12560 تومن , اون 60 تومن گفتم بگم شاید به دردتون خورد : دینقل قول:
Printable View
12560 تومن , اون 60 تومن گفتم بگم شاید به دردتون خورد : دینقل قول:
حالا مصیبت شد جور کردن این کارت دانشجویی.از صبح به همه دوست و اشناها زنگ زدم یه دانشجو پیدا نکردم کارتشو بدیم و 256 بگیریم.نیاز مبرم به یه کارت دانشجو یی دارم .هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.من تو مرکز مخابراتی مالک اشتر هستم.کسی ازتون امار اینجا رو داره؟
از برادران جوانمرد قصاب کسی میتونه به من مشاوره بده؟
مرکز استقلال هستم از داتک سرویس دارم برای 256 اش 25 دارم میدم ماهی (اسما 512 هست)
میخوام بیام مخابرات
256 مخابرات چطوره؟ بعد این موضوعه کارت دانشجویی باید به اسمه کی باشه؟ هر کی باشه میشه؟ اشتغال به تحصیل میخواد؟
پیشنهاد میدم بگیری و وسواس به خرج ندی.نقل قول:
12000 تومان میدی در بدترین شرایط اگر سرعتش بشه 128 باز هم برات میصرفه ولی سرعتش بیشتر از داتک هست. هزینه رانژه هم نخواد پس ضرر نمیکنی. اشتغال به تحصیل نمی خواد یک نامه با محتوی اینکه این شخص جهت تحقیق و پژوهش به اینترنت پرسرعت نیاز داره کافی هست. یه نامه خودت با سربرگ بتونی درست کنی که عالی میشه اینها نمیرن پیگیری کنند.
من تهران نیستم شهرستان توی غرب کشورم ! ولی از مخابرات راضیم
سرعت 256 ، سرعت دانلود با دانلود منیجر حداقل رو 30 ثابت هست ، کمی بالاپایین بکنه نهایتا تا 28 بیاد !
دانلود نامحدود ، بدون نیاز به کارت دانشجویی و امثالهم ! که برا سرعت بالاتر هست نمیدونم چطور یکی از دوستان برا 256 خواسته ؟
البته تازگیا مخابرات داره سرویس پشتیبانی متصل به شرکت های دیگه ای رو گسترش میده
در کل خوبه ، به نفع تر هست
شما به 1899 زنگ بزن و پی گیری کن و با پشتیبانی صحبت کن و سریش شو و قشنگ توضیح بده برای فرستادن یه ایمیل با ضمیمه چه بدبختی باید بکشی.نقل قول:
ان شاء الله پروفایلت رو عوض می کنن و سرعت آپلودت رو زیاد می کنن
اینم تست امروزم. خوشبختانه پروفایلم رو تغییر دادن و آپلودم خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون برادرنقل قول:
اینو یه مقدار شفاف سازی میکنی؟ به نام کی باید باشه؟ من که خودم درسم تموم شده 6 سال دانسجو بودیم به درده جایی نخورد کارتمون الان گیرشیمکد:یک نامه با محتوی اینکه این شخص جهت تحقیق و پژوهش به اینترنت پرسرعت نیاز داره کافی هست
به دوستام بگم بگیرن برام مشکلی نداره؟
من الان نامه با سربرگ شرکتی و .... دارم برای داتک با اونا گرفتمنقل قول:
یه نامه خودت با سربرگ بتونی درست کنی که عالی میشه اینها نمیرن پیگیری کنند
ولی مخابرات میگه تا مدیر عامل شرکت نباشی خودت نمیدیم:13:یه سرویس درپیتی میخوان بدن نمیدونم چرا این همه اذیت میکنن
ممنون برادرنقل قول:
شما که خوش به حالتونه:31:
تهران 256 رو بدونه مدرک و کارت اینا نمیدن و از 256 بالاتر هم نمیدن (حداقل منطقه ما)
منم از مخابرات مالک اشتر کرفتم . اشغال این سرویساشون . ذغال باید تو مودم بریزی . دفتر مرکزشون هم تو خیابون امام خمینی . بیت قصر دشت وکارون هست.نقل قول:
اووووووهه ! پسر
این دیگه وجدانا شاسقول بازیه !!!
یعنی چی ؟ البته شنیده بودم این قانون رو و حتی تو شهرمونم سر و صدا نمود ولی اصلا مخابرات به رو خودش نیاورده و الحمدلله نمیاره !
اینم از اون دست قوانین ماهواره ای شکل ! هست که نمیدونیم یه بار میگیره یه بار نمیگیره یه جا میگیره یه جا نمیگیره !
*** البته ناحیه ناحیه و استان به استان به دلیل تعداد پورت های اشغال و ... فرق میکنه سرعت ، یادتون باشه
سرعت 128 این مرکز مخابراتی (مالک اشتر) سرعت دانلود با IDM حدود 13 کیلوبایته. اپلود (بیچاره روزگار میشی) 32 کیلوبیت = 2 کیلوبایت . ساعتی 10 مگ میتونی اپلود کنی:31:نقل قول:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
حدود 7 بار با 1899 تماس گرفتم . گفتن درست میکنیم .(اره جون عمشون) الان هیچ تغییری نکرده.نقل قول: