انتقاد کریوف از رونالدو: یکی پرسیده بود آیا می توانیم 8 گل به رئال بزنیم؟
اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی زبان به انتقاد از ستاره پرتغالی باشگاه رئال گشود.
سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا روز دوشنبه در ستون هفتگی اش در روزنامه «ال پریودیکو» به انتقاد از کریستیانو رونالدو پرداخت. این اسطوره هلندی به بررسی روابط رئال و بارسا و بازیکنان دو تیم در هفته های اخیر پرداخته.
کریوف اعلام کرد که با پپ گواردیولا دیدار کرده تا در مورد شرایط بارسا با او به صحبت بپردازد:« هشت گلی که بارسا وارد دروازه آلمریا کرد، به نظر می رسید که به بارسا هدیه داده شده است و کسی که خیلی باهوش بود، باز هم تکرار می کنم که خیلی باهوش بود، پرسید که آیا بارسا می تواند 8 گل هم وارد دروازه رئال کند؟! و البته تنها 5 گل بود، هر چند که می توانستند به 8 گل برسند، چون عطشی که در تیم گواردیولا یافت می شود، غیرقابل باور است.»
بازیکن سابق بارسلونا در ادامه اعتراف کرد که چند روز پیش با پپ گواردیولا مربی بارسا دیدار کرده:« به آنالیز شرایط بارسا پرداختیم. در مورد احساسات غیرلازم تیم، ولی همه چیز خوب است خیلی خوب!»
کرویف در ادامه در مورد یکی از موضوعاتی که با گواردیولا صحبت کرد گفت:« آیا تیم کنونی گواردیولا با تیم سال اول او تغییرات زیادی داشته؟ اگر اسم به اسم بررسی کنید، به جزئیات زیادی نمی رسید. بازیکنانی مثل مسی، اینیستا، ژاوی ، پدرو وبوسکتس عطش فراوانی دارند.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/12/20/2269873/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%81-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85-8-%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D9%87
2010/12/20
فلانیو، مدافع اوساسونا: رئال حق انتقاد از داوران را ندارد
فلانیو در صحبتهایی اعلام کرد که مادریدی ها نباید به عملکرد داوران اعتراض کنند.
سایت گل- میگل فلانیو، مدافع باشگاه اوساسونا نظرش را در مورد اظهارات اخیر ژوزه مورینیو، مربی سرشناس رئال در مورد داوری ها مطرح کرده و معتقد است که رئال در جایگاه انتقاد از داوری ها نیست.
مورینیو در کنفرانس خبری یکشنبه شب، برگه ای را در دست داشت که در آن 13 اشتباه داور بازی رئال- سویا، یعنی کلوس گومس را لیست کرده بود.
روز دوشنبه میگل فلانیو،مدافع اوساسونا به انتقاد از مربی رئال پرداخت:« من دیروز در خانه این را دیدم و اصلا خوشم نیامد. آنها واقعا نمی توانند نظر بدهند، چون واقعا نمی دانند که رفتار با آنها با رفتار با سایر تیمها یکسان نیست. فکر نمی کنم که این رفتار قشنگ و خوبی باشد و دست کم رئالی ها باید دست از اعتراض و گله کردن بکشند.»
فلانیو ادامه داد:« ما و برخی دیگر از تیمهای پائین تر جدول در سالهای اخیر، مقابل رئال مادرید به نحو دیگری بوده ایم ولی هیچ وقت آن کاری که مورینیو روز یکشنبه در کنفرانس خبری انجام داد را انجام ندادیم.این یک واقعیت است. من می توانم از داور بازی یکشنبه شب ما مقابل ساراگوسا انتقاد کنم ولی این به نحوی، خود را جای داور گذاشتن است.»
2010/12/21