-
پیروزی استقلال مقابل پرسپولیس در نیمه اول
دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال از ساعت ۱۸:۳۰ با حضور ۱۰۰ هزار هوادار در ورزشگاه آزادی آغاز شد.
بازی در شرایطی آغاز شد که دو تیم به ارزیابی هم پرداختند و در دقایق ابتدایی خطری روی دروازه ها ایجاد نشد. رفته رفته شرایط مسابقه تغییر کرد و شاگردان مظلومی در دقیقه ۱۴ توسط فرهاد مجیدی به گل رسیدند.
با وجود این گل باز این استقلالی ها بودند که سوار مسابقه بودند به طوری که در دقیقه ۱۹ بازی شوت جباری به تیرک دروازه پرسپولیس اصابت کرد.
هر چه به پایان بازی در نیمه اول نزدیک می شدیم باز این استقلالی ها بودند که مسلط تر تیم پرسپولیس توپ و میدان را در اختیار داشت.
نیمه اول در نهایت با برتری استقلال و بازی سردرگم پرسپولیس به پایان رسید.
قضاوت این مسابقه بر عهده محسن ترکی است. وی در نیمه اول به تیموریان و کیانوش رحمتی و خسرو حیدری از استقلال کارت زرد نشان داد.
bordobakht
-
هوراااااااااااااااااااااا اااااااااا عجب بازی بود ....عجب گلی بود ..................استقلال بهترین بازی رو نمایش داد . اگه یه خورده دیگه دقت میکردیم یه 5-6 تا گل راحت میزدیم.حیف شده. در کل به همه اس اسی ها تبریک..
-
تبریک میگم به دوستان استقلالی
فکر میکنم استقلال بهتر بازی کرد و سه امتیاز هم حقش بود
استقلال تیم پر ستاره ایه و از داشته هاش هم توی این بازی به خوبی استفاده کرد
مبارکتون باشه:11:
-
سلام دوستان
تبريك ميگم به همه :40:
خيلي بازي خوبي بودش ... بعد از چند سال از يه دربي فني و با موقعيت هاي زباد مخصوصا براي استقلال لذت بردم.
2-0 بازي رو برديم اما به راحتي 3-4 گل ديگه هم ميتونستيم بزنيم ... 2 تيرك ميداوودي و جباري و 2-3 موقعيت خوب ديگه داشتيم.
پرسپوليس هم موقعيت داشت اما نه به خوبي پرسپوليس.
اين بازي همه خوب بودن ... علي الخصوص مجتبي جباري كه يه پاس گل داد و يه گل هم زد. آرش برهاني هم تعويض خيلي خوبي بود و روي گل دوم عالي كار كرد. حتي يوسفي هم مثبت بازي كرد. كرار هم نشون داد بازي با تراكتور اصلا آماده نبوده اما اين بازي واقعا جبران كرد و خوب موقعيت خلق ميكرد و دريبل هاش هم در خدمت تيم بودش.
اين برد هم تقديم به روح عزيز استقلال ناصر خان حجازي :40: كه هميشه در قلب ها خواهد بود.
-
ترکوندییییییییییییییییییی یمشوووووووووووووووووون
خاری بود در چشم همه ی منتقدان بی انصاف استقلال و پرویز مظلومی
حیف که شوت مجتبی و میلاد خورد به تیر حیف که شوت یوسفی میلیمتری رفت تو اوت حیف که آندو اون موقعیت طلایی رو زد بیرون(البته زیر فشار بود)
اونم از پنالتی عجیب و غریبی که ترکی گرفت خدا جای حق نشسته که توپ رفت توی اوت
هوووووووووووووووووووررررر ررررررررررررااااااااااااا اااااااااااا
-
فنایی :
دو بازیکن پرس شده ها باید اخراج می شدند:
1- بازیکنی که موی کرار رو کشید
2- مازیار زارع که اوت تکل رو دقایق آخر روی کرار رفت ، باید اخطار دوم رو می گرفت و اخراج می شد
-
از خودم :
-دقیقآ معلوم نبود اون پنالتی روی کریمی درست بود یا نه. تصویر آهسته هم درست نشون ندادند شاید از عمد.
- نیمه اول توی محوطه جریمه با آرنج به سر جاسم کرار کوبیدند ولی داور پنالتی نگرفت
- دو توپ هم زدیم به تیر
-
تبریک به همه ی ابی دلان.
بازی خیلی خوبی بود.
تو موقعیت ها خیلی پیش بودیم.
همه خوب بودن.هیچ کس سوتی انچنانی نداد.
بهترین بازیکن به نظر من مجتبی جبازی(زیدان)
دفاع عالی تر از همیشه.
فرهاد جای خود داره.7 بازی 7 گل.
کرار خیلی بهتر از بازیه قبل.جوری که حرص بازیکنان پرسپولیس رو در میاورد.
حسینی و خسرو کارشون رو خیلی خو تموم کردن و چپ و راست رو بستن.
جباری عالی بود. بود چندتا شوت زد بلاخره تونست گل بزنه.
تیموریان هم مثل همیشه خو بود.
حنیف منتظری رحمتی و همه وهمه عالی بودن.
خیلی خوشهالم چون یکی از بهترین داری ها ود که خیلی عالی بودیم و با نتیجه 2 بر صفر بردیم.
-
مجیدی: انگشت کوچک بزرگان استقلال هم نیستیم
کاپیتان تیم فوتبال استقلال تهران گفت: تیم ما بازیکنان بزرگ زیادی داشته است که ما انگشت کوچک آنها نیز نمی شویم.
فرهاد مجیدی پس از پیروزی دو بر صفر استقلال مقابل پرسپولیس اظهار داشت: امروز استقلال نسبت به پرسپولیس تیم تر و یکدستتر بود. فرصتهای دیگری هم داشتیم که از دست دادیم.
وی در خصوص به ثمر رساندن ۴ گل در دربی گفت: این گلهای زده شده تلاش همه بچههاست. از بازی خودم امروز راضی نبودم. به دلیل مصدومیتی که در دیدار گذشته داشتم از پزشک تیم تشکر میکنم که من را به بازی امروز رساند.
کاپیتان تیم استقلال در پاسخ به این سوال که چه طور در این سن و سال همچنان در اوج هستی،گفت: من گفتم هر کسی پیراهن استقلال را میپوشد باید با تمام وجود بازی کند. من هم با تمام وجود بازی میکنم. اگر احساس کنم سنم طوری است که نمیتوانم بازی کنم فوتبال را کنار میگذارم.
مجیدی تاکید کرد: هر موقع احساس کنم ۹۰دقیقه نمیتوانم بازی کنم فوتبال را کنار میگذارم. چرا که ما بازیکنان جوان خوبی داریم.
وی خاطرنشان کرد: استقلال بازیکنان بزرگ زیاد داشته است که ما انگشت کوچک آنها هم نمیشویم.
bordobakht
-
تبریک به همه استقلالی ها
یکی از بهترین بازیهای استقلال بود که تا الان دیده بودم
واقعا عالی بود ، خوب روی این خیابانی کم شد !
عشقه کاپیتان مجیدی ، یه دونه باشه