دوستان سلام
N73 معمولی یا موزیک هردوشون هم دسته دو 5700 بد نسیت از سری دبلیو سونی هم می تونی استفاده کنی مثل w850 البته قیمتشو نمی دونم
چرا کسی به اینجا سر نمی زنه جواب بده بابا تاپیک میره پایین
Printable View
دوستان سلام
N73 معمولی یا موزیک هردوشون هم دسته دو 5700 بد نسیت از سری دبلیو سونی هم می تونی استفاده کنی مثل w850 البته قیمتشو نمی دونم
ممنون دوست مننقل قول:
دوستان سلام
ممنون میشم یکی قیمت دقیق این گوشی ها بذاره
N73 هم موزیک هم معمولی
5700
W850
l,tr fhadn
بهترین گوشی بدون دوربین یا دروربینش متحرک باشع یعنی جدا باشه چیه ؟
مهمتر ازهمه بلوتوث داشته باشه باطریش هم خوب باشه .
لطفا قیمتش روهم بگید .
ممنون
دوستان سلامنقل قول:
N73 معمولی360 تا 370 و موزیک380 تا 390
5700 طرفای 320
w850 رو که گفتم نمی دونم
راستی یه چیز دیگه شاید N80 هم برات هوب باشه قیمتش هم 340 تومن
این قیمت ها همگی در بوشهر هست تهران هم باید همین حدود ها باشه
دوستان سلامنقل قول:
spak جان ببخشید که اسم شما رو نمی دونم شما با تجربه تر از منی ولی خوب جواب بدم شاید بدرد بخوره
از بدون دوربین ها M600 و w950 سونی که قیمتاشون رو هم نمی دونم خوبه دیگه e90 نوکیا هم خوبه دوربین هم داره ولی دوربینشو بیخیال باید بشی که قیمتش هم 1 میلیون هست تقریبا گرونه
از نظر دوربین متحرک lg یه گوشی داشت که با N73 مقایسه می کردن ولی نمی دونم خوبه یا نه و 3250 و 5700 از نوکیا که این دو تا هم که قیمت دقیقشون رو نمی دونم ولی5700 طرفای 320 تومنه:46:
E90 یه دوربین سه مگاپیکلسلی با اتوفوکوس و لنز کارل زایس داره. به نظر تو میشه چنین دوربینی رو بیخیال شد ؟نقل قول:
دوستان 5300 با 5200 چه فرقی داره
دوستان سلامنقل قول:
دوست من من برا این گفتم که 1- دوستمون یا دوربین متحرک می خواست یا بی دوربین 2- من تا حالا ندیدم سری e دوربین خوبی داشته باشن خوب اینم از این سریه 3- اینایی که گفتی همه درست ولی باید عکسش دیده بشه تا بشه گفت دوربینش خوبه
دوربین 5200 vgaنقل قول:
دوزبین 5300 mega pixel1.3
به نظر شما این گوشی که ال جی زده(shine-ke970)گوشی خوبیه؟