ویندوزم همونه...نقل قول:
سون نسخه ار تی ام 64 بیتی:10:
Printable View
ویندوزم همونه...نقل قول:
سون نسخه ار تی ام 64 بیتی:10:
سلام دوستان
چطور میشه با گیم پد بازی کرد ؟
توی تنظیمات هر کاری کردم نشد ! مینویسه Game Pad Controll اما کار نمیکنه .
چیکار کنم ؟
راستی ایا میشه دو نفره بازی کرد ؟ مثلا با هم مسابقه داد ؟ اگه میشه چجوری ؟
ممنون
تو چند صفحه پیش دوستومنون یه نرم افزار با راهماش گذاشتن از اون استفاده کن.نقل قول:
من امتحان کردم کار کرد
دمت HOT
مشکلم حل شد ولی نگفتید ایا میشه دو نفری بازی کرد با یک کامپیوتر یا نه ؟ مثل این بازیا که صفحه دو قسمت میشه ؟
یک سوال دیگه :
ببخشید من تازه برای اولین بار دسته بازی گرفتم نمیدونم چار شوک دسته کار نمیکنه ؟
توی هیچ بازی عمل نکرد توی تنظیمات بازی هم Vraible فعاله ولی کار نمیکنه . میخواستم بدونم میشه از یه جایی شوک دسته رو چک کرد ؟ سی دی هم نداره دسته ها .
چه کنم ؟
منم با شوک مشکل دارم...نقل قول:
منم نمی تونم تو هیچ بازی ویبره رو فعال کنم کسی می تونه کمک کنه؟
سلام آقا ای بازی تو win7 اجرا میشه؟
مال من که نشد
البته این رو هم اضافه کنم که توی ویندوز توی قسمت دسته که تست میکنی کار میکنه شوک ولی توی بازیها نه !نقل قول:
منم با شوک مشکل دارم...
منم نمی تونم تو هیچ بازی ویبره رو فعال کنم کسی می تونه کمک کنه؟
من دارم توی 7 بازی میکنم !نقل قول:
سلام آقا ای بازی تو win7 اجرا میشه؟
مال من که نشد
آره عزیز من دارم بازی می کنم.نقل قول:
نسخه ویندوزت چیه؟
مال من ار تی ام 64 بیتیه
دسته های من یک Cd داشت که داخلش driver بود که با نصبش تو خود بازی shift شوک ها عالی دارن کار میکنن
و اینم بگم اگه اون نرم افزار xpadder که گذاشتم رو دارید استفاده میکنی دیگه shock کار نمیکنه
این مورد ، خیلی عجیبهنقل قول:
نمی دونم تبلیغاته یا ایراد در بازی.
ولی تا این ماشین رو نخری و در قسمت My Cars این ماشین رو انتخاب نکنید، در همه ی مسابقاتی که این ماشین برای انتخاب باشه، در صفحه ی اصلی بازی فقط گاز می خوره و راه نمیره.
همونطوری که خودتون هم دیدید.
راستی دوستان اگر کسی پچی برای لودینگ طولانی داره، بزاره.
شرمنده ام، حوصله ی گشتن تو صحات رو هم ندارم. اگر کسی لینک دانلود یا لینک همون صفحه ای که دوستان این پچ رو معرفی کردند بزاره خیلی ممنون میشم.
یه سوال دیگه هم داشتم. این صفحه های فلزی که مثل تیغه می مونند، زیر سپر عقب برای چه کاریه.
در گذشته فکر میکردم که این ممکنه یه باگ باشه. ولی وقتی که این تیغه ها رو تو گرید هم دیدم، مطمئن شدم که باگ نیست. حالا دوستان کسی می دونه که اسم این صفحه های تیغه ای شکل چیه و کارش چیه؟