میشه آدرس تاپیک اختصاصیش رو بدی ممنون می شم
Printable View
میشه آدرس تاپیک اختصاصیش رو بدی ممنون می شم
بفرما عزيزنقل قول:
پست اولو بخون خيلي جامع توضيح داده شدهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
دستت درد نکنه اونجا سوال رو مطرح کردم گفت که از کرک بازیه فکر کنم اگه از یه کرک دیگه استفاده کنم جواب بده بازم ممنون :20:نقل قول:
خاهش ميكنم من خودم از كرك rezor استفاده ميكنم بدون مشكل بازيو تا آخر رفتم :10:نقل قول:
حالا يه كم پايين تر نميشه مثلا :31:نقل قول:
cpu 4700
vga 256
ram 1g
اين يكم پايين ترهنقل قول:
با اين سيستم نميشه بازي كرد بازيش بسي سنگينه :10:
پس ما جايي توي اين تاپيك نداريم:41:نقل قول:
آقا چی شد چرا همه یه دفعه رفتن در این تاپیک بسته شد دیگه یعنی نه :41:
به کرک rzr نیاز داری تا تصویر نلرزه البته گرافیکت هم پایینه.
Ingame trailer GTA IV؛همه مراحل تمام شدنی هستند.نقل قول:
در حالت استاندارد؛چنین چیزی قابل انجام نیست.نقل قول:
Open Content را بزنید و هر فایلی را که خواستید و نرم افزار شتیبانی میکند راادیت کنید.نقل قول:
پرسشتان را در انجمن ویندوز بنویسید.نقل قول:
با سپاس؛ولی ما هر 3تا کد مورد نیاز را لازم داریم.نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad ali falak [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه ی اول؛ بروز شد لطفاً مد تصحیح کننده گرافیک را که تازه گذاشته ام دانلود کنید تا پورت کامپیوتری بازی؛به حداکثر تنظیم گردد.نقل قول:
شما با تریک ها و کار های گفته شده در ص1 می توانید بازی را انجام دهید اما با 3 مشکل:نقل قول:
1-Clip Capture بازی همیشه خاموش خواهد ماند(این ویژگی خوب است و مانع پر شدن رم می شود)
2-بازی هرازگاهی ایست می کند(چرا که رم پر میشود و سی پی یو در هنگام تخلیه رم؛بازی را نمی تواند براند)
3-بعد از 3 ساعت بازی؛طبق گفته های تاپیک جی تی ای نت؛رم گرافیک کاملاً پر می شود و بازی در خواست ری-استارت کردن کامپیوتر را میکند.(رم کرافیک توانایی لود آبجکت ها را از دست می دهد).
صفحه اول بروز شد؛
اما فکر نمیکنم توفیق آمدن دوباره به اینجا را داشته باشم.