دیگه غیر ممکنه کرک دوم کار نکنه!... فقط همینو میتونم بگم.نقل قول:
اون باگ به خاطر کرک بازیه.نقل قول:
اینم به باگ دیگست. از کرک دوم که آدرسش در صفحه قبل هست استفاده کنین.
Printable View
دیگه غیر ممکنه کرک دوم کار نکنه!... فقط همینو میتونم بگم.نقل قول:
اون باگ به خاطر کرک بازیه.نقل قول:
اینم به باگ دیگست. از کرک دوم که آدرسش در صفحه قبل هست استفاده کنین.
سلام دوستان
من اینجا گیر کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی رو هک میکنه ولی میرم سراغ دومی صفحه سبز میشه و دوباره برمیگرده یعنی هک نمیشه و همون جا میمونه و بعد دوباره جریان برق به آب برمیگرده و میمیره !
راستی چطوری هک کنم ؟ شانسی میزنم
شما باید همین که اولیو هک کردی بری نفر اولو ازاد کنی...بعد سریع بری دومیو هک کنی و نفر دومیو ازاد کنی..
آقا من اونجا که بتمن بالای بالکن مونده و یکی ازون دیوونه ها یک نفر گروگان گرفته چیکار کنم..هرکاری میکنم نمیتونم ردش کنم؟؟؟:41:
ممنون دوست من
اولی رو هک میکنم ( طریقه صحیح هک کردن رو نمیدونم ) یعنی شانسی یه بار A رو با راست کلیک میگیرم یه بار با چپ و همینطور با D
و میرم اولین مامور رو آزاد میکنم
ولی اون جعبه ی دوم که باید هکش کنم بغل آب هست و بتمن میره تو آب ولی هرچقدر این دکمه های A و D و .. رو میگیرم با هم هک نمیشه و بعد از 30 ثانیه جریان برق به آب برمیگرده و بتمن میمیره
اگه میشه راهنمایی کنید مخصوصا طریقه ی هک کردن رو ....
بازم ممنون :11:
شما بايد سعي كني جوري با دستگاه عمل كني كه رنگ روي ال سي دي دستگاه به كم كم به سبز ميل كنه و بعد كاملا سبز بشه.اينجوري دستگاه هك ميشه.نقل قول:
اگه ممکنه یه عکس بزار یا بیشتر توضیح بده الزایمر گرفتم یادم رفته.نقل قول:
آقا من اونجا که بتمن بالای بالکن مونده و یکی ازون دیوونه ها یک نفر گروگان گرفته چیکار کنم..هرکاری میکنم نمیتونم ردش کنم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ادامه گفته های دوستم اقا شاهین ...نقل قول:
( طریقه صحیح هک کردن رو نمیدونم )
دکمه های aوd موج را به صورت بالا و پایین و کلکهای ماوس موج رو فشرده و باز می کنند .باید سعی کنید.
در سریعترین زمان ممکنه حالتی سبز رنگ در بین موجها ایجاد کنید.
به احتمال زیاد اول بازی رو میگین...نقل قول:
با مامور سمت راست که در بالکن ایستاده صحبت میکنین. کلید X رو میزنین. با زدن کلید F به بالای مجسمه های چسبیده به دیوار میرین...
من تو 39 درصد موندم اونجایی که جوکر دستگیرمون میکنه بعد یه موجودی بهمون آمپول می زنه و ما باید نور رو به سمتش بگیریم
تورو خدا کمک کنین 1 هفته هست موندم سر همین
دوستان من به یه مشکل بزرگ خوردم اینکه من تا حدود 25 یا 26 بازی بودم که که از بازی امدم بیرون و امشب وقتی دوباره مخواستم ادامه بازی رو برم که ناگهان اول یه اختار میده و از اول بازی میاره!!!!!! :18: :19:
من باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟