خوب دوست عزیز من هم تا حالا همینو میگفتم
این کلیدهای جهت موقع پنالتی زدن اصلا عمل نمیکنه و همه توپ ها وسط دروازه است
Printable View
خوب دوست عزیز من هم تا حالا همینو میگفتم
این کلیدهای جهت موقع پنالتی زدن اصلا عمل نمیکنه و همه توپ ها وسط دروازه است
من با کیبوردمشکل ندارمنقل قول:
صربات ایستگاهی میتونی بزنی؟
یا شروع مجددهای دروازه ؟
الان اونایی که با گیم پد بازی می کنن با آنالوگ راست دقیقا چی کار می کنن ؟ دریبل می تونن بزنن ؟ برای من همه جوره مثل شیفت تو سرعت می مونه که بازیکن استارت می زد قبلا ، خواهشا اونایی که با گیم پد مشکل ندارن یه توضیح بدن ، ممنون .
اره..همه این ضربات رو میزنم...نقل قول:
من با کیبوردمشکل ندارم
صربات ایستگاهی میتونی بزنی؟
یا شروع مجددهای دروازه ؟
دریبل میکنم...هر کاری بخوام میتونم بکنم
حتی ضربات پشت محوطه رو کات هم میدم ولی موقع پنالتی بلا استثنا همه توپ ها وسطه
دهنم سرویس شد ولی یک بار هم گوشه نتونستم بزنم
باید اول LT رو بگیری.....نقل قول:
الان اونایی که با گیم پد بازی می کنن با آنالوگ راست دقیقا چی کار می کنن ؟ دریبل می تونن بزنن ؟ برای من همه جوره مثل شیفت تو سرعت می مونه که بازیکن استارت می زد قبلا ، خواهشا اونایی که با گیم پد مشکل ندارن یه توضیح بدن ، ممنون .
گزینه L Stick رو روی جهت ها تنظیم کردی یا D-Pad رو ؟نقل قول:
ره..همه این ضربات رو میزنم...
دریبل میکنم...هر کاری بخوام میتونم بکنم
حتی ضربات پشت محوطه رو کات هم میدم ولی موقع پنالتی بلا استثنا همه توپ ها وسطه
دهنم سرویس شد ولی یک بار هم گوشه نتونستم بزنم
Ladies & Gentelmen now the big moment for fifa 11 . . . WE ARE 11... Forever
بعله تازه من برای اولین بار گیم پلی فیفا نکست رو روی کامپیوتر عزیزم لمس کردم... وای خداوندا... عجب فوتبال نابی... چه فازی خواهم گرفت... مشکل گیم پد کلافه ام کرده بود نمی تونستم حرکت کنم و این باعث میشد نتونم گل بزنم و دریبل کنم... عجب چسبید خدائیش.
ولی امروز یه خبر توپ برای اونهایی دارم که هرچی با گیم پد ور میرن نمی تونن حلش کنن.
طریقه اصلاح کامل گیم پد:
1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
AddController "My XBox 360 Controller"
چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد
نقل قول:
.
.
.
AddMap PC_POV_0_UP VB_AI_LDPAD_UP
AddMap PC_POV_0_UP VB_FE_LDPAD_UP
AddController "My XBox 360 Controller"
AddAlias ""
AddAlias "XBOX 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "XBox 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "Controller (XBOX 360 For Windows)"
AddAlias "Controller (Xbox 360 Wireless Receiver for Windows)"
AddAlias "Xbox 360 Wireless Receiver for Windows"
AddAlias "XInput Controller"
AddController "Controller_039"
AddAlias "SL-6535-SBK"
AddAlias "SL-6535-SSV"
.
.
.
همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon
اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید. البته داخل بازی فعلا چون دمو هستش هر بار مجبورید 3 مورد دکمه رو جابجا کنید. که مربوط به تکل زدن و شوت زدن میشه من شوت و تکل سرپایی رو روی دکمه آبی و سانتر و تکل بلند رو روی قرمز می ذارم و اسپرینت رو روی RB قرار می دم.
حالا کمی بازی کنید خواهید دید که بازیتون کاملا فرق کرد... چون حالا می تونید با خیال راحت حرکت کنید و از دریبل های آنالوگ راست به صحیح ترین شکل ممکن استفاده کنید.
از داداشم : Squall Leonhart که با تمام وجود منو کمک کرد توی این کار تشکر میکنم.
:10: دوست دارم فرید:40:
دوستان نسخه ی کنسولی رو کسی گرفته ؟ چجوریاس ؟ همه دارن روی PC بازی میکنن فعلاً...
میترسم نسخه ی PC از کنسولی بزنه بالا یه وقت. :31:
Squall داداش شماست؟!مدتی بود به شباهت های بینتون پی برده بودم!!!!!
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
یه سوال پد حتما باید از این پد های شبیه دسته Xbox باشه؟
دست جفتتون درد نکنهنقل قول:
آرمین یه عکس از تنظیمات گیم پدت میذاری
من بعد سه روز که هم فیفا و هم Pes رو بازی کردم نظرم اینه که فیفا خیلی فوتبال خوبیه اما امسال Pesواقعا بدجور خودشو تکون داده و خودشو تا حدودی به فیفا رسونده
PES چند ایراد داره که مانع از این میشه از فیفا جلو بزنه یکی صداگذاریشه و دیگری یه عیبی هست در این نسخه که اگه برطرف بشه عالی میشه و اون هم اینه که بازیکن صاحب توپ خیلی کند حرکت میکنن البته با این کار دفاع کردن آسونتر میشه اما حمله کردن سخت
از لحاظ هوش مصنوعی در Pes دفاع بسیار عالی کار میکنه اما در مورد دروازبان این حرف درست برعکسه اما در فیفا دفاع نسبت به Pes هوش مصنوعیه کمتری دارن اما در دروازه مشکلی نداره
از لحاظ گرافیکی این دو بازی هیچ برتری به هم ندارن خوشبختانه هر دو بازی گرافیکی دارن که به دل آدم میشینه
فیفا بازیه روونتریه یعنی حرکت کردن با بازیکن راحت تره اما PES امسال با تغییری که در گیم پلی داده و به حق لازم هم بود طوری شده که حتما با پاسکاری باید از سد مدافعین رد شد البته به نظرم یه کمی افراط کرده تا حدودی حرکت انفرادی رو کشته
فیفا انیمیشن های بیشتری نسبت به PESداره اما نه خیلی زیاد چون امسال کنامی هم انیمیشن های زیادی تو بازی گذاشته که از این لحاظ میشه گفت فیفا کمی بیشتر انیمیشن داره
اما صداگزاری و بخصوص گزارشگری فیفا خیلی سرتره چیزی که من ضعف pes رو در این میبینم
در کل من بر این عقیده ام که امسال هم فیفا نمره بالاتری از pes میگیره اما این اختلاف امسال بسیار کم شده اما اگر یک توصیه از من بخواین که کدوم رو باید امسال برا بازی انتخاب کرد باید عرض کنم اگر فن Pes هستید حتما PES رو بازی کنین چون اونم بسیار تمیز امسال کار شده , اگر فن فیفا هستید بهتون حتما پیشنهاد میدم از فیفا دور نشید و اگر بیطرفید و برای اولین بار دنبال بازی کردن فوتبال هستید فیفا گزینه اول برا شما خواهد بود
امیدوارم تونسته باشم بیطرفانه این نقد رو نوشته باشم ضمن اینکه اعتراف میکنم فن PES هستم و امسال هم Pes بازی خواهم کرد
ضمن اینکه نقد بالا در مورد دو بازی در پی سی بود
والسلام