ورژن 20 بوده گوشیتون؟نقل قول:
به 21 آپ کنید درست میشه ، توی 20 این باگ وجود داشته.
Printable View
ورژن 20 بوده گوشیتون؟نقل قول:
به 21 آپ کنید درست میشه ، توی 20 این باگ وجود داشته.
گوشی ورژن 11 بعد الان گوشی خاموشه و بالا نمی اد چطوری اونو اپ کنم.
اینترنت پر سرعت دارید؟ اگه دارید فایل فریمور رو دانلود کنید و از طریق نرم افزار فونیکس در حالت خاموش فلش کنید!نقل قول:
آموزش فونیکس توی بخش نوکیا هست!
به نظر دوستان N97 MINI ارزش خرید داره یا نه.
و اینکه قیمتش الان چنده تو بازار البته اصل فنلاندیش.
و در موقع خرید باید به چه چیزهایی توجه کنم تا سرم کلاه نره.
ایا e72 بخرم یا همون n97 mini
ممنون.
اینجا کسی گوشیشو h*a*c*k کرده؟ اگه اره بگید تا آموزش افزایش کیفیت عکسبرداری+مخصوصا فیلم برداری رو بگم!
خیلی خیلی باحاله! 100% تست کردم روی S60v5 (روی N97)
لیست تغییرات در ورژن 30
Good News For Nokia N97 Users,
Nokia Is Going To Release New Software Firmware Operating System Version 30 Very Soon With Many Advanced Features And Softwares Which You Have'nt Thinked And Dreamed About.Which Will Be A Father Of iPhone And Other Brands.There Are Many Mixtures Of N97 Symbian Operating System Version 9.4,Series 60 Rel.5 And N900 Operating System Maemo 5 And iPhone Operating System (Based On Mac Operating System).This Device Will Be Completly For Music Lovers And For Bussiness Men Too.There Are Many Improvements Like User Friendly,Can Be Operated From One Hand And One Finger,Quick Response,No Hanging Problem,No Need Any Hard Reset,Many Special Visual Effects,Excellent Many Speech Themes,Multi Any Documents Reader,Multi Any Music And Video Player,Advanced Web Browser,Many Special Features For SMS,Flicker Free Video Shooting,Advanced And Updated Software For Video And Still Shooting Like Sony Digital Video And Still Cameras,More Battery Backup In Same Standard Battery,Li-lon 1500 mAh(BP-4L),More Power Saving Operations,Advanced Special Multi Scrolling Features Like Horizontal And Vertical(Kinetic At Present),Special Lighting Effects In Display And Touch Sensetive Buttons And Battery Charging Indicator Light And Qwerty Keyboard,Display 3D Effects,Fast Multitasking(Many Softwares Can Be Operated At A Time),More Features For WLAN And GPRS And Bluetooth,New Improved Nokia Maps,Amazing More Advanced And Improved Home Screens(With Special Visual,Audio And Scrolling Effects)And Many Many More Extra Updations.This Nokia N97 Device Is Again Going To Hit The Market.Which Will Be A True Value Of Money.So Ready To Enjoy The Hand Made God Gift From Nokia.
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_n97-reviews-2615.php
دوستان یک سوال : پولی که ما بابت گوشی پرداخت میکنیم روی درآمد ناخالص ملی تاثیر میگذاره ؟ باعث میشه مالیات ها بره بالا ؟!
آقا جان این جا همه از همه چیز آگاهن ، وقتی هم میخواستن گوشی رو بخرن میدونستن برند های دیگه در معدودی از موارد برتری دارن ولی به قول دوستمون بنده عکس هام رو با دوربین 12 مگاپیکسل canon (واقعی البته) میگیرم و برای بازی هم از PC یا PSP استفاده میکنم و N97 میخرم که تمام نیازهایی که ازش توقع میره رو برطرف میکنه و از داشتنش لذت میبرم . حالا مشکل شما چیه ؟
شما مزیت های گوشیت رو گفتی ، ما هم مزیت های گوشیمون رو گفتیم . حالا هرکی خواست بخره باید ببینه کدوم یکی رو میپسنده .
با سلام خدمت دوستان
من يك گوشي N97 رسيده دستم (همين امروز) كه به علت كشتي كليد قفل صفحه از جاش درآمده !! فعلا گذرم به علاءالدين نميخوره كه يك قاب بگيرم و اون دكمه رو بذارم روي اين!
حالا سوالم!
نمي دونم چرا در هنگامي كه مي خوام تلفن رو جواب بدم هيچكدام از دكمه هاي روي صفحه كار نميكنه حتي دكمه تماس (دكمه سبز) پايين گوشي هم كار نميكنه تا وقتي كه كيبرد رو باز كنم و ببندم بعد كه صفجه كيد از حالت قفل خارج شد كار ميكنه !
حالا چيكار كنم كه فعلا بتونم تلفن ها رو بدون اين همه مصيبت جواب بدم.
با تشكر فراوان
دقیقا مال من هم دکمش کند !نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من يك گوشي N97 رسيده دستم (همين امروز) كه به علت كشتي كليد قفل صفحه از جاش درآمده !! فعلا گذرم به علاءالدين نميخوره كه يك قاب بگيرم و اون دكمه رو بذارم روي اين!
حالا سوالم!
نمي دونم چرا در هنگامي كه مي خوام تلفن رو جواب بدم هيچكدام از دكمه هاي روي صفحه كار نميكنه حتي دكمه تماس (دكمه سبز) پايين گوشي هم كار نميكنه تا وقتي كه كيبرد رو باز كنم و ببندم بعد كه صفجه كيد از حالت قفل خارج شد كار ميكنه !
حالا چيكار كنم كه فعلا بتونم تلفن ها رو بدون اين همه مصيبت جواب بدم.
با تشكر فراوان
18 هزار تومن رفت تو پاچم که قاب خریم و 5 تومن هم دکمه درست کردن!
23 تومن برای یک دکمه ... :31:
سلامنقل قول:
خب وقتی گوشیت زنگ میزنه و صفحه قفل هست دستت رو در جهت و روی اون فلش اولی که فکر کنم نوشته Sweep to answer روی صفحه بکش تا گوشی رو جواب بدی!.........به همین راحتی! میتونی تویه تنظیمات گوشی هم قفل خودکار صفحه رو غیر فعال کنی!:46:
خوش باشی!