آخه داداش با یه برنامه کم حجم تر تست میکردی.نقل قول:
من یه برنامه برای تست باتری گذاشتم و گفتم بچه ها تست کنید هیچ کس تست نکرد و این در صورتی بود که برنامه من کمتر از 1 مگ بود ولی برنامه شما 304 مگابایته
شما چه توقعی داری که ما تست کنیم.:38::16:
Printable View
آخه داداش با یه برنامه کم حجم تر تست میکردی.نقل قول:
من یه برنامه برای تست باتری گذاشتم و گفتم بچه ها تست کنید هیچ کس تست نکرد و این در صورتی بود که برنامه من کمتر از 1 مگ بود ولی برنامه شما 304 مگابایته
شما چه توقعی داری که ما تست کنیم.:38::16:
آقا من می خوام 5724 g-d بخرم،ولی به من گفتن به درد نمی خوره،میگن دل بهتره.واقعا اینطوریه؟
دوتا سوال دیگم داشتم.ال اینکه آیا 5742 صفحه نمایش با کیفیت پایینی داره نسبت به لپ تاپای هم قیمت خودش؟اونایی که خودشون این لپ تاپو دارن از کیفیت صفحه نمایشش راضین؟زاویه دیدش خوب نیست؟مثلا میشه باهاش دو نفری فیلم دید؟
سوال دومم اینه که پورت usb فقط یه طرف این لپ تاپه یا دو طرفش usb داره؟
ممنون
دو طرفش usb دارهنقل قول:
اگر دونفر خیلی با هم صمیمی باشن میشه فیلم دید، در آغوش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدای از شوخی تا 3 نفر هم جواب میده
ضمنا شما ملاکن برای به درد بخور بودن یا نبودن باید امتیازی که هر دستگاهی در تست هایی مثل 3dmark یا pcmark میاره باشه....
اینایی که گفتید اسم سایتشونه؟ من یه کم سرچ کردم ولی برای 5724 چیزی پیدا نکردم.میشه لینک بدید؟نقل قول:
این سایت laptopmag.com نتایج تستاش و امتیازاتش معتبر هست؟
ممنون.
اینهایی که گفتم اسم برنامه های تست سیستم هست. تو تاپیک هر لپتاپی بگردی نتایجش رو پیدا میکنی.نقل قول:
اون سایتی رو هم که گفتی اشنایی ای باهاش ندارم.
من تست کردم. برنامه شما خیلی خوب و مفید بود ولی چون دقتش اوایل زیاد نبود نتیجه رو نذاشتم.نقل قول:
برای من total capacity هم همون 47520 هستش ولی current capacity 47207.
در حالت کم مصرف 5 تا 6 ساعت شارژ داره. ولی خوب من مثلا وقت مطالعه کردن معمولا از باتری استفاده می کنم.
برای استفاده معمولی ( :8: ) هم همون 2.5 ساعته. باتریم هم سامسونگه. مصرفش هم بین 9 تا ... وات هست :31:
cpu: core i3 380m
ضمنا تخمینش با ویندوز سون خیلی فرق نداره.
درایور 275.33 برای کارت سری 500 نوت بوک ریلیز شد:5:
اینجا رو هم ببینید...آیا واقعا همیطوره ؟!!
کد:http://www.geforce.com/#/News/articles/introducing-the-geforce-gtx-560m-mobile-gpu
مرسی . بیزحمت لینک دانلود ورژن 32 بیتی رو میزارینقل قول:
من نصب کردم و باز هم HDMI رو چک کردم اما همچنان bsod میده...نقل قول: