سلام دوستان من پچ ریبون ورژن6 رو دانلود کردم اما ارور میده کدومش رو باید دانلود میکردم ورژن 5 و 4 هم داشت
Printable View
سلام دوستان من پچ ریبون ورژن6 رو دانلود کردم اما ارور میده کدومش رو باید دانلود میکردم ورژن 5 و 4 هم داشت
فر ق ند اره هر کدام رو دانلو د کر دی بر و اونجا که بازی رو نصب کردی نصبش کن قبلش پک 1.4 رو نصب کن 18 مگا بایته 0پک استا ندارد EA GAME ) ...نقل قول:
اگه ارو ر می ده باید تو جه داشته باشی که مد قبلی رو کا مل پا ک کرده باشی حتی اگه یک فایل با قی بمو نه ارو ر می ده ......
اگه اررورنقل قول:
0xc000135
باشه
بايد Net.FrameWork 2 به بالا نصب كنيد
دیگه داره پک بازی کا مل میشه به زو دی آپلو دش می کنم :46:
د وستان به نظر شما بهتر ین سایت اپلو د رایگان کد و مه؟
1- مد ت سر ویس دهی و نگهداریش بالا باشه
2-سر عت دا نلو د بالاباشه
3- در صو رت قطعی ار تبا ط(بر ای دیالاپی ها) مشکلی پیش نیاد و از دو باره شر و ع نشه
با سلام
من به تازگي دستگاهم رو آپديت كردم با اين مشخصات
cpu :2200 intel (dual core
ram : 3 gig
vga : 9500 gt giga
mb: p5 kpl-se
H.D.D : 500 GIG MAXTOR
در بازي ژنرال 2 ( zero hour ) بدون پچ بعد از گذشت 2 يا 3 دقيقه سيستم كاملا هنگ ميكنه موس و كي بورد و فقط بايد رست كرد بعضي وقتها هم فقط موس و كيبورد كار ميكنه و هيچ چيز كار نميكنه
من درايورها رو آپديت كردم و حتي بازي رو ست كردم كه از 1 cpu استفاده كنه ام درست نشد كه نشد directx را هم آپديت كردم باز نشد تنظيمات ژنرال تو my documento عوض كردم بازم نشد
با هيچ بازي مشكل ندارم جز اين 1 مورد
در ضمن امكان تغيير ويندوز هم اصلا وجود نداره
من پچ رو هم آپديت كرد اما باز نشد كه نشد
تنظيمات رو كاملا كم كردم و با انواع resoulation هم تست كردم اما نشد
و تنها يك كرك تو اينترنت بود مثل هموني كه تو سي دي بود اين بازي قبلا رو دستگاهها با همين كرك به راحتي جواب ميداد
بازي رو چند بار مجدد نصب كردم اما نشد
خواهشا كمك كنيد
نقل قول:
پچ 1.04 رو بریز درست میشه!!!
نقل قول:
از اینجا دان کن
دانلود Patch 1.04:
[URL="http://www.mofunzone.com/game_patch_downloads/command_and_conquer_generals_zero_hour_1_04.shtml# "]http://www.mofunzone.com/game_patch_...ur_1_04.shtml#[/URL
یا از این سایت
کد:www.gamespot.com
من ویندوز 7 نصب کردم
راستی ورژن 6 من نسخه بتا هستش
اقا یه جا خوندم ایران و روسیه هم اضاف میشه اگه ممکنه راهنمایی کنید
آيا اين پچ نياز به پچهاي ديگه هم داره يا نه اگر داره كدوم پچها من وقتي نصب ميكنم ئهلث not find old file .... بعدش من از پچ 1.0.1رو دارم اما همشون همينو ميگهنقل قول:
ممنون
نه فقط Generals ZH نصب کنی دیگه پچی لازم نیست بعدش راحت نصب میشه!نقل قول:
فک کنم انقدر مود نصب کردیو پاک کردی که این مشکلو داری!
پچ رو نصب كردم اما باز همون جوري شد اما دير تر بعضي وقتها صدا درسته موس و كي بورد هم درسته اما تصوير قفله حتي alt+tab هم نميشه زد فقط رستنقل قول: