دوست عزیز فهمیدم مشکل از مرورگر استاندارد گوشیم بوده ! ( opera mini ) من این مشکل رو بارها تو گوشی های دیگه دیدم که این مرورگر به اینترنت کانکت نمیشه و بازی درمیاره شما میدونی مشکل این مرورگر چیه که اینطوری میکنه ؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز فهمیدم مشکل از مرورگر استاندارد گوشیم بوده ! ( opera mini ) من این مشکل رو بارها تو گوشی های دیگه دیدم که این مرورگر به اینترنت کانکت نمیشه و بازی درمیاره شما میدونی مشکل این مرورگر چیه که اینطوری میکنه ؟نقل قول:
خب این موردی که شما گفتی بخاطر اینه که متاسفانه اپرا مینی توی ایران فیل تره و دیگه نمیشه با اون وب گردی کرد :41:نقل قول:
ای بابا ! یه مرورگر خوب میتونید به من معرفی کنید ؟ ( گوشیم جاوائه و کی پد دار )نقل قول:
همون اپرا نسخه ای که سرورش تغییر پیدا کرده دانلود کننقل قول:
تو سایتای ایرانی راحت پیدا میشه
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
سلام آمانز چه خبر از پی تی ؟ ;)نقل قول:
Dنقل قول:
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
نقل قول:
راستی mili_k عزیز مرورگر درست و حسابی چیزی پیدا نشد؟؟؟ اپرا نسخه ای که سرورش تغییر پیدا کرده و amanz میگفت کار می کرد؟؟
سرعت اينترنت چطورياست ؟ پينگش چطوره ؟ بدرد بازی کردن آنلاين ميخوره ؟ با ساکـــس و اينا که مشکلی نداره ؟
نقل قول:
سرعتش در حد تیم ملی مالدیو:46: پینگش که افتضاحه فعلان :41: بازی آنلاین رو امتحان نکردم بستگی داره البته چی میخای بازی کنی :5:
از UC Browser استفاده كنيد! بهترين مرورگر براي گوشي. فكر كنم هيتلر رو هم رد ميكرد!