خیلی گوشیه خوبیه
لامصب مثل مرسدس بنز لوکسه
خیلی گوشیه خوبیه
لامصب مثل مرسدس بنز لوکسه
اين فقط براي اضافه كردن پست هات بود ديگه ؟!:27:نقل قول:
نقل قول:
هر چی لنز بزرگتر باشه برای جمع کردن نور موفق تره ... و تو جاهای تاریک بهتر عمل میکنه ...
8910 لنزش خوبه و باید متوسط عمل کنه ...
و البته تو روز نباید مشکلی داشته باشه حتی در حرکت!
حالا شما بيا لرزشگير رو توي نور متوسط امتحان كن. طوري كه نور نه كم باشه نه زياد. يه جايي توي اتاق مثلا. فكر مي كنم مفيد باشه. بعد نتيجه رو به ما هم بگو. در هر صورت داشتن لرزشگير از نداشتنش بهتره. حداقل براي پز دادن!!!
--------------------
يه خواهشي هم داشتم از دوستاني كه اين گوشي رو دارن. مي خواستم كيفيت اجراي موسيقي اش رو (با هدست) با يك mp3 player مقايسه كنيد يا در كل بگيد از كيفيت صداش راضي هستيد يا نه.
پيشاپيش ممنون.:11:
البته ممکن دوستمون رو حالت شب گذذاشته باشن که معمولا همه گوشی ها تو این حالت لرزشگیرش غیر فعال میشه ... لطف کنید وقتی که نتیجه رو هم میگید بگید در چه حالتهایی هستش
دوست عزیز عملکرد این گوشی چه در هدست و چه در اسپیکر کاملا راضی کننده است.تنها چیزی که کمی من رو اذیت میکنه اینه که حالت ساخت هدست این گوشی طوری که به سختی توی گوش جا میگیره(دقیقا مثل هدست های سونی اریکسون).البته این نظر شخصی من هستنقل قول:
نقل قول:
ميشه لطف كنيد توضيح بديد:8:
من همون اوایل گفتم که هدفون خودش زیاد جالب نیست.نقل قول:
به شما پیشنهاد میکنم از هدفونهای خوبی مثل GRIFFIN و سونی و یا CREATIVE استفاده کنید.
بخصوص بین اینا هدفون GRIFFIN واقعا کیفیت عالی داره که اون شرکت هدفونهاشو به ایفون و ایپاد تاچ تولید میکنه قیمتش هم 25 تومن هست.
من تصمیم دارم HTC HD عزیزمو رد کنم یه Omnia HD بگیرم...(مرض تعویض گوشی به جونم افتاده)
نقاط ضعف و قوت این گوشی چیه؟
تا به حال با این سیستم عامل کار نکردم.قدرت نرم افزار هاش چطوره؟ نرم افزار های قفل شکسته اش فراوون پیدا میشه؟
دوست عزیز تقریبا میشه گفت گوشی کاملی هست و نقطه ضعف بخصوصی نداره.نقل قول:
نقاط قوتش هم که تو ریویو GSMARENA.COM بهش اشاره کرده که کم نیست.
سیمبین هم که سیستم عامل راحت و خوبی هستش.
ولی از لحاظ برنامه هنوز به پای ورژن 9.2 و 9.3 نمیرسه.جا داره تا صبر کنیم تا نرم افزار و بازیهای خوبی واسش بدن بیرون.
اگه گوشی میخواهی که تو مولتی مدیا و دوربین خوب.و صد البته راحتی کار داشته باشه که این گوشی بهترین انتخاب هستش.
ولی اگه گوشی میخواهی که تو اینترنت و کارهای بیزینس و برنامه خور بودن راحت باشه همون TOUCH HD بهترین گزینه هستش.
موفق باشی.