سلام دوست عزیزنقل قول:
با توجه به این توضیحات، به احتمال قوی مشکل از دیسکتون هست که لایه قابل چاپش کیفیت مناسبی نداره.
خواهش می کنم دوست عزیز، وظیفه بود.نقل قول:
خوشحالم که مشکل تون حل شد.
موفق باشید
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
با توجه به این توضیحات، به احتمال قوی مشکل از دیسکتون هست که لایه قابل چاپش کیفیت مناسبی نداره.
خواهش می کنم دوست عزیز، وظیفه بود.نقل قول:
خوشحالم که مشکل تون حل شد.
موفق باشید
سلام
با تشکر از آموزش شما برای نحوه شارژ کارتریج.
من مدت تعطیلات عید از پرینتر اچ پی دسک جت رنگی استفاده نکردم بعد از یک ماه اومدم کارتیجها رو شارژ کنم کارتریج سیا سفید شارژ شد و چاپ می کند. ولی از کارتریج رنگی همینطور رنگ قرمز پس میدهد و پرینتر خطا می دهد که کارتریج قابل استفاده نیست.
آیا کارتریج رنگی فنا شده است؟ :n28:
امکان داره زیاد پرش کرده باشی
یه مقار جوهر ازش بکش
سلام خسته نباشین
من canon mp250 دارم و موقع شارژ رنگها متاسفانه چند میل که شارژ می کنم از ته کارتریج و نازلبیرون می ریزه جوهر من ink -mate هست من کیت شارژ ندارم
کسی نبود جواب بده ؟؟؟؟؟ خوب یه سوال دیگه چند برگ آچار با یک بار شارژ کارتریج البته تمام رنگی می توان زد؟؟
سلامنقل قول:
پرینتر خطا می دهد که باید کارتریج رنگی تعویض شود. ولی کارتریج سیا سفید درست کار می کند. روی دستمال هم که کارتریج را می کشم درست سه رنگ را می دهد. راهی برای درست کردن کارتریج رنگی هست؟
اون قسمت اتصال به به رنگ مسی هست رو هم رو پرینتر و هم رو کارتریج تمیز کن انشالله که درست می شه
دقیقا مشکل من هم همینه نمی دونم چیکارش کنم رنگ قرمز از ته(نازلها) بیرون می زنه و فقط آبی و زرد درست کار می کنن تست هم که می گیرم آبی و زرد رو می زنه اما قرمزو نه فقط تا تازه قرمزو شارژکنم چنتا پرینت می گیره ؟حتی دیواره اشم رو باز کردم ببینم چیزی داخل نمدیهاشگیر کرده:n06:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
طبيعيه كه وقتي پر مي كنيد يه مقداري از پايين خارج بشه. جوهرتون هم ممكنه كمي به اين كار كمك كنه.
همون توصيه هاي توي آموزش رو انجام بديد مثل اينكه خيلي آروم رنگ رو تزريق كنيد و ..
كيت شارژ خيلي ضروريه.
بعد از شارژ هم مدتي كارتريج رو به صورت افقي يه جا بذاريد تا رنگ جذب اسفنج ها بشه.
براي تعداد هم قبلا گفتيم متفاوته بصورت خيلي تقريبي 20 تا.
براي اون مورد قرمز هم به احتمال زياد روي قسمت نازل هاي قرمز سوراخ ايجاد شده نازل رو كامل تميز كنيد و توي نور ببينيد اگه سوراخ باشه قابل رويت هست.
اگه سوراخ شده باشه كاريش نميشه كرد.
سلام داداش مشه یک سایت معرفی کنی که از این کیت شارز ها بفروشه ممنون میشم برام پیامک کنی 09360473114 :n02: