ولي به من كار ندادنقل قول:
Printable View
ولي به من كار ندادنقل قول:
رم 1GB_25000تومن sonyژاپن با برچسب اطميناننقل قول:
رم 2GB_35000/40000تومان sonyژاپن با برچسب اطمينان
والا گوشي من مشكل باتري نداره من هفته اي يك بار ميزنمش شارژ تازه خيلي هم باهاش كار ميكنمنقل قول:
يه چيز بهت بگم من w800داشتم به w810iنميرسه ميتوني امتحان كني تازه ram w810 تا 2GBميره اين امكان n93 نوكيا هم نداره ولي n95 داره
امكاناتي كه W810iداره ، نوكيا با اين امكانات 650000تومن ديگه چي مي خواي
w810iچيزيه كه با ساختنش شركت سوني اريكسون به خودش آفرين گفته من گوشيم و r4ea031كردم اگه بدوني چه صدايي داره تمام دوستام و خودم رفته بوديم بهشت
صدايي بدون نويز و خش با صدايي بسيار بلند و شفاف طوري كه بابام از اين گوشي خريد+دوتا از دوستام +عموم
ديگه چي تازه كيفيت LCD گوشيت هم با بقيه گوشي ها چك كن مخصوصاً رو دوربين ضمناً من با اين گوشي پيش كسايي كه n93 n70 6680 ...دارن كلاس ميزارم
به اميد رضايت همگي
چطوزي بگيرم من هرچي ور رفتم نتونستم لينك دانلود و بزار گوشي من ساخت مالزي هستنقل قول:
گفتي دانلودش كنم برم پيش يكي كه باكس داشته باشه بعد R4ea031بدم بهش بقيه كارا رو خودش ميكنه ديگه ها
لطفاً توضيح كامل در اين مورد به من و بقيه دوستان بده
تشكر از لطف شما
با اين كار صداي گوشيم بالا ميره ديگه تا حد W800 و K750
آره
با سلام
میخواستم از دوستان طرفدار w810i سوال کنم این گوشی فایلهای pdf یا office رو باز میکنه یا نه
اگر باز نمیکنه میشه برنامه ای پیدا کرد که این امکان رو بهش اضافه کنه
یه مسئله دیگه اینکه فرق گوشیهای 265 تومنی با 340 تومنی چیه این همه اختلاف قیمت واسه چیه
لطفا منو راهنمایی کنید
متشکرم
سلام عزيزمنقل قول:
W810iفايلPDFهم باز ميكنه
فرق گوشي هاي 265 تومني با340تومني اينه كه گوشي هاي 265 تومني رجستر دستي يا غير قانوني داره ولي 340 تومني رجستر قانوني كه گمرك داده شده هستند و مخابرات تاييدشون كرده
به نظر من همون 265 تومني و بخر و از فروشنده كاغذ خريد يا فاكتور بگير تا يه موقع خدايي نكرده مشكلي پيش اومد يقه ي فروشنده رو بگيري
من خودم يكي شو دارم گوشي خوبيه بگير
نقل قول:
سلام
یکی از دوستان گفتن رم 1 گیگ 45000 تومان!!!!! از کجا خریدی؟ نمایندگی؟؟:happy:
1- من تو یکی از سایتهای مرور گوشی میگشتم نوشته بود :
Nokia 6233 recognizes MS office files and also PDF ones with some cavils; however the W810i can't do it at all, which is a disadvantage. Also the Nokia's phone allows attaching such files to e-mail messages
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - اگر گوشی 265 تومنی بخرم برای کار کردن مشکلی نداره کار خاصی باید روش انجام داد تا فعال بشه
از نظر گارانتی چطور ؟
3- رم هراه گوشی 512 هست یا نه ؟ اصل و تقلبی داره ؟ فروشنده رم تقلبی به جاش نندازه ؟
از جوابهای قبلیتون متشکرم
مطمئنی که پی دی اف رو میخونه؟ تست کردی؟نقل قول: