منظور از توانمند کردن به مشاهده برنامه های تلویزیونی دقیقا به چه شکل هست اگر امکان داره یک مثال بفرمایی؟نقل قول:
منظور از توانمند کردن به مشاهده برنامه های تلویزیونی دقیقا به چه شکل هست اگر امکان داره یک مثال بفرمایی؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این در کشور ما کاربرد ندارد برای کشورهای است که بعضی از کانالهای شان قفل است و از این وسیله آن کانالها را باز می کنند. به مانند باز کردن کانالهای ما - هوا - ره در ری - سیو - رها
برای مدل مانیتورم در سایت سامسونگ یک driver برای دانلود هست و این داریور چه استفاده میشه انجام داد.
کد:http://www.samsung.com/sa_en/support/model/LT22C350MW/ZR
دوست عزیزنقل قول:
این برنامه را در کامپیوتر نصب می کنید و برای بهینه کردن مانیتور استفاده می شود.
سلام
دوستان من یک samsung f8000 دارم و با بعضی فایل های تصوری مشکل دارم منظورم فایل های که انکود شده هستن می خوستم ببینم راهی برای اپدیت کردن کدکهای که حمایت میکنه داره؟ با اپدیت خود دستگاه تست کردم که فرقی نکرده در ضمن همین فایل ها رو روی sony w800b تست کردم راحت کار میده که تولید 2104 است.
سلام دوستان
در سایت rtings.com که به بررسی تلویزیون می پردازه مدل هایی تحلیل میشه که تو ایران وجود نداره ،مثل مدل h6350 سامسونگ،یا برندهای دیگه که میشه نام برد،چرا ؟ایا مدل مشابه ای با شماره ای متفاوت به ایران وارد میشه،من باب مثال همین 6350 با چه شماره ای تو ایران موجوده؟
دوست عزیزنقل قول:
شرکت سامسونگ ایران برای محصولات خود نام گذاری های می کنند که سام سرویس تفاوت گارانتی های خود را با دیگر محصولاتی که غیر از شرکت وارد شده را بداند.و مثلا ً همان مدلی که شما گفتید یعنی 6350 که نام گذاری اصلی است و در منوی مخفی سیستم هم به همان نام است نام گذاری ایرانی آن 6100 است.
لازم به ذکر است که نام گذاری اصلی تمامی محصولات در منوی مخفی سیستم موجود است.
دوست عزیزنقل قول:
فرمتهای مورد نظرتان را نام ببرید تا بررسی شود.
منظورم همون mkv-mp4 ایناست اما بصورت انکد شده (بیشتر هم تو انیمه کاربرد داره تا فیلم ها مثلا یه mkv 300mg میشه mkv 100mg) البته با convert کردن قابل حله اما وقتی فایل زیاد باشه خیلی وقت گیره :n03:نقل قول:
خود این اپدیت کردن t.v اصلا کدک را به روز دسانی میکنه ؟
اخرین اپدیتی هم که گرفتم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال خیلی زیاد فرمت ویدیوها HEVC یا همون H265 هست. این فرمت امکان فشرده سازی خیلی بالایی فراهم میکنه و بیشتر برای ویدیوهای 4K مطرح شد. الان بعضی انکودرها برای کمتر کردن حجم شروع کردن و فیلم های 720p و 1080p رو هم با HEVC منتشر میکنن. مثلا scOrp جدیدا داره استفاده میکنه. این فرمت باید بصورت Built-In در تیوی باشه تا ویدیو پخش بشه. تا جایی که من میدونم فقط محصولات 2014 این امکان رو دارن. اینکه با آپدیت به محصولات 2013 و قبلتر اضافه بشه رو نمیدونم.نقل قول:
چون گفتید انیمه این احتمال هم هست که از فرمت 10bit صحبت کنید. ژاپنی ها علاقه زیادی به انکود با این فرمت دارن. در پی سی هم برای پخش ویدیوهای 10bit باید دکودر مناسب برای پلیر انتخاب کنید. مثلا LAV بهترین نتیجه رو برای من داده. در تیوی ها نمیدونم پشتیبانی از این فرمت در چه حدیه.