سلام دوستان. کامپیوتر ram گوشیم رو نمی شناسه ؟ باید چکار کنم؟نقل قول:
Printable View
سلام دوستان. کامپیوتر ram گوشیم رو نمی شناسه ؟ باید چکار کنم؟نقل قول:
من همه این کارهارا کردم/ متاسفانه درست شد! حالا چکار کنم؟
سلام دوستان عذر مي خوام چند روز پيش از طريق بلوتوث چنتا اهنگ از يكي از دوستان گرفتم از اون موقع به بعد وقتي ميرم تو بخشTracks بعد از چند ثانيه خود به خود از اون بخش خارج ميشه لطفا منو راهنمايي كنين چون ديگه نميتونم ابا گوشيم اهنگ پخش كنم(متشكرم)
دوستان چرا رم من 340مگ خالیه اما هر جا میخوام روش چیزی ذخیره کنم مثلا بلوتوث ها یا صدایی ضبط کنم نمیشه میگه پره
ممنون دوست عزیز ...نقل قول:
سلام عزیزان
برای تایپ 4 حرف پگچژ چندین راه داری.
1- استفاده از برنامه FarsiSMS که دوستمون گفت.
2- با یک گوشی که این حروف را داشته باشه این 4 حرف را اس ام اس کن به گوشیت بعد همون اس ام اس را فوروارد کن و به وسیله دکمه مداد روی گوشیت اون 4 حرف را کپی کن بعد هر جا که خواستی به وسیله همون دکمه Past کن و بقیشو پاک کن.
برنامه FarsiSMS را برات آپلود کردم اینم لینکش. فقط یادتون باشه اگر می خواید واقعاً کار کنه باید هر دوتا برنامه یعنی FarsiSMS-NIA.sis و FarsiDIC-NIA.sis را تو گوشیت نصب کنی وگر نه وقتی اجرا کنیش یا هنگ می کنه یا اجرا نمیشه.
شایان ذکر است که این برنامه ها بر روی گوشیهای 7610 و N70 و N70ME کار می کنه حتی گوشیهایی که زبان عربی را ندارند و فقط زبان انگلیسی دارند هم می تونن با این برنامه ها اس ام اس فارسی بدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :)
رم داخلی موبایلت هم خالی داره ...؟نقل قول:
دوستان چرا رم من 340مگ خالیه اما هر جا میخوام روش چیزی ذخیره کنم مثلا بلوتوث ها یا صدایی ضبط کنم نمیشه میگه پره
چون بلوتوث و ضبط صدا فایل ها رو اونجا ذخیره میکنن ...
...موفق باشید:10:...
ممنون از اون دوستی که اون برنامه رو لینک گذاشته خیلی خوب بود وهمچنین ممنون از متین جان درسته خوده فون مموری پر پر بود!
راستی یه چیز عجیب قبلا وقتی ریسیت کلی با *7370#* یا *7780#* میکردم کل فون مموری و تمام sms &contactsوبرنامه های جاوا و ...پاک میشد اما الان اصلا اینطور نشد
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم
1-راستش می خوام n70 بخرم به نظر شما اینکه میگن یه کم کنده خیلی مشخصه؟
یعنی جوری هست که برای هر عکسی که میخوای باز کنی opening بزنه
2-ساخت آلمان و فنلاند چقدر فرق داره؟ کدومش بهتره؟
3-سرعتش به پای 6300 یا 5700 میرسه؟
توی این رنج قیمت ( 250 هزار تومن) چه گوشی دیگه ای از نوکیا پیشنهاد می کنید؟
ممنون
سلام دوستان
من به رم گوشيم پسورد دادم .... الان كه از جاش درآوردم و دوباره گذاشتم جاش پسورد رو ميخواد كه من فراموش كردم ..
چي كار كنم .. بد جوري موندم .. ؟ تو رو خدا زود كمك كنيد .. آخه اطلاعات رم رو لازم دارم ....
منتظرم
:41:
می تونی با نرم افزار password luck پسورد رو برداری البته لینک ندارمنقل قول:
من هم شنیدم ولی استفاده نکردم
مرسي دوست عزيز Geforce_8800_GTX
هر چيزي رو كه به ذهنم رسيد امتحان كردم تا پسورد رو پيدا كردم ...
يك دنيا ممنون