ببخشید منظورتون چه کاریه که به ماشین آسیب میزنه؟
ببخشید منظورتون چه کاریه که به ماشین آسیب میزنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این توی کاتالوگی هست که برای سراتو توی اطلس خودرو گذاشتن
دوستان mg 550 آیا خودروی قابل قبولیه؟ از بابت چینی بودنش میگم. در مقایسه با اون چینیای اصیل این چطوره؟
MG 550 الان چند سالی هست که وارد بازار ایران شدهنقل قول:
کیفیت و امکانات قابل قبولی در بین چینی های بازار داره.
افزایش قیمت زیادی هم داشت فکر کنم مدل های 2012 حدود 85 میلیون شده.
اما بین چینی ها رتبه خوبی داره
سخت نگیرنقل قول:
آببندی یعنی تا هزار کیلومتر اول به ماشین فشار نیاری کورس نبندی با بی کله ای. اگر هم بستی یه تریپ اشکال نداره نگران نباش.
کروز هم که استفاده اش از آب خوردن راحتتره کاتالوگ رو مطالعه کن کافیه
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
mg6 بهتره :n16:نقل قول:
نقل قول:ممنوننقل قول:
هردوی این ماشینا از تامین قطعات و این مسائل پشتیبانی در چه سطحی هستن؟ نمایندگی مدیا موتورز هستش دیگه؟
البته 550 چهره ی سنگین تر از 6 داره
تمام محصولات چینی موجود در ایران با مشکلات تامین قطعات مواجه هستننقل قول:
مگر اینکه از بازار آزاد قطعه تهیه کنید.
بعضی ها خودروها مثل MG یا MVM به دلیل قدمت بیشتر میشه گفت
تا حدودی از تامین قطعات مناسب تری برخوردارن.
سلام
لطفا راهنماییم کنید.. با 70 تومن، اروندی چی خوبه؟ واسه دوستانی که شاید از قیمتش اطلاع نداشته باشن درواقع میشه ملی حدود 110-20 تومن
توقعات: (این ترتی
1.خدمات پس از فروش.. میخوام خودرویی باشه که قطعاتش تو کشور موجود باشه و از این بابت مشکلی نداشته باشم
2.جادار، راحت، نرم و بی صدا.. اندازه کابینش حتما لزومی نداره مثل ماشین فعلیم (تندر) باشه.. ولی دیگه اقلا از 405 کوچک تر نباشه جاش
3.مصرف سوخت مناسب..
4.ظاهر مناسب.. البته این یه چیز سلیقه ایه ولی خب اقلا زشت نباشه مث تندر :D
موارد بالا واسم مهم تر از شتاب و سرعت و اینجور چیزاس.. مخصوصا دو مورد اول.. چون یه ماشین خانوداگی میخوایم.. نه کورسی
البته دیگه شتاب و سرعت ایناش از تندر و ماشینای هم رده ش بدتر نباشه..
سلامنقل قول:
برای ماشین های وارداتی ماشین های کره ای خدمات پس از فروشش فکر میکنم از همه بهتر باشه مخصوصا اطلس خودرو ( هرچند به هرحال قطعات گرونه)
هرچند اطلس خودرو و آسان موتور و ایرتویا واقعا نماینده کیا و هیوندای و تویوتا نیستن ( از نظر مسئولیت پذیری و خدمات پس از فروش به اون معنی که توی خارج مرسومه) ولی با با این حال بد هم نیست و کار رو راه میندازه و شنیدم اطلس خودرو بهتر از بقیه شده.
ماشین های صفر موجود از این سه شرکت با قیمت شما میشه به سراتو 2014 کیا ، النترا (هیوندای) و تویوتا کرولا (تویوتا) اشاره کرد.
کرولا دیرتر از بقیه وارد شده و هنوز هم خیلی نیست و اطلاعاتی ازش در دست نیست ولی خب تویوتا کارش درسته و یحتمل ماشین خوبیه و کمتر هم خراب بشه ( البته با ماشین های ایرانی مقایسه نکنید چون همه این ماشین ها کلا خرابی به مراتب کمتری دارن)
بین النترا و سراتو من خودم سراتو رو ترجیح میدم. چون ظاهر سراو رو بیشتر میپسندم و موتورش هم 2000 هستش. نسبت به نسل قبلی که مشکل صدای موتور داشت که توی کابین میومد مل 2014 ماشین واقعا روان و بی صداییه.
هر سه تا ماشین تقریبا ظاهر خشنی به خودشون گرفتن که به نظرم در النترا اغراق شده و خیلی بیش از حد چراغ ها و ... کشیده شده.
از لحاظ ماشین خانوادگی من کرولا رو پیشنهاد میکنم چون به نظرم سراتو ماشین اسپرت تر و جوان پسند تریه و کرولا با این که خشن شده ولی باز هم به نسبت سراتو بیشتر به درد خانواده میخوره. البته سراتو و النترا اتومات 6 دنده هستن ولی کرولا 4 دنده است که از این نظر سراتو و النترا بهترن ولی برای مصرف خانواده این به نظرم خیلی به چشم نمیاد چون برای معکوس کشیدن و .... تفاوتش بارز میشه.
نکته دیگه این که نمونه فول النترا و سراتو موجوده ولی ایرتویا ثبت نام مدل فول کرولا رو بسته و نیمه فول و معمولی اون رو فعلا میفروشه.
خدمات پس از فروش رو هم به نظرم برید خود نمایندگی ها و با مشتریانی که میان صحبت کنید. فکر کنم اطلس خودرو و آسان موتور بهتر باشن. البته این نظر شخصی منه. و بهتره بیشتر تحقیق کنید.
در مورد امکانات داخلی ماشین ها تحقیق کنید و ببینید کدوم آپشن ها براتون مطلوب تره. فکر کنم ماشین های کره ای از این نظر فول تر باشن.
نکته بعد اینه که اگر عجله ندارید به نظرم دست نگه دارید تا چند ماه دیگه مدل ای 2015 میاد. هرچند ظاهر تغییر نمیکنه ولی خب به هرحال تغییرات جزئی داره و یه مدل بالاتره. البته خیلی مهم نیست و اگر ماشین میخواید ، بخرید و مشکلی نیست.
موفق باشید