برادر تند نرو!! خوب شما با توجه به نیازهات نیومدی گوشیت رو بخری! بهتر بود قبل از خرید از این فروم مشورت می گرفتی!
از همین فروم مشورت گرفتم . دیگه این نیازهاییم که نوشتم اگر یک گوشی نتونه برآورده نه بهتره آدم یک گوشی دمه دستی فقط برای تلفن خالی اونم زیر 20 تومان بخره .
شاید اصلا نباید گوشی فول تاچ میخریدی چون تمام مواردی که گفتی برای همه ی گوشی های فول تاچ همینه (البته اکثرا فول تاچ های جاوا).
رفیق ! من از سال 2003 پاکت پی.سی فول تاچ داشتم که سیم کارت می خورد .
کوکی من داشتم، دقیقا مثل همه ی گوشی های حرفه ای درست تنظیم کرده قسمت موزیک رو (مثلا سورت بر اساس خواننده و....)! در ضمن یه ویجت رو دسکتاپ داره که شما رو سریعتر به قسمت موزیک و پخش آهنگ میبره پس هزار بار خودکشی نیست!!
اون رو نمی گن دسترسی . منظور تنظیمات داخل خود برنامست که باید روانتر و ساده تر باشه
اسکرول کردن تو گوشیهای سامسونگ و الجی جفتشون باید وسط صفحه اسکرول کنی نه کنار صفحه که خیلی هم راحت و جذابه (مثل آیفون)! ولی نوکیا باید حتما از اسکرول کنار صفحه استفاده کنی.
روی اسامی فایلها نمی شه اسکرول کرد . موس که بره روی اسامی ، آهنگ ها شروع به پخش می کنند .
مشکل دیکشنری هم گفتم! تقصیره برنامست!!! من دیکشنری داشتم خیلی خوب کار می کرد رو کوکی! سریع و با کیبورد. نمی دونم کجا گذاشتمش! ولی درکل، ما الان خیلی گوشی فول تاچ داریم، پس برنامه ی شما رو هیچ کدوم از اونها هم کار نمی کنه نه فقط کوکی!
مشکل از برنامه نیست . خود گوشی باید اینقدر هوشمند باشه که بدون باکس جاوای مزبور محل تایپه و کی بردش شروع به فعالیت کنه
این که سه تا دکمه زیرش داره اگه بیشتر بود دیگه بهش نمی گفتن فول تاچ! اساسش اینه که دکمه اصلا نداشته باشه و فقط لمس کنی.
من گفتم که چرا سه تا دکمه داره ؟ باید فقط دو کلید در زیرش باشند . کلید وسط زائه و بهتر بود در خود برنامه می گنجاندند.
باز هم میگم، تمام گوشی های فول تاچ این قابلیت رو دارند (بهش میگن فیدبک) تعجب میکنم میگید اعصاب خورد کن! این امکان مهمیه و دست شما هم بازه که براحتی قفل کنید این امکان رو.
گوشی های تیپ "آیفون" دارند . مال من هیچ ویبره و نداره . فقط کلیک با صدای کامپیوتری می کنه .
اولا اینو بگم که من یادمه موسیقی گوش میدادم و همزمان با اون با برنامه اپرا مینی کار می کردم!!! حتی چند تا برنامه دیگه هم باز کردم همزمان! نمی دونم شما کجا با این مشکل برخورد کردید. دوما گوشی های جاوا چون سیستم عامل ندارند نمی تونند به طور حرفه ای قابلیت مالتی تسکینگ رو فراهم کنند و انتطار نمیره ازشون! حالا خوبه کوکی یه تسک منجر هم فراهم کرده برامون ها! همون دکمه وسطی که میگفتی به چه درد میخوره! :دی
ممنون امتحانش می کنم :46:
اون مشکل پخش ویدیو، همونجور که خودتون هم گفتید جدای از رزولوشن از کدک مناسبی استفاده نکرده بودید!
توصیه می کنم شما یه گوشی با سیستم عامل ویندوز موبایل بگیرید و اینقدر اشکال بیخود از گوشی بیچاره نگیرید! :دی ویندوز موبایل تمام فرمتهایی رو که میخواید براتون پخش میکنه و اندازه موهای سر من میشه روش برنامه نصب کرد با خیال راحت!
همونطوری که عرض کردم . گوشی رو خوشبختانه برای کسی گرفته بودم . الانم از شرش راحت شدم . تنکس گآد :11:
من کوکی خریدم و میدونستم چی میخوام ازش: پخش موسیقی که تو این زمینه عالیه (حرف من نیست، حتی جی اس ام هم تایید کرده)، اینترنت رفتن (با اپرا مینی)، نصب چند تا برنامه کوچیک (همراه بانک و دیکشنری و....) و یه مقدار لذت بردن از کار با گوشی! :دی
پی نوشت: اگه یکم تند صحبت کردم ببخشید! :دی :11: