دوستان عزیز خواهش میکنم شماره تلفن فیلیپس درهایپراستاریا جمهوری به من بذید چون خودم تهران نیستم میخوام سینمای خانگی فیلیپس 3578برای خواهرم که تهرانه تلفنی بخرم
یواس بی این دستگاه جه فرمتهایی ساپورت میکنه؟
Printable View
دوستان عزیز خواهش میکنم شماره تلفن فیلیپس درهایپراستاریا جمهوری به من بذید چون خودم تهران نیستم میخوام سینمای خانگی فیلیپس 3578برای خواهرم که تهرانه تلفنی بخرم
یواس بی این دستگاه جه فرمتهایی ساپورت میکنه؟
من نمایندگی پرسیدم گفتن مثل اینکه فرقی نداره ولی او Fz900 اون دستگاه S-Air (قابلیت بی سیم بودن) رو خودش هست ولی این DZ810 قابلیتش رو داره ولی توی جعبه اش نیست ....
ولی اگه اشتباه نکنم تو سایت سونی نوشته که داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wd دستگاه خوبیه ولی به نظر من سیستم صوتی بدون پلیر که نمیشه،این دستگاه wd همه جور قابلیت داره به غیر از پلیر بودن.بهرحال شما یه موقع dvd می خوای نگاه کنی و یا cd صوتی گوش کنی.اگر فکر می کنی که اصلا به پخش از روی دیسک احتیاج پیدا نمی کنی پس بهترین کار اینه که پلیر نخری و فقط یه wd بگیری.نقل قول:
در مورد پنل هم می تونی توی سایت اطلاعاتت رو کامل کنی که ببینی چه چیزی بهتره.
با سلام خدمت دوستان گل این تاپیک.
حالا که اینهمه صحبت از مدل های rs پایونیر میشه، جالبه واستون بگم من دیروز یه تست عالی از این مدل گرفتم.
فکر میکنین کجا ؟؟؟
یک ماهی میشه که در مجتمع باغلارباغی تبریز، سینما 4 بعدی با صندلی های متحرک آوردن، رفتم داخل و دیدم سیستم صوتی که ازش استفاده میکنن یکی از مدل های RS پایونیره. فکر کنم RS70 بود.
عینک مخصوص رو به چشم زدم و فیلم پخش شد. ولوم پایونیرو تا آخرش زیاد کرده بود ولی با این حال صداش عالی بود، فقط در بعضی صحنه ها کمی خش خش میکرد. با توجه به اینکه 4 بعدی میدیدم (البته من نفهمیدم بعد چهارم چیه ! ) به احتمال قوی صداش Dolby Digital و Dolby True HD و Dolby Prologic 2 و ... بود که من با اینا زیاد آشنا نیستم.
خلاصه اینکه تجربه خوبی با rs بود، دو تا اسپیکرهای جلو رو در گوشه های جلوی سالن گذاشته بود و ساب رو هم در قسمت عقب سالن گذاشته بودن. هر چی گشتم نتونستم اسپیکر های کوچیکو پیدا کنم.
اگه مطمئن بشم که مدلهای rs از نظر صدای surround مثل مدل های با 4 اسپیکر بلند هستن، حتما یکی از مدل های rs رو میخرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rayan عزیز شما دیروز یه مطلبی رو اشاره کردی در مورد اینکه اگر کسی بخواد 1مدل بالاتر از سری rs پایونیر بگیره حدود 500 تومن بیشتر
باید هزینه کنه.اگر فقط همینقدر لازمه که اضافه تر هزینه کنم احتمالا همین کار رو میکنم.یعنی با 500 تومن اضافه تر 1 مدل بالاتر میگیرم.
میشه شما یه مدل بالاتر از سری rs رو معرفی کنی.البته اگر میشه با یه مقدار اطلاعات در مورد امکانات وقابلیتهای سیستم و قیمتش.
اگر واست مقدور بود که عکس هم بزاری که چه بهتر.ازت ممنوم واسه جواب دادن به سوالاتم.
مرسی داداش
از سری rs بالاتر باید یه سیستم خودت جمع کنی.یه ست اسپیکر به صورت جداگانه خریداری کنی و یه avرسیور و یه پلیر و کابل.نقل قول:
هر چقدر هم پول خرج کنی مطمئنا بهتر هم جواب می گیری ولی همونطوری که گفتم حداقل باید 500 بیشتر از سری های rs هزینه کنی تا بتونی یه پله بالاتر تهیه کنی.
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
اگر می خوای تلفنی بخری از خود فروشگاه چاره بگیر.من متاسفانه شماره تلفن فروشگاه های فیلیپس رو ندارم.نقل قول:
[QUOTE=mr_rayan;5057897]از سری rs بالاتر باید یه سیستم خودت جمع کنی.یه ست اسپیکر به صورت جداگانه خریداری کنی و یه avرسیور و یه پلیر و کابل.
هر چقدر هم پول خرج کنی مطمئنا بهتر هم جواب می گیری ولی همونطوری که گفتم حداقل باید 500 بیشتر از سری های rs هزینه کنی تا بتونی یه پله بالاتر تهیه کنی.[COLOR="Silver"]
پس منظور یکی از بچه های تاپیک از : (محصولات reference پایونیر که با نام elite عرضه میشن) چی بود؟
منظورش avرسیور و یا پلیر و ... هستش.لازم به ذکره خود شرکت پایونیر یکی از بلندگو سازهای مطرح توی دنیا هستش ولی متاسفانه هیچکدوم از بلندگوهاش رو وارد ایران نمی کنه(دلیلش هم نمیدونم)
شما تصمیمت رو بگیر که چقدر می خوای هزینه کنی اونوقت نگران این موضوع نباش که چی باید بگیری.بلاخره با توجه به پولت از چنتا مدل تست می گیری و انتخاب می کنی.
در ضمن جمع کردن یه ست توسط خود آدم که خیلی بهتره چون دستت خیلی بازتره و می دونی با توجه به نیازت باید چی بگیری.
اتفاقا میخواستم در مورد اسپیکرهای پاونیر بپرسم که شما پیشاپیش جوابمو دادی.من فکر میکردم که مثل سری rs ,سری elite هم هست که میشه توی اون سری هم 1 مدل رو انتخاب کرد.واسه جمع کردن یه سیستم که قطعات مختلفشو بخوایم با هم ست کنیم باید خیلی وارد باشیم که من نیستم. من که تصمیمم روی rs-70 هستش.نقل قول:
ولی میتونم تا 1500 هم هزینه کنم.منتها فقط واسه پایونیر.
همون مغازه پایونیر مرکزی (راستین) توی جمهوری چند تا اسپیکر دیگه داره حتی تا 7.5 میلیون تومن !نقل قول:
یه صحبتی بری باهاشون بکنی بد نیست شاید راهنماییت کنند.