ریدمان رو به حد اعلی رسوندن
هر 5 دقیقه قطع میشه
Printable View
ریدمان رو به حد اعلی رسوندن
هر 5 دقیقه قطع میشه
ورژن مودم شما چنده فکر کنم از این ورژن جدید باشه 1044نقل قول:
خودم هم چنین مشکلی داشتم تماس گرفتم مانیتور کردن دیدن
کیفیت آنتن دهی خوبه
ولی قطعی داشتم یک بار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله برای من هم به تازگی شده 1044 و هر موقع دوست داشته باشه قطع و وصل میکنه. البته سر ظهر این اتفاق بیشتر میافته و در باقی اوقات شاید 1 یا دوبار قطع بشهنقل قول:
چرا این اینقدر قطعی داره؟!:n38::n38::n38:نقل قول:
خداییش نمیدونم برای بازی واقعاً خوبه یا یک ریسک احمقانه هست دیشب درخواست دادم گفتم شنبه هفته دیگر برای تحویل سرویس میام خدا کنه یه بهونه بتونم گیر بیارم بپیچونمش!:n37:
- - - Updated - - -
خداییش نمیدونم برای بازی واقعاً خوبه یا یک ریسک احمقانه هست دیشب درخواست دادم گفتن شنبه هفته دیگر برای تحویل سرویس میان خدا کنه یه بهونه بتونم گیر بیارم بپیچونمش!:n37:
- - - Updated - - -
خداییش نمیدونم برای بازی واقعاً خوبه یا یک ریسک احمقانه هست دیشب درخواست دادم گفتن شنبه هفته دیگر برای تحویل سرویس میان خدا کنه یه بهونه بتونم گیر بیارم بپیچونمش!:n37:
- - - Updated - - -
مشکل حل شد
سلام من شیراز بلوار رحمت هستم کسی میتونه به من بگه کدوم شرکت پینگ بهتر و ثابت تری داره برای بازی انلاین منظورم td lte ایرانسل یا مبین نت هست و اگه توصیه ای دارین لطفا راهنماییم کنین و nat type ایرانسل روی ps4 چنده ؟
سلام من شیراز بلوار رحمت هستم کسی میتونه به من بگه کدوم شرکت پینگ بهتر و ثابت تری داره برای بازی انلاین منظورم td lte ایرانسل یا مبین نت هست و اگه توصیه ای دارین لطفا راهنماییم کنینممنون
این بستهی 100 گیگ 1000 شبانه مطمئن باشید برداشته میشه ولی الان که دارم نگاه میکنم بقیه بستههاش مالی نیستش
بستهی 1 ماهه 15 گیگ 40 تومن (+شبانه 1000گیگ)
اصلاً نمیصرفه! با مالیان میشه 45 تومن و میشه گیگی 3 تومن!
البته دیگه مطمئن نیستیم ، بلکه حتم داریم چون تو پنل که میریم جلوی این سرویس نوشته فقط تا آخر تابستون ...نقل قول:
اون بسته که فرمودین خوب نیست ولی خب سرویس یکماه 40 گیگ 65 تومن بدک نیست .