آقا تورو خدا یکی مشکل منو حل کنه. من هر فایل d3dx9_43.dll که بود تو انترنت دانلود کردم!!!! هیچ کدوم کار نکرد! کمک کنید!:19:
Printable View
آقا تورو خدا یکی مشکل منو حل کنه. من هر فایل d3dx9_43.dll که بود تو انترنت دانلود کردم!!!! هیچ کدوم کار نکرد! کمک کنید!:19:
سلام
این پچ که برای چند نفره آفلاین ساخته شده رو میشه با دو تا سیستم بازی کرد مثل گیم نت و یا فقط برای بازی با کامپیوتر و هوش مصنوعیه ؟
کسی نمیدونه چیکار کنم بازی کند نباشه ؟
گرافیک بازی رو کلا روی low گذاشتم ولی باز افت فریم داشت
cpu: amd x2 x245
ram: 3gb
graphic: ATI 4670 1gb
من خودم DirectX توی دیسک بازی ور نصب کردم، شما اگر می خوای مشکلت حل شه به نظر من باید آخرین ورژن DirectX رو دانلود و نصب کنینقل قول:
آقا تورو خدا یکی مشکل منو حل کنه. من هر فایل d3dx9_43.dll که بود تو انترنت دانلود کردم!!!! هیچ کدوم کار نکرد! کمک کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه Lan بازی کرد فقط خودتیو و AIنقل قول:
این پچ که برای چند نفره آفلاین ساخته شده رو میشه با دو تا سیستم بازی کرد مثل گیم نت و یا فقط برای بازی با کامپیوتر و هوش مصنوعیه ؟
اگر چند صفحه قبل رو نگاه کرده باشید می بینید بیشتر بچه ها همین مشکل رو دارند از جمله بنده..نقل قول:
کسی نمیدونه چیکار کنم بازی کند نباشه ؟
گرافیک بازی رو کلا روی low گذاشتم ولی باز افت فریم داشت
برای بهتر شدن، نصب پچ بازی و آخرین ورژن DirectX و درایور گرافیکی می تونند کمک کنند
البته من امروز یه کاری کردم یه زره بهتر شد، بعد از اجرای بازی از Task Manager بازی رو تو High Priority قرار دادم...
هوش مصنوعی افتضاح تو بازی بدجور تو چشم می زنه...جالبه خیلی جاها نیروهای خودی از دشمن رد میشن و دشمن با این که شاید چند متر هم با بقیه نیروهای ما فاصله نداشته باشه از فاصله یک کیلومتری به سمت من تیر اندازی می کنه:13:
گیم پلی بازی هم خیلی سریعتر شده نسبت به mw2 و یه مقدار غیر طبیعی شده.
برای منی که همزمان world at war، mw2 و bo رو بازی می کنم bo در حد یک فاجعست.:2:(البته موارد مثبت خیلی تو بازی دیده میشه).
به نظرم اگه بازی اسم cod روش نبود خیلی بیشتر میشد ازش لذت برد.
سلام ما که گیج شدیم
میشه دوستانی که تونست نلاین بازی کنن مشکل لگ رو حل کنن پچ ها روئی رو که تا به اینجا اومده رو تو یه پست بزارن به خدا صواب داره با دایال اپ نمیشه همه صفحه ها رو گشت یه جا پچش هست کرکش نیست یه جا کرک هست نوشتین پچ صفحه های قبل رو بگردین میگردی میبینی چند تا پچه
خواهشن یه کمکی برا ما وامونده ها هم بکینین
خیلییییی ممنونننننننننننننن
آقا کسی نبود؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام ما که گیج شدیم
میشه دوستانی که تونست نلاین بازی کنن مشکل لگ رو حل کنن پچ ها روئی رو که تا به اینجا اومده رو تو یه پست بزارن به خدا صواب داره با دایال اپ نمیشه همه صفحه ها رو گشت....
مشکل لگ برای من هنوز هم برطرف نشده، اما تونستم بهترش کنم، آنلاین هم مخلصم :31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5633435&postcount=1352
من که میگم احتمالا مشکل باید از DirectX باشه ، صفحه قبل یکی از بچه ها یه لینکی گزاشت که توش بیشتر مشکل هارو پاسخ داده بود اون هم ببینید امتحان کنیدنقل قول:
آقا کسی نبود؟؟؟؟؟
دوستان یکی جواب ما رو هم بده.
اورجینال این بازی رو از کجا میشه گیر آورد؟ قیمتش چنده؟ یه جایی که مطمئن باشه معرفی کنین.
ممنون دوست عزیز اما این پست رو دیدم بعد این پچ مثل این که دوتا پچ اومده که نمیدونم کرک داره یا نهنقل قول:
و حالت مولتی یا بازی با لن
ممنون میشم در این مورد راهنمائیم کنین
با تشکر فراوان