به جاش عمومی ها رو فضایی زده!نقل قول:
................................................
یه کارنامه قلمچی تجربی هم بذارید.:27:
Printable View
به جاش عمومی ها رو فضایی زده!نقل قول:
................................................
یه کارنامه قلمچی تجربی هم بذارید.:27:
دوستان توی این نظرسنجی شرکت کنین :11:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=447086
برو وقتی کارنامه رو توی سایت دیدی پنجره مرورگرت که بازهنقل قول:
یه دکمه رو کیبوردت هست ب نام paint scrn بعد برو توی نقاشی یا همون پیینت کامپیوتر و اونجا راست کلیک کن و پیس رو بزن بعد میبینی عکس میاد !
بعد قسمت اضافیش حذف کن بعد سیو کن بعد توی یه سایت که ماله آپلود عکس هست مثله زیری آپلودش کن
کد:http://-----.com/
شما که هنوز سال دوم هستین. نباید اینقدر استرس کنکور داشته باشین. فکر میکنم اون موقع که شما وقت کنکورتون میشه یا کنکور حذف شده یا تاثیر معدل بالای 50 درصده . بهتره الان تمام تمرکزتون رو روی معدل بذارین. از کتابای تشریحی استفاده کنین و تمرین زیادی بکنین عملا یعنی اینکه با برنامه کلاساتون پیش برین و با آمادگی صد در صد توی امتحانات شرکت کنین . به فکر تست و کلاست تست و ... هم اصلا نباشین چون شما اگه روی مطالب درسی مسلط باشین عملا از پس کنکور بر میاین . راجبه عربی و زبان خیلی خوبه که قواعدتون قویه شما بهترین کار اینه که متن کتاب درسی رو بدون ترجمه بخونین و سعی کنین متوجه بشین مفهومش رو. کتاب ریدینگ دکتر شهاب اناری (مبتکران) کتاب واقعا مفیدیه. برای عربی هم اول از همه بدون ترجمه سعی کنین مفهوم متن کتاب رو متوجه بشین بعد اگر وقت اضافه اوردین بد نیست برین سراغ کتاب مخصوص ترجمه عربی مخصوص امتحان و کنکور که توی بازار هست(الان حضور ذهن ندارم یه نمونه بهت معرفی کنم ولی بری کتاب فروشی کلی از اینجور کتابا هست بخصوص که توی کنکور متن درک مطلب هم میدن کافیه یه کتابی همون درک مطلب هارو جمع کرده باشه خودش منبع خوبیه)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریاضی رو نخونده بودم. آزمون بعدی جبران می کنم.
عشق از نظر طراحان كنكور رو بخونيد :
از استاد ديني پرسيدند عشق چيست؟ گفت: حرام است
از استاد هندسه پرسيدند عشق چيست؟ گفت: نقطه اي كه حول نقطه قلب جوان ميگردد
از استاد تاريخ پرسيدند عشق چيست؟ گفت: سقوط سلسله قلب جوان
از استاد زبان پرسيدند عشق چيست؟ گفت: همپاي love است
از استاد رياضي پرسيدند عشق چيست؟ گفت: تنها عددي است كه پايان ندارد
از استاد زيست شناسي پرسيدند عشق چيست؟ گفت: بيماري ايست موروثي كه به بطنها نفوذ ميكند
از استاد جغرافيا پرسيدند عشق چيست؟ گفت: تنها كشوري كه مرزي ندارد
از استاد علوم نظامي پرسيدند عشق چيست؟ گفت: تنها سلاحيست كه نميتوان شكستش داد
از استاد شيمي پرسيدند عشق چيست؟ گفت: تنها عنصريست که بدون اکسيژن مي سوزد.
از استاد فلسفه پرسيدند عشق چيست؟ چيزي نگفت
این معدل رو راست میگی؟نقل قول:
خدا شاهده اگه 50 درصد بشه من خودمو میکشم
همین 10-15 درصدم دیوونم کرده
بابا تو این مدرسه که من میرم برای سال اولی ها میان بعضی قسمت های حسابان سال سومو درس میدن:18:
با معدل 20 اومدم اینجا خدا میدونه زنده میام بیرون یا نه
بعدشم امتحان میگیرن در سطح همون حسابان تازه اینو جلوی یه سومی هم بزاری نمیتونه حل کنه
پارسال یه امتحان ریاضی گرفتن نصفش از اینا بود بقیشم معلوم نیست از کجای کنکور آورده بودن این شد نوبت اول
نوبت دومم که هیچ چی
خوب معدل تو این مدرسه شدیدا افت میکنه
در عوض به قول خودشون سطح علمی یه کم میره بالا
اگه کنکورو وردورن =بدبخت شدن من
یه فوق دیپلمم نمیتونم برم
سوالای مدارس دیگه رو که میخونم آرزو میکنم اونجا بودم چون بدون شک معدلم 20 میشد:19:
ضمنا اینجا رو بعنوان مدرسه عادی زدن همچنین اون سازمان سنجش لعنتی که همه این آتیشا زیر سر هموناس نمیاد بگه که چون تو تو این مدرسه بودی معدل شده مثلا 17با اونی که اون مدرسه بوده معدلش شده 20 برابرید
به زور خونواده هم من اینجا موندم وگرنه تابستون میخواستم برم یه جا دیگه
اینقدر سختی دادن که از هر چی ریاضی و فیزک و... بدم اومده
من که عاشق فیزیک بودم یگه از شنیدن اسمش حالم بد میشه همش یاد -0- میوفتم:19:
اینا رو گفتم تا بدونید بعضی از هموطناتون چه رنج هایی میکشن
بدونید اونایی که تو کنکور رتبه بدرد بخور نمیارن و همش منفی میزنن دلیلش چیه
دوستان اگه راهنمایی و کمکی از دستشون بر میاد دریغ نکنن
ممنون از همه دوستان
دوست عزیز طرح برداشتن کنکور اینطوری نیستش که بگن از فردا شب برمیداریم حالا یکی که سال پیش میاد سال بعد دیگه کنکور نداره هرچی معدل با سوالای چه سخت چه مسخره معلمشون توی سال اول دوم گرفته بشه معدلش
مثال پیش و پا افتادش اینه که میان میگن برمیداریم از سال بعد =>>>>> سال اول دبیرستان هم امتحانا نهایی میشه همشون
سال بعد سال دومی هایی که پارسال اول بودن همه امتحاناشون نهایی میشه
اگه اونطوری باشه که همه باید برن شریف و صنعتی اصفهان
اینا به ذهن این سنجشی ها هم رسیده خب دیگه! معدل منظور معدل یا نمراتی هست که شما در آزمون های کشوری (نهایی) میگیرید. برای مثال الآن تو سوم شما همه درس هاتون سوالش برای همه کشور یکی هست و نمره اون هست که تو کنکور تاثیر داره و با این نوشته هاتون تراز علمی شما نسبت به سایرین باید بیشتر باشه پس نمره خوبی میارید.نقل قول:
این معدل رو راست میگی؟
خدا شاهده اگه 50 درصد بشه من خودمو میکشم
همین 10-15 درصدم دیوونم کرده
بابا تو این مدرسه که من میرم برای سال اولی ها میان بعضی قسمت های حسابان سال سومو درس میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با معدل 20 اومدم اینجا خدا میدونه زنده میام بیرون یا نه
بعدشم امتحان میگیرن در سطح همون حسابان تازه اینو جلوی یه سومی هم بزاری نمیتونه حل کنه
پارسال یه امتحان ریاضی گرفتن نصفش از اینا بود بقیشم معلوم نیست از کجای کنکور آورده بودن این شد نوبت اول
نوبت دومم که هیچ چی
خوب معدل تو این مدرسه شدیدا افت میکنه
در عوض به قول خودشون سطح علمی یه کم میره بالا
اگه کنکورو وردورن =بدبخت شدن من
یه فوق دیپلمم نمیتونم برم
سوالای مدارس دیگه رو که میخونم آرزو میکنم اونجا بودم چون بدون شک معدلم 20 میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا اینجا رو بعنوان مدرسه عادی زدن همچنین اون سازمان سنجش لعنتی که همه این آتیشا زیر سر هموناس نمیاد بگه که چون تو تو این مدرسه بودی معدل شده مثلا 17با اونی که اون مدرسه بوده معدلش شده 20 برابرید
به زور خونواده هم من اینجا موندم وگرنه تابستون میخواستم برم یه جا دیگه
اینقدر سختی دادن که از هر چی ریاضی و فیزک و... بدم اومده
من که عاشق فیزیک بودم یگه از شنیدن اسمش حالم بد میشه همش یاد -0- میوفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو گفتم تا بدونید بعضی از هموطناتون چه رنج هایی میکشن
بدونید اونایی که تو کنکور رتبه بدرد بخور نمیارن و همش منفی میزنن دلیلش چیه
اگه اینجوری باشه که خلی خوبهنقل قول:
امیدوارم کردی:10:
پس فقط اون نهایی ها رو حساب میکنن؟
پارسال هم شیمی و ادبیات بو که کشوری بود
شیمی که خیلی راحت بود نمرم نمیدونم شد 19.25 یا 19.75
ولی ادبیات چون معلم خوب نبود و چند تا درس آخرو اصلا درس نداده بود و گفته بود برید خوتون بخونید (چون رشتمون ریاضی قراربود باشه برای همین گفت برید خوتون بخونید:18:عجب توجیه خوبی نه؟)
راستی تا جایی که من میدونم طبق قانون آموزش و پرورش(اگه قانون داشته باشه)اینجور کار ها یعنی استفاده از درصد های تست بعنوان نمره ممنوعه
البته من شنیدم خودم نمیدونم
درسته؟
بازهم ممنون از تمام دوستان