منم زیاد توپ ها رو با ضربدر نمی گیرم . خیلی وقتا میرم جلوی بازیکن و تکل می زنم . ولی خب توی 12 سخت شده . حالا یه کم بازی کنم قلقش میاد دستم :31:نقل قول:
Printable View
منم زیاد توپ ها رو با ضربدر نمی گیرم . خیلی وقتا میرم جلوی بازیکن و تکل می زنم . ولی خب توی 12 سخت شده . حالا یه کم بازی کنم قلقش میاد دستم :31:نقل قول:
دقیقا...میخواستم بنویسم که گفتی...آوریننقل قول:
چرا اینهمه دوست دارید نظرتون مخالف جمع باشه
قبول کنید که گرفتن توپ خیلی مسخره شده
یارو اریک ابیدال به یه حرکت مایکون و لوسیو رو دریبل کرد رفت جلو
مایکون و لوسیو خودشونو کشتند نتونستن توپ رو از ابیدال بگیرن:18:
اونوقت ما با اشنایدر نمیتوینم یه دریبل بزنیم
قشنگترين كار اين سري دكمه ي RS بود كه با فشار دادنش وجهت گيري ميتوني بازي سازي به ميل خودت و همچنين فريب بازي بدون توپ بدي... اين خيلي عالي...خوراك پاس تو عمق دادن از اونور آفسايد:31:
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
چرا عصبي ميشينقل قول:
خوب مدل اين سري همينه
ميگي بريم دعوا توي كمپاني كونامي...:20:
توي هر سري از اين بازي داره يه چيزي رو جا ميندازه...
هر دفعه يه دكمه عملكرد جديد..:5:
شانست خوبه ها...2 تا توپ تو چهارچوب زدی جفتش گل شد!:31:نقل قول:
من که عین برگ خزان دریبل می خورم!! یعنی کامپیوتر نیت کنه که دریبل بزنه دیگه تمومه!
نقل قول:
فک کنم منظروت با من بود رو پست مهران نقل قول زدی...چون اون آمار بازی منه :31:
دقت کنی یکیشون پنالتی بوده :31::31::31:
بعدم آدم باید از موقعتاش خوب استفاده کنه .... توی 2012 برنده بازی کسیه که توپ و میدان رو در اختیار داره :31::31:
سلام
دوستان شماها سرعت باری رو چه درجه ای گذاشتید ؟ کدوم بهتره ؟
با تشکر
خداییش دوستمون راست میگه..اصلا" نمیشه توی حالت top player ازشون توپ گرفت!!!نقل قول:
دوستا من چون اصولا بجز این تاپیک هیچ جای دیگه نمیرم اینجا میپرسم :31:....آیا کارت گرافیک هم مثل سی پی و داغ میکنه ؟! آخه من وقتی کول پت نمیزارم زیر لبتابم دقایق آخر بازی ( بعضی وقتا وسطا ) شروع میکنه به لگ زدن وگیر زدن و ول کردن ! شل و سفت میکنه ! خواستم ببینم از سی پی یو هستش یا از کارت گرافیک ! البته این مشکل رو ت 2011 هم داشتم...ولی کول پد گرفتم درست شد !
سلام دوستان
منم بازیو گرفتمش
میگفت اصلی هست
موقع نصب دیدم انگلیسی نیست
ولی تو پوشه های بازی فایل انگلیسی هم موجود بود که حدود 7 مگ بود
همین فایل انگلیسی میکنه درسته ؟
بعد موقع نصب یه عده ایلها را ناد32 بلوک کرد
الان برای اجرای بازی فایل(rld.dll) را نیاز داره که انتی ویروس بلوک کرده
این فایل برای شما سالمه؟
چون از نت هم سرچیدم برای دانلود بازم ناد گیر داد بهش
و مجبورم تو بخش استثنائات اد کنمش