سلام دوستان من توي يكي از معماهاي بازي گير كردم .سه تا عدد 1 3 9 بهم داده گفته معادلشو پيدا كنم معادلشم چنتا شكل مثل ..l يا ... يا .lll يا ..ll يا l.l .كسي ميدونيد معادل 1 3 9 رو چجوري بايد پيدا كنم ممنون ميشم كمكم كنيد.
Printable View
سلام دوستان من توي يكي از معماهاي بازي گير كردم .سه تا عدد 1 3 9 بهم داده گفته معادلشو پيدا كنم معادلشم چنتا شكل مثل ..l يا ... يا .lll يا ..ll يا l.l .كسي ميدونيد معادل 1 3 9 رو چجوري بايد پيدا كنم ممنون ميشم كمكم كنيد.
توی یه Assassins Tomb توی venis هستم. یه جایی هست یه اهرم رو میگیری بعد کشتنه چند تا گارد برای چند دقیقه یه سری چیزا میاد .
بعد میگه باید Advanced Wall Jump انجام بدی . میگه موقع پریدن w رو با space بگیر و من وقتی میپرم بعد اینو میگیرم شیرجه میزنه تو آب (یعنی پشتش)
چیکار کنم ؟
همون tomb جنوب وینیز نه اونی که توی قصر و اینا هستش !
فایده این چاقو مخفی زهر دار چیه ؟ تا حالا تست نکردم .
همونی که سمشو از دکتر میگیری . چیکار میکنه ؟ فرقش با کشتن با چاقوی مخفی چیه ؟
مثلا یه سرباز داره میره آروم آروم از پشتش میری با زهردار سمیش می کنی به بدن اون سم میزنه بعد یارو دیوونه میشه هی دور خودش می چرخه بعد آخرش خیلی دیوونه میشه و اطرافیانش رو میزنه و بعد میمیره
برای مراحلی که نباید دیده بشی و برای جلب توجه استفاده میشه چون سربازای دیگه با دیدنش دورش جمع میشن
سلام
من تو مرحله ای که توی خواب یا رویا گیر کردم جایی که یه نفر دنبل میکنم میرسه به یه برج بعد در بسته میشه بعد هرجوری که هست نمیتونم برم بالا از در ی که بالاش چراغ....از کرکشه؟
به بالای لبه بالکن برین (منظور دقیقا زیر تیر که چراغ بهش وصله) و بعد تیر بالای در رو بگیرین و مسیرتون رو به بالای برج ادامه بدین.نقل قول:
من رسیدم اونجایی که چند تا مسابقه میدی یکیش اون 3 تا پرچم رو میگیردم!
اونجا که باید اون نقابه رو از یارو بگیری میری دنبالش! باید چیکار کنم. اگه بکشمش که نمیشه دنبالش هم برم میره یه جایی که از منطقه خارج میشه!!؟
دقیقا چیکار باید کرد؟!
کسی نفهمید من اونجا رو چطوری باید رد کنم!؟
اونجا که اون مسابقه ها رو توی اون جشنه برنده میشی ولی آخر نقاب رو بهت نمیده. باید بری دنبال مرده.
خوب! اونجا باید چیکار کنیم!؟ نه میشه کشتش نه تعقیبش کرد. آخرش از نقشه خارج میشه!!!!
باید نقاب رو از مرده بدزدی تا بتونی به کمک اون نقاب به یک جشن دیگه بری.
وقتی نوشت target located اصلا نذار تورو ببینه. بعدش با دخترایی که دورشن راه میره تو باید با نگه داشتن space که سریعتر راه میره و میدزده از کنارش رد بشی تا ماسکو بدزدی...بعدش سریع فرار کننقل قول: