آقا mp حک شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
آقا mp حک شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه اهداف رو نباید بزنین. فقط اهدافی که مسلح هستند (24 مورد) نه غیر نظامی ها.نقل قول:
یه فیلم از هک شدنش اومده بیرون ولی هنوز خبر قطعی منتشر نشده !!!
آرمان 4 تا دی وی دی بود یا 3 تا دی وی دی ؟ اون کرک قبلی رو که از محل نصب بازی پاک کردی بعد این رو کپی کردی ؟ ...
نه عزیز این دو کرک نیست ولی معتبر ترین و بدون مشکل ترین کرک همین Razor 1911 هست اصلا این کرک مشکلی نداره !!! ....
برای خودمم همین کرک هست ...
...........................
هومان جان فکر کنم اون دوستمون بخش اول اموزشی رو گیر کرده یعنی قبل از اینکه وارد محوطه بعدی بشه نظامی و غیر نظامی ها ....
البته واضح نگفتن ... اگه بخش دوم باشه ... عکس تابلوهایی که مردم هستند رو نباید بزنید ...
جریان چیه ؟نقل قول:
فروشگاه پی سی زده 3 تا دی وی دی
امروز رفتم بخرم نسخه اش 4 دی وی دی بود
جالب اینه که حجمش هم 14 گیگه !!
اشتباه نکنید بوی استیم یک پچ 130 کیلوبایتی گذاشته که همه چیز درست میشه.نقل قول:
ببخشيد اين stream كه دانلود كرديم ميشه براي كساي ديگه هم استفاده كنم؟
برای خود من حدود 13.2 گیگ هست 4 تا دی وی دی نسخه بویز استیم ...
بازی رو که نصب کردی برو تو فولدر بازی اگه عکسی از بویز استیم دیدی معلوم میشه نسخه بویز استیم هست یا نه !!!
لعنت به این شانس تو شهر ما هنوز به دست هیچ فروشنده ای نرسیده چند روزه میرم بی عرضه ها هنوز نتونسته اند بیارن اگه خودم دانلود کرده بوده الان پخش کرده بوده واقعا که یکی میگه مشکل داره یکی میگه هنوز نیومده . خوش بحال شما دود تهران را میکشید عوضش بازی زود دستتون میرسه . اینجا آخر دنیاست . لعنت لعنت بر این شانس
تو مرحله ي آموزشي در ابتداش بايد تابلو ها رو بزني سعي كن بدون نشونه بزني بعد نارنجك ميندازي كه نارنجك پشت سرت روي ميز قرار داره بعد اون يارو سربازه ميره كنار و تو رد ميشي
تو مرحله ي بعد نبايد به غير نظاميا شليك كني فقط اونايي كه اسلحه دستشونه رو بزن
به همين راحتي
اصلا دی وی دی نبود :27: بازی رو دانلود کردم :5:نقل قول:
نه اونو پاک نکردم اینو ریختم ولی یه بار فقط همین کرک Razor 1911 رو ریختم باز هم نشد !
بازی رو که دانلودیدم یه installer داشت که برای همین Razor بود که سه تا فایل با پسوند sid رو از تو دی وی دی میخواست که بهش دادم و بازی رو تو درایوم قرار داد بعد گفت بصورت دستی فایل کرک رو از Razor1911 به درایوی که بازی نصب شده انتقال بده. فقط یه چیزی که خیلی عجیبه که من فقط محل درایو بازی رو تعیین کردم و نصبش نکردم :13:نمیدونم حالا بازی رو نصب کرده یا از حالت فشرده خارج کرده !
شما فایل نصبیتون شبیه همینی بود که من گفتم ؟
اینم یه عکس از قسمتی که گفتم (Installer) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]