در مورد جاوا بايد اول شبيه سازش رو بريزي (emulator) بعد برنامه هاشو بتوني اجرا كني
Printable View
در مورد جاوا بايد اول شبيه سازش رو بريزي (emulator) بعد برنامه هاشو بتوني اجرا كني
ببخشید
ایکس 10 خریدید یا آرک
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
آرک توی دیجی کالا زده 656 تومن با گارانتی کامتل و ایکس 10 هم زده 435 تونم
من نفهمیدم حالا این کدومشه؟
دوست عزیز اینجا کلوپه آرکه نه X10 . اون دوستمون هم آرک خریده .شما اگه میخوای اینترنتی خرید کنی ، یه سر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا گوشی بازار بزن که قیمت آرک 530 تومنه.نقل قول:
با تشکر
اگه منظورتون از emulator برنامه java_j2me_runner.apk هستش نصبش كرديم اما طريقه استفاده رو نميدونم چجوري هست وقتي برنامه جاوا رو اجرا مي كنم ميگه با كدوم برنامه اجراش كنم؟؟!!!نقل قول:
قانون شارژ اولیه برای تمام باطری های خشک صدق میکنه و بهتره که اولین شارژ بیشتر از زمان لازم برا بارهای بعدی شارژ بشه حتما.که البته تو دفترچه راهنماها بش اشاره نمیکنن.تو قسمتquick start بش اشاره میشه عموما.یه چیز دیگه هم بگم تو ایرانی که ما هستیم و با این بازاری که ما داریم از کجا معلوم ماکه گوشی رو میخریم اولین کسی باشیم که میزنیمش به شارژ و 10نفر قبل از ما شارژش نکرده باشن و لیبن این کشور و اون کشور پشتش چسبونده باشن و باز پلمبش کرده باشن:31:نقل قول:
من که تو دفترچه هایی که دیدم اکثراً زدن 2 تا 2.5 ساعت شارژ !
نمیدونم این فروشنده های نفهم 8 ساعت رو از کجا میارن !
جالب اینجاس که وقتی گوشی 100% میشه خودش برق رو قطع میکنه ! حداقل تو ایکس10 که اینجوری بود ! وقتی 100% میشد تا وقتی که شارژر رو جدا نمیکردی و دوباره وصل نمیکردی باتری کم میشد ولی شارژ نمیشد :دی
البته بهراد ایکس 10 هم به کلی کودنه : دی
یک گوشی با ضریب هوشی بالا : دی ، زمانی که شارژ 100% میشه شارژ رو قطع میکنه و طبق هر تعداد درصدی که برنامه نویس این جریان واسش تعریف کنه که کم شد دوباره شروع به شارژ میکنه ، مثلا 5 درصد... لپ تاپ من شارژش 100% که میشه قطع میکنه ، به 90% میرسه دوباره شروع به شارژ میکنه...
نه دوست عزیز برای چی باید یه همچین قانون اشتباهی باشهنقل قول:
شما وقتی گوشی رو می زنی به شارژ بعد که باتری فول شد دیگه جریان برق قطع میشه پس چرا باید 8 ساعت الکی تو برق بمونه ؟!!!!!!
موبایل فروشا یه چیزی واسه خودشون میگن ، من که هیچ وقت گوش نکردم و ضرر هم نکردم
موبایل قرمز کرمانشاه با گارنتی کامتل 525 تومن اینم لینک آگهی فروشگاه
کد:http://mobile.ir/directory/view.aspx?id=295&brandid=3
Nice Devil جان يه زحمت ديگه بكش
من يه مقدار به اصل بودن گارانتي اين گوشي هاي مشكوكم
سايت پارس كامتل نوشته براي اين كه مطمئن شيد از اصل بودن گارانتي ميتونيد IMEI گوشي رو به شماره 10009999
اسمس كنيد... IMEI رو روي جعبه گوشي هم نوشته! زير باطري هم نوشته ... شماره 12 رقميه ... حتما ديدي
اين كارو بكن ببين چي ميشه!
منتظر جوابتمکد:http://se.parscomtel.com/fa/morenews.aspx?id=6