از من هم 95 درصد موارد فقط با وی پی* ان باز می شه. خیلی جالبه که مخابرات یه مملکت یه سرور درست و حسابی نداره
Printable View
از من هم 95 درصد موارد فقط با وی پی* ان باز می شه. خیلی جالبه که مخابرات یه مملکت یه سرور درست و حسابی نداره
کد:http://217.219.5.24/IBSng-tg/user/online_payment/chooseGateway
سلام کسی نمی دونه پس چرا در قسمت پرداخت آنلاین من این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی معلوم نیست این UNITS 56,650.00 برای 1 گیگ یا 2 گیگ چون برای بعضی دوستان که دیدم جلوش مشخص کرده بود..
اینجوری که تو سایت مخابرات نوشته فقط برای بالاتر از 128 باید حضوری بریم ، پس لازم نیست ما حضوری بریم چون این طوری که معلومه همون 128 بهتره چون اگه قراره شبانه همه یکی باشه که فایده نداره ... فقط یه چیزی می مونه که برای 128 همون 4 گیگ هست یا 3 گیگ شده ؟
بازم خوبه که از شما پرداخت آنلاینش فعاله . از من کلا گزینه پرداخت آنلاین خذف شدهنقل قول:
این 5660 تومان هم به احتمال 90 درصد همون 2 گیگ هستش
من تماس گرفتم گفتم پس گزینه چرا نیستش، در جواب گفتش خراب شده:18: میگم کی درست میشه؟ جواب:معلوم نیست
خدا رحم کنه!
احتمالا موتور سوزونده :20:
فکر کنم یه نقشه هایی برای ما کاربران قبلی دارند که می خواند به زودی پیاده ش کنند
دهن منا که سرویس کردند
وی پی * رو خط من کار نداد کانکت میشه بعد از چند ثانیه ارور میده رو خط غیر مخابرات خوب کار داد لطفا راهنمایی کنید چطور میشه استفاده کرد اخه تو همین سایت میگن رو خط مخابرات کار نمیده ؟
من 128 دارم سرعتم تا 160 میره پس فایده ای نداره 512 یا 1 مگ بگیرمنقل قول: