نه من که تا جالا چنین چیزی ندیدم فکر هم نکنم امکان پذیر باشه.نقل قول:
شما آیذی جدید بساز اگر کسی نگرفته باشه که به مقصودت می رسی اگرم کسی قبلا آیدیتو ساخته باشه که کلا نمی تونستی بگیریش دیگه چه فرقی داره؟
Printable View
نه من که تا جالا چنین چیزی ندیدم فکر هم نکنم امکان پذیر باشه.نقل قول:
شما آیذی جدید بساز اگر کسی نگرفته باشه که به مقصودت می رسی اگرم کسی قبلا آیدیتو ساخته باشه که کلا نمی تونستی بگیریش دیگه چه فرقی داره؟
ممنون عزیز.. چند ماه اگر با میل خودمون بالا نیایم یاهو میل رو بلاک می کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینو بخون برای سوال قبلیت می گه نمی تونی آدرستو عوض کنی ولی می تونی یه آدرس جدید اد کنی من امتحان نکردم ولی به نظرم خوب می آد امتحان کردی بیا اینجا بگو
جواب این سوالت. نه چند ماه فکر نکنم یعنی من دو تا آدرس دارم یکیشو هراز گاهی چک می کنم اون یکی رو مدام چک می کنم. ائلیه تا حالا شده چند ماه چک نکنم و بلاک هم نشده. ولی مثل اینکه اگر یه مدت زیادی بهش کاری نداشته باشی یا هو اونو بلاک می کنه. اینو هم از اونجایی می گم که شده میل گروهی بزنم مثلا برای تبریک عید بعد چند تا آدرسو یا هو ایمیل برنه که نشد به این آدرس ها بفرستم. بعد با خود دوستان که چک می کنم می فهمم مثل اینکه خیی وقته به اون آدرس سر نزدند. حالا نمی دونم دقیقا یاهو برای این اونارو بلاک کرده یا نه.
شاد باشید.
من چند وقت پیش یه مشکل داشتم با ایمیل و حل هم نشد.
بیخیال شدم، ولی الان به شدت به ایمیلم نیاز دارم ولی هرکاری میکنم نمیتونم login بشم.
هیچ اخطار خاصی هم نمیاد. صفحه هم اینطوریه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه ایدی و پسوورد رو هم وارد میکنم، بازم همین صفحه میاد.
تا مدتی دیگه امکان چت از راه ایمیل کلاسیک از بین میره .
این که توی عکس هست میگه که caps lock شما روشنه . خودتون روشنش کردید ؟نقل قول:
مساله اینه که caps lock خاموشه! اصلاََ هیچ مشکلی وجود نداره، ولی وارد ایمیل نمیشه.نقل قول:
هیچ اتفاقی نیفتاده دوست عزیز! همین! یعنی هیچی!نقل قول:
نه به رمز عبور شما گیر داده، نه میگه این آیدی وجود نداره. ممکنه مشکل کوکی داشته باشید که اخطارش نیست! ممکن هم هست که جاوا اسکریپت غیر فعال باشه که اخطار اون هم نیست! کلید کپس لاک هم مهم نیست.
ببینید این آدرس مفیده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیگر دوستان!
اگر حدود 90 روز به ایمیل وارد نشید، deactive میشه ولی بعدا می تونید دوباره فعالش کنید. این موضوع در یاهو ساده است و شما فقط ایمیلهایی که نگرفته اید رو از دست داده اید! ممکنه ایمیل طرف !! باشه مثلا! اگر چه بعیده
اما مطلب مهم در مورد سایت های اشتراک فایله مخصوصا 4shared که فایلهاتون می پره!!!!!!!!!
یه مرورگر دیگه استفاده کنیدنقل قول:
اوپرا پیشنهاد بنده است
شما با isp تون چک کردی؟نقل قول:
در ضمن دوست من یرو از کامپیوترهای دیگه امتحان کن از یه جای دیگه ببین همین مشکل هست؟
باید کلا برای یاهو این مشکلو داشته باشی درسته؟ یعنی وارد هیچ میل یاهو یی نشه و همش همین ارورو بده.
یه چسز دیگزم امتحان کن بیا و از تو مسنجر وارد میلت شو
یا بیا برو پروسه پسورد ریکاوری رو طی کن