نقل قول:ViewSonic ViewPad 7-3G هست ولی یکم قدیمیه! ولی کمترین قیمت رو داره. Galaxy Tab 2 هم در دسترس هست!
Printable View
نقل قول:ViewSonic ViewPad 7-3G هست ولی یکم قدیمیه! ولی کمترین قیمت رو داره. Galaxy Tab 2 هم در دسترس هست!
بستگی به علاقه و نیازتون داره! ببینید کدوم بیشتر به کارتون میاد!!! چون یه ایپد 2 16 دست دوم قیمتش خیلی کم خواهد بود و با nexus 7 برابری میکنه!نقل قول:
HUAWEI Media Pad 7 گزینه خوبی میتونه باشهنقل قول:
مشخصاتش توپه
امکان مکالمه تلفنی هم داره
قیمت جهانی ای تبلت حدود 350 یورو هست
ولی از اونجایی که کشور چین دوست و برادر ما هست
قیمت این تبلت برای ما 590 تومن در میاد.
دقیقا نمی دونم دوست من ولی از چند نفر از فروشندها توی مشهد پرسیدم گفتن دوهفته دیگه تقریبا آخر شهریور مدل 16 گیگ اونو با گارانتی و قیمت پایه بین700 تا 730 میارن حالا باید منتظر بودو دید...نقل قول:
البته دلیل آوردنشون تا دوهفته دیگه احتمال داره به خاطر این باشه که بخواد دلار بره بالاتر به قیمت بالاتری بفروشن ولی اگر دلا ر همین قیمت بمونه تا آخر شهریور به قیمت 700تا730 می تونین مدل 16 گیگ اونو بخرین خودم نظرم زیاد به خرید از سایت های اینترنتی نیست برای همین منتظر می مونم تا آخر شهریور از مغازه با گارانتی معتبر خرید کنم...نقل قول:
با کمال تاسف همین الان توی سایت آل دیجیتال مدل 16 گیگ نکسوس7 و زده 800 هزار تومن به خدا انصافم خوب چیزیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::24::37::9::13:
ممنون همه میگن معلوم نیست اما یکی از مدیر سایت تبلت شاپ میگه قطعا قیمتش به 500 تومن میرسه منکه حیفم میاد 250 بیشتر پول بدمنقل قول:
اینکه قیمت تبلت بیاد پایین حالا حالاها فکری عبث و بیهوده است. دلار ۲۴۰۰ رو هم رد کرده اون وقت شما نشستین ارزون بشه؟؟ :38:
دوستای عزیز من 14 سال دارم و بیشترین استفادم از کامپیوتر به ترتیب وب گردی ورد نویسی فیلم یه لب تاب VOSTRO 1015 دارم که هم مانیتورش ترکیده هم فلتش خرابه تعمییرش بیشتر از 500 تومن میشه مشخصاتشم سی پیو دو کور 2.2 رم 8 گیگ یه نفر هست یه تبلت ام اس ای داره انصافا در حد اکبنده یه هفته کار کرده میده 500 تومن MSI ENJOY 10+ میخواستم ببینم ارزششو داره بگیرم یا نه؟ اندرویدش 2.3 از یه نفر شنیدم که تو وب حروف فارسی رو برعکس مینویسه اینو میشه با نرم افزار درست کرد؟بی زحمت کمک کنین قدرت سی پی یوش رو هم بگین چطوره چون از سی پی یو گوشی و تبلت هیچی حالی نمیشم:23:
دوستای عزیز من 14 سال دارم و بیشترین استفادم از کامپیوتر به ترتیب وب گردی ورد نویسی فیلم یه لب تاب VOSTRO 1015 دارم که هم مانیتورش ترکیده هم فلتش خرابه تعمییرش بیشتر از 500 تومن میشه مشخصاتشم سی پیو دو کور 2.2 رم 8 گیگ یه نفر هست یه تبلت ام اس ای داره انصافا در حد اکبنده یه هفته کار کرده میده 500 تومن MSI ENJOY 10+ میخواستم ببینم ارزششو داره بگیرم یا نه؟ اندرویدش 2.3 از یه نفر شنیدم که تو وب حروف فارسی رو برعکس مینویسه اینو میشه با نرم افزار درست کرد؟بی زحمت کمک کنین قدرت سی پی یوش رو هم بگین چطوره چون از سی پی یو گوشی و تبلت هیچی حالی نمیشم:23: