اول وقتی وارد شدی بعد با آن کنترل کوچک اول فایل کارخانه و سپس فایل دوم رابزن نکته باید صدای موبیل یا دستگاه مورد نظر تا آخر ولوم داده باشی سپس نوشته های قرمز ماید و دوباره فایل سرعت را میزنی که نوشته ها برود حالا تمامی منو باز است
Printable View
اول وقتی وارد شدی بعد با آن کنترل کوچک اول فایل کارخانه و سپس فایل دوم رابزن نکته باید صدای موبیل یا دستگاه مورد نظر تا آخر ولوم داده باشی سپس نوشته های قرمز ماید و دوباره فایل سرعت را میزنی که نوشته ها برود حالا تمامی منو باز است
سلام
من یه سامسونگ اسمارت ال یی دی 40 اینچ دارم که قابلیت دریافت شبکه های دیجیتال رو داره ولی نمیگیره لطفا کمکم کنید. :n03:
مطابق توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی منوی مخفی رفته اونو Unlock کرده و لوکال ست رو روی ED_IRAN تنظیم کنید.نقل قول:
من یه تلویزیون lcd سامسونگ 32 اینچ سری ۶ داشتم. دیروز یه تلویزیون ۵۱ اینچ پلاسما سری ۴ خریدم (مدل ۴۹۵۰) ، احساس میکنم تصویرش مشکل داره، مثلا از روی ما.ه.وار.ه داشتم یه کانالی رو میدیدم و داشت دریا و حرکت آب رو نشون میداد، یه دفعه تصویر موج پیدا کرد مثل اینکه تصویر عقب بیفته و پیکسلها کند تغییر رنگ بدن، از روی منوها نمیشه به راحتی متن های نوشته شده در منوها رو خوند، مثل اینه که یک هاله دور نوشته ها باشه، کلا خیلی اعصابمو بهم ریخته ، تو اینترنت خونده بودم که وضوح تصویر در پلاسما بهتره و زمان پاسخش هم کمتره، اما نمیفهمم پلاسما من مشکل داره یا پلاسما ها اینجورین، ضمنا آپدیت و فکتوری ریست هم کردم فایده ای نداشت
، لطفا راهنماییم کنید ممنون
سلام دوستان
تو مدل 40d6920 میشه pvrو browser رو فعال کنم؟
چه قابلیتهایی رو با منو مخفی میشه اضافه کرد؟
چطور به نت وصلش کنم؟
چطوری میتونم ارتقاش بدم
ممنوم
از روی ریموت کنترول وکلید منو وارد شوید
وارد منو _ کانال _ انتخاب کشور _ اگر ساخت مالزی است نیوزلند را انتخاب کنید وبهد جستجو را بزنید. اگر نشد نگاه کنید چه کشورهای دیگر هست یکی یکی امتحان کنید
بستگی به نیاز یا مشگل شما دارد
دوست عزیز شاید دستگاه شما در کنار دستگاهی هست که امواج مکروویو می فرستت یا اینکه وسیله ای در حال کار کردن موجب این عمل میشود لطفا برسی کنید
طریقه ریست کردن کامل آ سی تلویزیون و برگشت به حالت اولیه دستگاه
شما می توانید با ورود به منوی مخفی و رفتن به قسمت Advanced آی سی EEPROM را بطور کامل ریست کنید اما نکته قابل توجه این است که بطور عادی نمی توان وارد قسمت Advanced شد هنگامی که روی این گزینه قرار گرفتید چند بار بطور مرتب دکمه 0 و کلید مکان نمای سمت راست روی کنترل را با هم فشار دهید منطورم همان کلیدهای جهت دار وسط کنترل است بعد از اینکه چند بار این کلیدها را زدید چند قسمت به منوی مخفی افزوده می شود که یکی از گزینه ها گزینه RESET EEPROM است بعد وارد این قسمت شوید
این بخش خود دارای دو قسمت است قسمت دوم را On کنید و سپس قسمت اول یعنی گزینه RESET EEPROM را بزنید تلویزیون بعد از ریست شدن به تنظیمات اولیه کارخانه بر میگردد.
ٍٍeeprom شما ریست شد
حالا باید برید تو service menu و local set و panel و بقیه چیزارو از اول تنظیم کنید
برای تنظیم local set بزارید روی ED_IRAN تا تیونر دیجیتال هم فعال بشه
برای panel از جدول زیر کمک بگیرید
Inch Vendor
(A:AMLCD, D:CMO, L:AUO, I:CPT
Panel frequence (6:50/60Hz, 1:100/120Hz, 2:200/240Hz
Panel (A: Anti Glare, T: Twisted Nematic U: Ultra Clear
Resolution (F: Full HD, H: HD (ready), U: Ultra [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Panel 1st/2nd (1st:0, 2nd:1
BLU (C:CCFL, L:LED, E:Edge LED
مثلا 46A2UF8E
46 یعنی 46 اینچ
A یعنی امولد ال سی دی یا ال ای دی
2 یعنی 200 هرتز
U یعنی فوق شفاف
F یعنی فول اچ
E یعنی نور ال ای دی شانه ای