نقل قول:
سلام.
گزینه ویندوز آپدیت تو ایران کار نمیکنه.ضمن اینکه اون گزینه مال مایکروسافت هست و آپدیتهایی که میاد مال ماکروسافت نیست یا مال شرکت سازنده گوشی هست که به رام رسمی معروفه یا مال کوکرهای ویندوز موبایله که به رام کوک شده معروف هستن.:11:
Printable View
نقل قول:
سلام.
گزینه ویندوز آپدیت تو ایران کار نمیکنه.ضمن اینکه اون گزینه مال مایکروسافت هست و آپدیتهایی که میاد مال ماکروسافت نیست یا مال شرکت سازنده گوشی هست که به رام رسمی معروفه یا مال کوکرهای ویندوز موبایله که به رام کوک شده معروف هستن.:11:
میبخشید چه جوری پاک کنم ؟؟؟؟نقل قول:
اون فارسی ساز رو از کجا بیارم ؟؟؟ و چه جوری بنصبم ؟؟؟ ممنون اگه جواب بدید .
سئوال دوم رو نمی دونمنقل قول:
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
چطوری باید غیرفعال کردنقل قول:
شما باید Samsung touchWiz UI رو غیر فعال کنی تا وقتی استارترو میزنی استارتمنو بیاد
راهنمایی می فرمایید
در زمینه منشی تلفنی من i secretary رو نصب کردم
خوب کار می کنه
اما نمی دونم که چطوری اون پروفایلی که درست می کنم رو به عنوان پایه تماس قرار بدم
کسی تجربه اش رو داشته
راهنمایی می کنید؟
سلام.
وقتی مسیج از یه شماره ای میاد که تو فونبوک نیست چطوری میشه شماره رو تو فونبوک سیو کرد؟
برای عیر فعال کردن تاچ ویز باید بری تو ستینگنقل قول:
یه خورده بگردی پیدا میکنی!!1:10:
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
فارسی ساز که بچه ها معرفی کردننقل قول:
واسه پاک کردنشم برو تو ستینگ مموری استیت گزینه دوم(مین مموری) اسم فارسی سازو پیدا کنو آنیستالش کن:11:
سلام به همه
من بالاخره چند روز پیش این گوشی رو خریدم
چند تا سوال:
1- ظاهرا این فیکسر mobidiv هیچ نقشی نداره یعنی هیچ کاری نمی کنه (الا این که آدمو مجبور به هارد ریست کنه) یا من اشتباه میکنم؟
2- سوراخ reset به چه درد می خوره؟ همون هارد ریسته؟
3- مموری این گوشی رو چطوری میشه در آورد؟ (ببخشید گوشی قبلی من مموری نداشت که این چیزا رو بدونم)
4- من تمام کارهای جی سنسور رو انجام دادم. ولی فقط جهت صفحات رو عوض میکنه. مثلا باهاش نمیشه در بازی Asphalt ماشین رو کنترل کرد. راه حلی هست؟
ممنون
خب اون فارسی ساز رو میشه لینک بذارید به علاوه نحوه دانلود ؟؟؟
در ضمن 2 ، 3 تا برنامه خفن مثل دیکشنری انگلیسی به فارسی و برنامه های مولتی مدیا و ... میشه برام لینک بارید ؟؟؟ ممنون .
سلام .نقل قول:
چند تاش رو میتونم جواب بدهم .
1- MOBiDIV_Arabware_454_EN_TSD_2010_Jan_28 رو نصب کنی فارسی میشه ( البته اگر منظورت همین بود )
2- به گوشی که زیاد ور بری و یا برنامه زیاد نصب کنی و ... گاهی قاطی میکنه و راهی جز همون سوراخ برات نمیمونه :31: - قلم را درونش بفشاری ریست میشه ( مثل دکمه ریست کامپیوتر )
3-پایین قفل صفحه ناخنت رو میندازی داخل شکاف بالا و با اعتماد به نفس به بیرون میکشی .راحت از جاش در میاد .حالا که رم رو دیدی با ناخنی - سیخی - چیزی کمی فشارش میدی تو خودش میپره بیرون .
4- یادمه وقتی جی سنسور رو نصب کردم صفحه نمیچرخید بلکه توی بازی هایی مثل Resco_Bubbles_prereg میتونستم که با کج کردن گوشی توپ رو حرکت بدهم . البته من بازی آسفالت رو تا حالا استفاده نکرده ام . بهتره کسی که نصب کرده جوابت رو بده .
5- یک خورده سئوالای سخت تر بپرس حال کنیم :5: .
:10:
سلامنقل قول:
من مرصاد نصبیدم هیچ مشکلی نداره.
پیشنهاد میکنم یک بک آپ از اطلاعات گوشیت بگیر ، هرد ریست کن بع قبل از هر کاری فارسی ساز بنصب.
بقیه سوالات رو دوستان جواب دادن ولی درمورد آخرینقل قول:
با این گوشی نمیتونی بازی آسفالت رو با سنسور بازی کنی (ماشینت همش دور خودش میچرخه) اگه کسی راه حلی داره بگه ما هم استفاده کنیم.