بچه ها کسی میدونه این چطوره؟
audio technica ck400i
Printable View
بچه ها کسی میدونه این چطوره؟
audio technica ck400i
درودنقل قول:
باز بحث مارک شد میشه گفت کتونی ادیداس بهتره یا نایک؟
کرتیو 630 داشتم به قول یکی از بچه ها زدم زیر بقلش گفتم برو دادم به کسی. ولی 35 خوشم اومد بنظرم از اون بهتره و جنسش هم بهتره
اون زمان 27 28 گرفتم چند سال بیش
بنظرم این تو گوشی بدر گوش در میاره الان تو فکر فول سایزم
میخای هدفون تقدیمت کنم اصلا :46:
اگه بخوام نمره بدم به وضوح و بلندیش نمره بیشتری رو میدم نسبت به باسش.به نظر من E10 تریبل بیشتری داره.البته اینم بگم که به سلیقه آدم ها هم بستگی داره.E10 M هم میکروفون داره.نقل قول:
دوستان سلام
میشه یه توضیح کامل در مورد هدفون klipech x10i بدین.ویژگی ها و نقاط قوت و هرچیزی که لازم هست رو میشه به صورت مبسوط توضیح بدین.
قیمت این هدفون تا چقدر میارزه؟دوستان عزیز خواهشا سریعتر پاسخ بدین چون اگر مورد پسند قرار بگیره می خوام برای خریدش اقدام کنم
با تشکر
سلام
دوستان بیس یک ایرفون مربوط به کدام فاکتورش هست Frequency .Impedance یا کلا از روی چه چیزی میشه پی به بیس یک ایرفون یا هدفون برد
شاید بیسی که برای من زیاد باشه، برای کس دیگه کم باشهنقل قول:
صدها بار گفتم، واژه هایی مثل بیس زیاد و کم و صدای شفاف و ... به تنهایی معنای خاصی ندارن، باید یک مرجعی باشه که همه بتونن با اون بسنجن
ممکنه هدفون قبلیه من بیتس بوده باشه، و اون به نظرم مرجع باشه، برای همین هر هدفونی بعد از اون تست کنم می گم بیسش کمه
وقتی می خواین نظر بدین یا از نظر دیگران استفاده کنین، فقط از مقایسه استفاده کنین، مثلاً بگین فلانی از فلانی بیسش بیشتره یا کمتره
ببینید خیلی مهمه که بدونید توی صدا دنبال چی هستید، یعنی یک هدفون داشته باشید و بعد بگید دوست دارم این هدفونم فلان و فلان باشهنقل قول:
چنین امری با تست کردن های مختلف بدست میاد فقط
برای کسی که چنین دیدی نداره یا برای مایی که توی ایرانیم و امکان تست هدفون های مختلف رو نداریم، معمولاً هدفون هایی معرفی می کنن که صدای گرمی دارن
x10 هدفونی با این مشخصات، بیسش به اندازۀ s4 نیست ولی کیفیتش توی همه جا بالاتر از اون هست و مهمتر از همه، فکر نکنم توی ایران رقیبی داشته باشه
فقز مطمئن باشید که جنس اصل می خرید
الأن نسخۀ عادیش توی آمازون حدود 140 دلاره، منطقاً تا 450 مناسبه، شرکت آواسان فکر کنم وارد میکرد.
در ضمن خودتون رو درگیر آمپ نکنین، اینها اصلاً برای درایو شدن به آمپ نیاز ندارن، و آیپاد ها خیلی خوبن براشون.
اگر مدل x10i خیلی گرونتر از x10 هستش، بیخیالش شین. مگر اینکه واقعاً نیاز به اون میکروفون ها داشته باشین
این هدفون ها چه نیاز به burn in داشته باشن چه نداشته باشن، فرق خاصی نداره که. شما استفاده کنین باهاش و اگر تغییری احساس کردین خب احساس کردین دیگه :sq_17:
ولی از لحاظ تکنیکی بخوام بگم، این هدفون بالانس آرماتور هست، برای همین مفهومی به نام burn in فیزیکی، براش بی معنی و تقریباً غیر ممکنه؛ ولی من خودم به شخصه اعتقاد به burn in مغزی دارم؛ یعنی این مغز شماست که به صدای هدفون عادت می کنه و تأثیرش خیلی بیشتر از burn in فیزیکی داخل هدفون هست به نظرم.
برای توصیف ویژگی های مختلف بیس هدفون از واژه های مختلفی استفاده می کنن، بنابر نیاز بیس رو به دو یا سه قسمت تقسیم می کنن (low bass , midbass, hibass ) از یک طرف دیگه مقدار بیس رو بیان میکنن . این رو میشه از روی نمودار پاسخ فرکانسی متوجه شد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرف دیگه صحبت از کیفیت بیس می کنن که با نمودار مشخص نمیشه. در نهایت به سرعت محو شدن نت اشاره می کنن، مثلاً میگن ضربات درام خیلی سریع و محکمه یا مثلاً بر خلافش وقتی کند باشه، صدا حالت بومی پیدا می کنه. یکی از راههای نشون دادن سرعت محو شدن نت تا اونجا که بنده اطلاع دارم استفاده از نمودار Cumulative Spectral Decay هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به طور مثال هدفون های بیتس اکثراً دارای مقدار بیس زیاد، کیفیت به نسبت قیمت خیلی پایین و سرعت محو شدن نت کند دارن
در نهایت باید بگم که برای کاربر عادی، مقدار بیس، خیلی بیشتر از قسمت های دیگه به حساب میاد و کلاً اولین فاکتوری که فرد عادی باید در نظر بگیره که ببینه بیس یک هدفونی براش مناسبه یا نه، مقدار بیس هست.
سلام خدمت دوستان گرامي P30world
خواهشا فـوري جواب بدبد،دليل عجله ام در پست معلومه!بنده امروز طي يك حركت شتاب زده رفتم هدفون Philips SHE8000 خريدم،ولي مثل اينكه در اين تاپيك به كل مارك فيليپس رو بي ارزش ميدونين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كلا خودم زياد تو كار هدفون نبودم،به نظرم نسبت به هدفون گوشي امSamsng omina2 بهتره اما فكر نكنم به ميزان قيمتش؟!؟
قيمتشم 58.000 تومن از رشت-لاكاني. به نظرتون اين هدست اينقدري داغون هست كه برم پس اش بدم و مثلا يك مدل ديگه اي كه خود مغازه هم داشته باشه بگيرم،يا مثلا حتي با مقداري خسارت هدفون رو پس بدم كلا؟؟؟اگه نظرتون اينه كه اينقدر هدفونش بي ارزش هست،تا همين حداكثر60 تومن چه مدلي بهش ارجح ـه كه به جاش بگيرم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ((ضمنا سبك هاي الكترونيك،سنتي و پاپ گوش ميدم))
سلام
من یه هدفون معمولی با کیفیت خوب میخوام . کریتیو چه مدلیش خوبه؟ یه چیزی در حد بودجه دانشجویی میخوام :( این برندهای جدید چی؟ انرژی... ( دقیق یادم نست) خوبن؟
من متوجه نشدم یعنی از این هدفون راضی هستید اما بخاطر اینکه تو سایتها گفتن خوب نیست ناراضی شدید؟!!! :sq_6:نقل قول:
نظر خودتون در باره این هدفون چیه؟
ممنون از پاسخ تون،راستش حدودا همين طوره كه ميگيد، خودم راضي ام،وضوح صداش و اين كه 3تا سايز متفاوت پوششي داره به نظرم اوكي هست، اما نمي دونم در مقايسه با همتا هاش تو بندي مثل creative آيا اينقدر ضعيفه كه مثلا يكي از بچه ها اينجا نظر شما رو در مقايسه اين مدل رو با يك مدل كريتيو(كه قيمتش 45 تومنه) پرسيد،همگي در جوابش گفتند اصلا فيليپس رو فراموش كن!!:sq_3: البته در بعضي سايت هاي خارجي هم رفتم،بعضي ها ميگن باسش خيلي ضعيفه،اما من كه زياد ضعيف نميبينم باسش رو! حالا نظرتون چيه، مخصوصا دوستاني كه با فيليپس كلا مخالفند جواب بدن،پيشاپيش ممنون.نقل قول: