انصاری فرد که بودش تو بازی!نقل قول:
این یه بازی دوستانه بود واسه محک زدن بازیکنان تیم دوم و ذخیرهای تیم ملی
پ.ن: حالا به فرض اینکه بریم جام جهانی... با تیمهای بزرگتر بخوریم چیکار میکنیم:n02:
Printable View
انصاری فرد که بودش تو بازی!نقل قول:
این یه بازی دوستانه بود واسه محک زدن بازیکنان تیم دوم و ذخیرهای تیم ملی
پ.ن: حالا به فرض اینکه بریم جام جهانی... با تیمهای بزرگتر بخوریم چیکار میکنیم:n02:
فکر کن بخوریم با اسپانیا چه بازی میشه مثله بازی ایران-برزیل میشه همه میشینن پای تلویزیون :n02:نقل قول:
از نظر من بره بالا بهتر از اینه که ببازه، حتی اگه میدونه مرحله بعدی حذف میشن بره بالا بهتره
تيمهاي ما تاكتيك محور نيستن بازيكن محور تا الان كه تيم تاكتيكي نداشتيم!كيروش من از بازياي اول قديم الايام ميگفتم مربي درست و حسابي
نيست صرفا نشستن رو نيمكت تيمهاي مطرح كه ملاك مربي بودن نيست!:n27:پولي كه صرف فوتبال كشور ميشه حروم من كه رضايت ندارم:n02:
تكان دهندس!!انگار نه انگار اين تيم ملي ماست!!!!!!بايد خجالت كشيد كل كساني كه دستي در اين كيسه دارن!
تا تاكتيك نداشته باشيم هزارتا بازي هم انجا بدي بازم يه جاي كار ميلنگه!يا بازيكناي ما تاكتيك پذير نيستن يا مربي خارجي كه مياد و وضعيت
رو ميبينه مشتبه ميفته!:n13:
خوب وقتی آقای کیروش فکر کرده تیم ارث پدریشه همین میشه دیگه . گلای مفت . صحنه های ضایع . به قول قلعه نوعی بهترین گلر آسیا رو داریم اما سرمایه سوزی میکنیم !!! هه . کریم انصاری فرد !!!! مجیدی جان شما عددی نیستی عزیزم برو دنبال کارت ...
محمد نوری !!!! کریمی جان آخه شما هم مگه بازیکنی ؟ برو پی کارت بابا تیم ملی واسه پدر منه جای تو نیست که !!!
اگه هر کدوم از بچه های این فروم جای این آقا الان سرمربیه تیم ملی بود وضع ما این نبود !!! حالا این که بازی دوستانه بود حالا حالاها باید بسوزید . ایشون شاهکاراش تموم نمیشه که ادامه داره ... جام جهانی:n08::n08::n08:بعد میان میگن ما با تیم دوممون بودیم انگار عمان با تمام ستاره هاش داشت بازی میکرد ! از وقتی این آقا شد سرمربیه تیممون و لج لجبازیای مزخرفش شروع شد تیم ما توی آسیا از فلسطین هم کمتره دیگه !!! چه برسه به بقیه تیما . دونه دونه رکوردا رو زدیم . دستش درد نکنه . بازم لجبازی کن موردی نداره . منتظری ؟ منتظری کیه بابا زیادی بهت باج نمیده ها بندازش بیرون جاش شیث رضایی رو دعوت کن تو آسیا افتخار آفرینی کنه برامون:n08:خدا بخیر بگذرونه
از نظر من مهدی رحمتی بهترین بازیکن فوتبال تو تیم ملی و در 2-3 سال اخیره طوری که همیشه موقع بازیهای ملی حداقل از تو دروازه یکم دلم قرص بوده
اما ...
نتایج تیم ملی با حضور رحمتی:
- جدول مقدماتي جام جهاني قاره آسيا گروه A
- تیم
- 11
- 6
- ازبكستان
- 1
- 10
- 5
- كره جنوبي
- 2
- 7
- 5
- ايران
- 3
- 7
- 6
- قطر
- 4
- 4
- 6
- لبنان
- 5
بعدشم اگه قراره تیم ملی ما به یه مهدی رحمتی و احیانا پیرمردهایی مثل کریمی و مهدوی کیا و مجیدی (هر 4 نفر عزیزند) بند باشه باید فاتحش رو خوند (که قبلا خونده شده!)
پ ن: چرا چدول این طوری شد؟! به هر حال دوستان از شرایط تیم باخبر هستند
کاروان تیم ملی وارد ایران شد
جر و بحث کیروش با خبرنگار و سکوت بازیکنان در فرودگاه
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تیم ملی فوتبال کشورمان در آستانه دیدار با قطر در دیداری تدارکاتی با نتیجه 3 بر یک مغلوب عمان در مسقط شد.
از همین رو کاروان تیم ملی فوتبال کشورمان ساعت 10:30 صبح امروز در شرایطی وارد ایران شد که هیچ کدام از بازیکنان حاضر به مصاحبه نشدند و سریعاً فرودگاه امام خمینی را ترک کردند. اما نکته جالب برخورد عجیب کیروش با دوربین واحد مرکزی خبر بود. در شرایطی که گزارشگر این برنامه برای مصاحبه با کیروش به فرودگاه رفته بود سرمربی تیم ملی با دیدن این دوربین ناگهان شروع به اعتراضهای مکرر از رسانههای تصویری کرد و حتی این دوربین را متهم به جانبداری از برخی از اعضای فدراسیون کرد.
گزارشگر دوربین واحد مرکزی خبر سعی کرد کیروش را به آرامش دعوت کند و حمایت از تیم ملی را اولویت رسانهها دانست. اما سرمربی تیم ملی دست از اعتراضهایش برنداشت و حدود 15 دقیقه با این گزارشگر به جر و بحث پرداخت.
رسانههای نوشتاری نیز امروز در فروگاه حضور پیدا کردند اما به آنها اجازه داده نشد تا به منطقه ترانزیت فرودگاه بروند.
برای تفریح به عمان رفته بودیم/ با ترابیان درباره تعطیلات صحبت کنید
کارلوس کیروش پس از بازگشت تیم ملی فوتبال کشورمان امروز به مدت 15 دقیقه با دوربین 20:30 و واحد مرکزی خبر در فرودگاه امام خمینی به جر و بحث پرداخت.
وی ابتدا در پاسخ به سوالی که بازی با عمان را چگونه دیدید، گفت: ما برای بازی به عمان نرفته بودیم. برای تفریح رفته بودیم. شما بهتر است در مورد تعطیلات حرف بزنید و نه مسائل دیگر.
وی در مورد سوال دیگری که شما موظفید جواب رسانهها را بدهید، گفت: باز هم میگویم شما بهتر است با ترابیان درباره تعطیلات من حرف بزنید.
کیروش باز هم در پاسخ خبرنگار برنامه 20:30 که چرا شما رفتار خوبی ندارید، گفت: من حرفهای هستم. اما تعطیلات خوش گذشت. او چند بار این موضوع را تکرار کرد.
خبرنگار واحد مرکزی خبر باز هم از این موضوع کوتاه نیامد و سعی کرد تا کیروش جواب سوال او را درباره نتیجه ضعیف تیم ملی مقابل عمان بدهد؛ اما باز هم کیروش گفت: خیلی خوشحالم که شما را در فرودگاه دیدهام. ما به تعطیلات رفته بودیم نه مسئله دیگر. این بحث و جدل حدود 15 دقیقه طول کشید.
چی شد نفهمیدم؟:دی دارین تخریب و سیاه نمایی میکنید؟ در ایـــــــــــــن مقطع حساس!؟اونم تنها تنها بدون من؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق وعده ای که قبلا داده بودیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
(دوستان خواهشا همراهی کنن:*=ایشالا مبارکش باد)
این برد! چقدر قشنگه *
کیروش چقدر زرنگه *
کفاشیان پلنگه* :n20:
دستا شله اون عقبیا صدا میاد؟!:n08:
بازی رو اتفاقی از دقیقه 70 دیدم:عمان 3- ایران 0 نه شوکه شدم نه زیاد ناراحت ... این هفته ها اخبار تیم ملی کم نیست ولی حس نوشتن ندارم دیگه فعلا هم حمایت کنیم!(حمایت به معنای سکوت در مقابل ضعف ها و مشکلات و بستن چشمها بر روی حقایق=خیانت!صرفا جهت اطلاع اون دوستمون که علاقه خاصی به مصلحت داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مشکل فوتبال ایران فراتر از بود و نبود یک بازیکن هست فراتر از سرمربی هست سلب مسئولیت نمیکنم عملکرد کیروش کاملا قابل نقده و اشتباه و حاشیه کم نداشته همچنین بازیکنهای لیگ برتر!با رحمتی هم حذف شدیم 2010 به ازبکستان و لبنان باختیم با دایی و قطبی و قلعه نویی هم کاری پیش نبردیم!...هر کس در جایگاه خودش مسئوله اما نهایتا این سیستم(ورزش!) هست که خوب کار نمیکنه نیاز به ابداع کردن راههای ملی توسعه نیست!اگه خواستی باشه الگوبرداری آسونه (حتی از کشورهای شرق آسیا) قبلا هم زیاد بحث شده بگذریم ...
حالا این بازی تدارکاتی بود و تیم به هماهنگی 160% نرسیده بود هوا گرم بود و خستگی لیگ در نرفته بود و بازیکنهای کلیدی لژیونر و استقلال نبودن و .... اتفاقا خیلی خوبه که عقیلی و رحمتی و کریمی و مجیدی مهدوی کیا حتی علی دایی هم بیان تیم ملی که خدای نکرده بهونه ای نباشه !!
امیدوارم 3 بازی حساس رو مخصوصا بازی قطر که به نوعی مرگ و زندگیه با پیروزی و نهایتا صعود به جام جهانی همراه باشه که ملت همیشه در صحنه با اینکه در خیل تفریحات دارن خفه میشن و از نظر سطح زندگی همینطوری هی دارن صعود میکنن! اما خب تیم ملیشون هم بره جام جهانی دلشون خوش بشه بالاخره حماسه صعود به جام جهانی و اینا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: ادامه
آخه اینا فقط بهونس برادر من قرار نیست ما فقط توجیه واسه ی باختامون داشته باشیم . اینجوری فلسفه سازی ها هم دردی از ما دوا نمیکنه . بحث استقلال پرسپولیس نیستا کلی میگم که چند تا نمونه گفته باشم .نقل قول:
پارسال نیم فصل اول استقلال با مجیدی تو اوج بود . تا مجیدی رفت تیم از این رو به اون رو شد . با رفتن یک بازیکن فقط و فقط یک بازیکن !! این مثال خوبش حالا از اونور . توی بازیه استقلال و الهلال فرهاد مجیدی توی بازی نبود . همه ی ما هوادارا دوست داشتیم باشه ولی نبود . آخر بازی کل 80 هزار نفر میگفتن فرهاد مجیدییییییی . چند تا بازیه بعد بازی با سپاهان توی لیگ فرهاد تا دقیقه 80 بازی کرد و یه موقعیت هم نداشت !! خوب اینا جزئی از فوتباله . نمیتونیم بیایم بگیم مثلا علی کریمی توی بازی پرسپولیس با فلان تیم بود 4 تا خوردن توی بازی پرسپولیس با فلان تیم نبود 4 تا زدن پس علی کریمی نمیتونه تاثیر گذار باشه !!اصلا ربطی نداره .
اینی که میاید میگید فلان بازی سید بود مگه ما گل نخوردیمو فلان بازی اون بازیکن بود مگه ما نباختیمو این حرفا چیه ؟ مسی هم جلوی بایرن بازیه رفت بازی کرد گند زدن به بازی توپ 2 بار به پاش خورد پس بگیم بود و نبود مسی تو بارسلونا تاثیر نداره ؟ به چند تا بازی که نمیشه اکتفا کرد .
کی اینجا قبول نداره رحمتی بهترین گلر آسیاس ؟ فکر نکنم کسی باشه . وقتی بهترین گلر رو داریم باید توی دروازه باشه همین . بدون هیچ بهونه ای . با رحمتی هم باختیم یعنی چی ؟ خوب مگه با حضور مجیدی و عقیلی و رحمتی و کریمی ما قراره دیگه نبازیم و تا فینال جام جهانی بریم ؟ نه ولی حداقل با آبرو تا یه جایی جلو میریم نه اینکه هی رکورد بزنیم !
بعدشم ما بازیه خوب از بازیکنا میخوایم بحث پیری و جوونیه مگه ؟ مجیدی 37 سالشه از 100تا بازیکنه 17 ساله دوندگیش بیشتره و بهتر بازی میکنه مگه باید معیار ما سن باشه ؟ کریمی اندازه 100 تای نوری رو جواب میده پیرمرد دیگه چیه ؟ اصلا قبلا هم گفتم بازم میگم از این 2 تا بازیکن توی آسیا مثل ... میترسن . اسم این 2 تا اصلا استراتژیه تیمای مقابل مارو تغییر میده . بعد شما میگی باید از تیم کنار گذاشته شن چون پیرمردن ؟
فاتحه ی این تیم رو باید الان بخونیم که آقای کریم انصاری فرد راست راست توی تیم ملی راه میره و دو صدمه این پیرمردها بازی بلد نیست . فاتحه ی تیم رو باید الان بخونیم که آقای فشنگچی که هر چی فحشه از طرف هوادارای پرسپولیس نثارشه به تیم ملی دعوت میشه . فاتحه ی تیم رو باید الان بخونیم که بهترین گلر آسیا داره پشه میپرونه و آقای کیروش میره بازیکنای دسته پنجمه لیگای خارجی رو دعوت میکنه . فاتحه ی تیم رو باید الان بخونیم که انواع و اقسام رکوردها و باختها رو داریم میدیم و همچنان این آقا داره حمایت میشه . فاتحه تیم رو باید این موقع ها خوند نه زمانی که ستاره ها و اسطوره هایی مثل هفت مقدس و جادوگر و عقاب آسیا به تیم ملی دعوت شن !!
حالا هر کی یه نظری داره ما هم نظرمونو گفتیم دیگه این تیم با این ترکیب و این سرمربی به هیچ جایی نخواهد رسید:n16:
سلام به همه دوستان و هموطن های عزیز تر از جانم :n12:_ حالا چرا اینقدر احساساتی!!؟؟ :n13:نقل قول:
آخه الان با دیدن گزارش تصویری و مشاهده خنده های طعنه آمیز و توهین آمیز! این آقا خیلی بهم برخورد و احساس بدی بهم دست داد :n28:
خنده هاش بیشتر از اینکه هدفش خبرنگار واحد مرکزی خبر باشه گویا کلا به ایرانی جماعت بود! :hmm:
که یعنی من خوبم، حرفه ایی ام! و شما همینی هستید که هستید! :n22:
با این نتایجی که گرفته و فوتبالی که تیم ملی بازی می کنه همین الانم اخراج بشه خیلی دیره خیلی :41:
دقیقا!!!نقل قول:
الان هم اخبار 18.45 مصاحبه رو نشون داد واقعا بهم برخورد!!! انگار اصلا عین خیالش نبود!!! یه بار دوبار سه بار ول کن شوخی و خنده و دست انداختن نبود ، بلاخره اخلاق حرفه ای حکم میکرد در اخر لااقل یه جواب کوچک ولی درست بده!!
از این که با خنده ای که رو لبش بود و به سمت گزارشگر به حالت تمسخر ابرو انداخت بالا(که یعنی نگاش کن چقدر زورش گرفته) خیلییییییییی خیلی عصبانی شدم!!! اگه فوتبالمون در و پیکر داشت مثه بقیه دنیا قطعا به خاطر این حرکت غیر مسئولانه جریمه یا توبیخ میشد!!!
بدیش اینکه که حتی یکبار هم کفاشیان به صورت جدی عصبانی نشده از دست کیروش و بهش یاداوری نکرده که وظیفه اش و کاری که باید تو این چند سال واسه فوتبال ما می کرد چی هست!!!
البته منظورم این نیس که کیروش میتونست فوتبال ما رو درست کنه ، نه، چون یه نفر هر چقدر هم که کارامد باشه باز یه نفره!!