چرا کسی جواب منو نداد..از مسوولین خواهش میکنم...بجوابننننننن
Printable View
چرا کسی جواب منو نداد..از مسوولین خواهش میکنم...بجوابننننننن
درود
یک سوال از دوستان.
ما آپارتمانی هستیم.کنار ساختمونمون یعنی مثلا فاصله 80-100 متریمون یه آنتن ایرانسل است.میخواستم ببینم وایمکس تاثیر داره روی این و چون نزدیکه کیفیتش خوب در میاد؟؟
نمیدونم این سوال رو باید اینجا میپرسیدم یا نه... به هر حال ببخشید....
من یه اشتراک وایکمس 128 با ترافیک 3GB گرفتم. میخواستم بدونم اگه فقط دانلود کنم این 3GB کم میشه یا با وبگردی و... هم ازش کم میشه؟ از کجا میتونم بفهمم که چقدر از اون 3GB کم شده؟؟؟
]نقل قول:
100درصذ وبگردی از حجمت کم میکنههههه
وبگردی و دانلود و ... همه کم میشه به عبارتی کل send & recive شما حساب میشه.نقل قول:
از آدرس زیر میزان استفاده مشخص هست.
کد:http://ecare.irancell.ir/
مرسی. بازم ببخشید یه سوال دیگه هم دارم میدونم جاش اینجا نیست. میخواستم بدونم به این محدودیتی که ISP ها ارائه میدن به غیر از ترافیک شبکه اصطلاحا دیگه چی میگن؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من وايمكس 128 نامحدود دائمي با مودم خارجي گرفتم كه از سرعت آن راضيم
البته بعضي اوقات سرعتش نوسان داره معمولا وسطاي هفته ساعات پيك
ولي طي دو سه روزه اخير سرعتش خيلي خوب بود روزهاي 89/08/05 الي 89/08/07 چهارشنبه پنج شنبه جمعه تا 15 كليوبايت هم ميرفت
فقط چند تا سوال داشتم
1. باتوجه به اينكه سرويسم نامحدوده تا چه حد مجاز به دانلود هستم ؟ چون ميترسم محدود كنن
2. در حسابم و در قسمت مشاهده صورتحساب مينوسه كه داده هاي موجود براي پردازش كافي نميباشد لطفا با سرپرست سيستم تماس بگيريد. چرا اينطوريه ؟ شايد هنوز يك ماه كامل نشده ؟
بله درسته اپی ایرانسل عوض شده و همه تحریم های اینترنتی ضد ایران روی این اپی برداشته شده . مثل اپدیت کردن یاهو و اپدیت کردن انتی ویروس مکافی و جاوا و ... پس حالشو ببرید :40:نقل قول:
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
دوست عزیز من هیچ محدود کردنی وجود نداره !!! من نمیدونم کی این محدود کردنو سر زبونا انداخته . خود من ماه پیش 180 گیگ دانلود کردم . این ماه ام 50 گیگ فعلانقل قول:
اگه انتن مربوط به وایمکس ایرانسل باشه 100 % تاثیر دارهنقل قول:
[/QUOTE]
دوست عزیز من هیچ محدود کردنی وجود نداره !!! من نمیدونم کی این محدود کردنو سر زبونا انداخته . خود من ماه پیش 180 گیگ دانلود کردم . این ماه ام 50 گیگ فعلا[/QUOTE]
ببخشيد شما حسابتون چي بود 128 نامحدود بود