ما هم رفتیم واسه دان :sq_15:
فقط امیدوارم کرکش جدا بیاد !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ما هم رفتیم واسه دان :sq_15:
فقط امیدوارم کرکش جدا بیاد !!
میتونی تغییر تاریخ کامپیوترو امتحان کنینقل قول:
:31:منم یه وام گرفتم یه اکتروس کلاس c خریدم دو تا بوق رو سقفش نصب کردم با چند تا چراغ :دینقل قول:
سلام من از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت دانلود کردم حجمش هم حدود 500 مگا بایت البته بعد از نصب می ره روی 1.5 گیگنقل قول:
دوستان یک تاپیک حل مشکلات نصب بزنید اونجا در مورد کرک و نصب و دانلود صحبت کنید
من هنوز برا دانلودش وقت نکردم برا همین هر موقع میام اینجا می خوام ببینم بازی چقدر خوب شده و پیشرفت و اینا ولی همش صحبت در مورد دانلود حجم و این مباحث هستش
مرسی
اگه منظورت همون شماره سریاله شماره سریال نمیخواد بزن run demo mode یه همچین چیزی !نقل قول:
این محدودیتش چیه الان چند تا شهر رفتم ولی گیری نداد کامیون هم که ظاهرا میشه خرید نکنه یهو بری تو بازی ببینی قفل شده و میگه باید بخریش خیلی ضد حاله !(البته کرکش میاد غمی نیست )
ولی واقعا هوش مصنوعی ماشینای دیگه خوب شده بوق میزنی چراغ میدی حالیشون میشه میرن کنار .برف پاک کناش صدا داره تو اسکانیا تراک صدا نداشت .
صدای توی کابین معرکه هست .عوارضیاش بد جور منو کشته .
چجوری میشه وام گرفت ؟ من هنوز وام ازدواجمو پس ندادم زیر این نمونم :sq_2:. آیینه ها رو چجورمیشه تنظیم کرد کامیون باید مال خودت باشه که بشه ؟
هرکی فهمید دمو بودنش به چیه ماروهم در جریان بذاره .
اقا یه سوال
اول کار که کامیونو انتخاب میکنیم یه بار بهمون میده وقتی بارو خالی میکنیم یه quick job میاره که وقتی اونو میریم با ماشینای دیگه میشه رفت و ماشین اولیمون دیگه نیست
چی کارش کنم که با ماشین خودم بشه بار برد؟
دوستان که دانلود کردن بازی رو میشه لطف کنین یه لینک بدین ما هم بدانلودیم
ب اسپاس
Sent from my Desire HD using Tapatalk
دوران عشق و حال ما تموم شد میگه اکتیو کن :sq_3:
کرک برسونین الان استخوان درد من شروع میشه
محدودیتش ساعتی بود ؟نقل قول: