عجب . دزدی تو روز روشننقل قول:
Printable View
عجب . دزدی تو روز روشننقل قول:
خوبه مال شما اختلافش 3 گیگه!نقل قول:
گزارش کارکرد منم دقیقآ همینطوره ولی اختلافشون 7 گیگه!!! با log سیستم خودم تنها 3 گیگ ترافیک روزانه داشتم ولی گزارش کارد کلی برام 10 گیگ ثبت کرده که قطعآ همون مشکل دانلودهای شبانه است.
بچه ها من چند روز پیش رفته بودم سایت arak2020 و یه شکایت نوشته بودم . امروز ساعت 2 از 2020 به گوشیم زنگ زدند و گفت شمارتو بگو میخوام درخواستتو بررسی کنیم منم گفتم که یه دفعه شارژ گوشیم تمام شد و گوشی خاموش شد . من یادم نمیاد توی شکایت چی نوشته بودم . :n13::n02:
هرکی شکایتی داره بره اونجا بکنه . احتمالا بهتون زنگ میزنند .
نقل قول:
بهاره خانوم انگار یه 21 تومنی میخوان تیغط بزنند :n24:
نقل قول:
دوباره بهم زنگ زدند و بعد 5 دقیقه صحبت کردند به این نتیجه رسیدم که تمامی مشکلات تقصیر منه و اونها هیچ مشکلی ندارند .:n28:
بهش میگم سرعت دانلودم 160 هست گفت چه تعرفه ای گرفتی گفتم 1 مگ . برگشت گفت 40 تا هم بیشتر داری دانلود میکنی . میگم اخه طرف 256 داره به اندازه ی من دانلود میکنه میگه اون احتمالا خیلی خوش شانسه...... :n23:
انگار نه ... قطعآ !!!نقل قول:
امروز زنگ زدم 2020 میگه نه هیچ مشکلی نیست ... همه چی ارومه ... من چقدر خوشحالم!
اگه طرف برمیگشت میگفت همینی که هست برام قابل پذیرش بود تا اینکه اصلآ قبول نداره مشکلی وجود داره! :whistle:
این سایت کارکرد ای دی اس ال هم که یه روز در میون خرابه .
1 مگ و 2 مگ گسی داره؟ چقدر دانلود میکنه شبانه؟
1 مگ شبی 2.5 گیگنقل قول:
کسی تا حالا اینترنتی از طریق همون سایته مخابرات 10.45.20.13 پرداخت کرده؟
من قبض بروز رو انلاین پرداخت کردم هنگام برگشت از سایت بانک این صفحه رو اورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ارور میده .مبلغ رو از حسابم کم کرده ولی قبض تسویه نشده همون قیمت پرداخت نشده رو نشون میده.
قضیش چیه؟ یعنی پرداخت نشده؟