت
رو ترازو پهلوون نمیشه ساخت
میون ِ این پهلوونـا هیچ کسی
با یه برد احساس خوشبختی نکرد
واسه آبروی مردمت بجنگ
این مدالا تختی رو تختی نکرد
گاهی اون کسی زمینت میزنه
که خودت حس میکنی تو مشتته
وقتی اون گنده ترا رو میبری
شک نکن که قلب مردم پشتته
از یه سینه ستبر خالی و
زور بازو پهلوون نمیشه ساخت
از خودت کم کن ، به عشق مردمت
رو ترازو پهلوون نمیشه ساخت ...
به نظرم چاوشی اگر از اون بغض کردناش و هق هق کردنش کم کنه و روی خوندنش تمرکز کنه بهتر باشه!هر چیزی یه حدی و یه جایی داره
دقیقاً ...نقل قول:
با احترام به تمام طرفداران محسن عزیز، صدای محسن تو گامهای پایین مشکل داره و متأسفانه تلاشی هم برای رفعش انجام نمیده
شروع محسن تو این آهنگ به شخصه واسه من خیلی بد و غیر قابل تحمل بود ...
ولی در ادامه بهتر شد و در کل آهنگ قشنگی بود.
اگه آهنگسازی و تنظیم رو بذاریم کنار..
باید بگم افتضاح بود...
چاوشی چرا اینجوری میخونه...؟ افراط در بغض و هق هق و نق نق و ناله به کنار....جدیدا لهجه هم گرفته...:n15:
بعضی وقت ها یه جوری میخونه انگار نفسش در نمیاد ..داره جون میده..
به نظرم صدای این دو نفر کنار همدیگه فاجعه میشه..:n27:بدترین فیت سال 91
این کجا و ماهی سیاه کوچولو که چهار نفری میخونن کجا..(بهترین فیت سال 91)
دانلود کلیپ تصویری پخش شده از تلویزیون بدون تگ:
منبع:
chavoshinews.ir
کلا یه چیزی شنیدی و صد بار هم تکرار میکنی :نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
کلا تو یه ماه جمعا 4 پست دادی 3 تاش راجع به چاوشی اون هم در یک موضوع ناله هق هق بغض
تو اهنگای چاوشی فقط همینا رو میبینی چیز دیگه ای نمبینی مشخصه پست ها و انتقاداتت اصلا از رو حسادت و ... نیست :n08: