نقل قول:
زدی تو خال!!! منم همینو میخواستم بفهمم دمت گرم جوابمو گرفتم!! آره این مشکل وجود داره و حدود یک ماه نگه میداره!! البته شاید با آپدیت درست بشه.........
نقل قول:
زدی تو خال!!! منم همینو میخواستم بفهمم دمت گرم جوابمو گرفتم!! آره این مشکل وجود داره و حدود یک ماه نگه میداره!! البته شاید با آپدیت درست بشه.........
توجه توجه توجه
سامسونگ به تازگی گوشی دیگری را با این سیستم عامل ( بادا ) معرفی کرده که میتونید مشخصاتشو در لینک زیر ببنید:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_s7230e_wave_723-3493.php
--------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
سلام به همه ...
در مورد log والا واسه من الان 14روزه همه مکالمات و پیغام هام هست تو گوشی ... جالب اینکه تو هیچ کدوم از سایت ها و حتی تو دفترچه راهنمای این گوشی هیییییییییییییچ اطلاعی در این مورد داده نشده ..... همه جا رو گشتم ... من فکر می کنم همون یک ماه باشه مدت زمان نگهداری پیغام ها تو قسمت log .... اتو خود گوشی هم که تنظیماتی واسه این مورد وجود نداره ...
والا من روز اول که این گوشی رو خریدم مامانم دید گفت : خوبه .. من میتونم جای سینی ازش استفاده کنم ..:31::31::31: کلا سلیقه خانوما فرق میکنه ... ولی باید بگم به نظر شخصی خودم این صفحه نمایش از نظر کیفیت و اندازه واسه اون کاربرد هایی که شما گفتی کاملااااااااا مناسبه ... بازی و عکس که حرف نداره ... ولی واسه فیلم خب مسلما 4" بهتره .... البته شما که i9000 داری اگه این گوشی رو دستت بگیری مسلما واست کوچیک به نظر میاد ... ولی این 3.3 فقط بخاطر اینه که عرض صفحه کمه وگرنه طولش مناسبه ...
در کل به نظر من این اندازه صفحه نمایش واسه خانوما مناسب تره تا 4" ....:20::20::20:
نقل قول:نقل قول:-----------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
البته دوستان درست میگن .... فقط نمایش آفیس داره ... ویرایش نمیشه کرد ... البته مطمئنم به زودی میاد براش ... ولییییییییییییییییییییییی یییییییی
دوست عزیز 40تومن کیلو چنده ... جاوا رو واسه همین وقتا گذاشتن ... شما برو به آدر زیر ... mini office رو دانلود کن .. نصب کن ... استفاده کن .. ما رو هم دعا کن .. 40 تومنم بذار تو جیبت ...:31::31::31:
اینم آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آی آر- تی سی آی . اُ آر جی
اینم بگم که من الان این نرم افزار رو گوشیم نصبه و استفاده می کنم ....
چرا وقتی آدرس سایت رو مینویسم اینجوری میشه ؟؟؟؟
سلام به همه
می خواسم بدونم که چه طور میشه فقط بعضی از برنامه ها ( مسیج ها - فایل های شخصی - یاداشت ها - دوربین و ... ) رو قفل کرد ؟
نقل قول:
چون آوردن اسم فرومهای رقیب خلاف قوانینه.......:5:
سلام کسی از دوستان در مورد نصب اندورید رو این گوشی خبری نداره که در چه مرحله ای هست و کی قراره بیاد ؟
مثل گالکسی میشه و یا باگهاش کلا اخباری در این مورد هست یا عکس و ویدیو ؟
بی صبرانه منتظرم بیاد چون گیم های بادا با اینکه از کیفیت بیشتری بهره میبرند ولی هنوز حک (ههک) نشدند
بچه ها از جایی میشه دفترچه فارسی یا انگلیسی این گوشی رو دانلود کرد ؟
سلام.
میخوام wave بگیرم و چند تا سوال داشتم.
1.wave یا omnia2
2.wave مثل آمنیا تو مکعب سه بعدی داره؟
3.wave تو قسمت عکساش هم حسگر حرکتی کار میکنه.(یه چند تا عکس از قسمت پیکچر و ویدیو با فعال شدن حسگر حرکتی برام بزارید)
4.هنگ میکنه یا نه؟
5.تو قسمت گیم کیبورد مجازی دائم فعاله؟( آخه تو f480 کیبورد مجازی میومد و نصف بازی معلوم نبود.)
6.قلم داره؟
7.تم میخره؟عکس متحرک به عنوان بک گراند قبول میکنه
8.میشه هم در منو هم در اک گراند چند عکس متفاوت قرار داد
قیمت با گارانتی پارس ماکروتل و گارانتی متفرقه چنده.به روز لطفا
این الان یعنی چی؟نقل قول:
چرا یه همچین چیزی اتفاق میفته.
بعد ان سال یه گوشی درست حسابی اومد تو بازار.
نمیگیرم تا این مشکلش حل شه!