من هندسه پایش رو داشتم به نظرم بهترین بودنقل قول:
Printable View
من هندسه پایش رو داشتم به نظرم بهترین بودنقل قول:
کسی میدونه که کسایی که معدل شاملشون نمیشه چه فرقی با اونایی که شرط معدل دارند ؟
من که نفهمیدم
فکر کنم فقط درصدی که توی کنکور کسب میکنند ملاک خواهد بود. ولی بقیه 15٪ هم نمره امتحان نهایی سال سوم درس تاثیر داره.نقل قول:
آقا منو نترسون من معدلم خیلی پایینه.نقل قول:
شما اشتباه میکنی تمامی مشاورها میگن تاثیرش خیلی کمتر از این حرفاست
منم برگشتم
یکی از کنکوریای 88 اگه میشه در مورد تاثیر معدل بگه که کم بود یا زیاد؟
من معدلم 15.97 بود در صدام از نفر 1450 بالا تر بود ففط اون معدلش 19 بود اختصاصي هام در حد 500 بود ولي عمومي هام خراب بود كه مي اوردم رو 1300 در كل اره تاثيرش كمه من با معدلم جام بالاي 10 هزار بود ولي با كنكور شدم2100 در ضمن رقابت امسال خيلي شديد بود با يك سوال 100 تا جابه جا مي شدي ذهنتون رو مشغول اينا نكنيدبه خدا توكل كنيد و درس ها رو خوب بخونيد شك نكنيد موفق مي شويد با هر معدلي من خيلي از دوستام با معدل بالاي 19.5 بالاي 10 هزار شدند حرف اخرو كنكور مي زنه
يا حق
راستش دقیق نمی شه گفت ولی من هم در کل فکر می کنم تاثیرش چندان محسوس نبود.نگران اون موضوع نباش.
من میخوام بدونم رو چه معیاری کسایی که شرط معدل ندارند با کسایی که شرط معدل دارند مقایسه میشن؟
مثلا دو نفر که درصدهای مشابهی دارند ولی یکی معدلش 20 و شرط معدل داره و دیگری معدلش 12 و شرط معدل نداره کدوم رتبش بهتر میشه؟
توی کارنامهها نوشته:نقل قول:
تذکر مهم :* تاثير 15 درصدي معدل کتبي ديپلم فقط براي داوطلباني که سال هاي 84 ، 85 ، 86 و 87 در رشته هاي رياضي فيزيک ، علوم تجربي ، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي ديپلم خود را در مدارس تابع آموزش و پرورش جمهوري اسلامي ايران اخذ نموده باشند اعمال شده است
رتبهی اون دو نفر هیچ فرقی با هم نداره :)
شما کاملا مطمینی؟نقل قول: